2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz gecen hafta yaptıracaktık antıbıyotık iğnemiz için kaldı bugun yaptırdım çok ağladı zaten diğer iğneler yenı bıtmişti tam 3 tane koldan en sonuncusu çok yakan dedi hemşire ates yapabilirmiş inşaallah yapmaz

Canım ateş yaptı mı? Bende dün yorumlar okudum yakıyormuş. Ve bir çoğunda ateş yapmış. Evde olsam aklım kalmazdı iş yerinde hep aklım onda oluyor.

Kizlar birsey sorcam bebekleri hasta olup antibiyotik surup yada igne kullananlar ishal oldumu sizde dun kizim 3 kez bugun yine 3 kez ishal olarak yapti kakasini dun gittigimizde de sorfum bugun de aradim doktoru doktor kokulu sumuksu ve kanli degilse korkma eger oyle olursa dizanteri dusundurur ama degilse ilaclarin etkisi dedi ama perhiz veriyorun patates haslama pirinc lapasi yogurt biraz tuzlu ayran seklinde besle dedi

Kizlar birsey sorcam bebekleri hasta olup antibiyotik surup yada igne kullananlar ishal oldumu sizde dun kizim 3 kez bugun yine 3 kez ishal olarak yapti kakasini dun gittigimizde de sorfum bugun de aradim doktoru doktor kokulu sumuksu ve kanli degilse korkma eger oyle olursa dizanteri dusundurur ama degilse ilaclarin etkisi dedi ama perhiz veriyorun patates haslama pirinc lapasi yogurt biraz tuzlu ayran seklinde besle dedi
Canım ateş olunca su kaybı fazla olmuştur. Baya da yüksekti ateşi.Vücudun susuz kalmasından olur çoğunlukla ishal. Bunların yanında bol bol su da içir mutlaka

Canım ateş olunca su kaybı fazla olmuştur. Baya da yüksekti ateşi.Vücudun susuz kalmasından olur çoğunlukla ishal. Bunların yanında bol bol su da içir mutlaka
Dun icmiyordu canim su bugun az az yemek yedirdim hatta aksamkinde biraz tuz vardi yedirdim simdi iciyor bizi gordukce su istiyor

@yaz yagmuru bz gecen hafta atesliydk ceftinex diye antibiyotik kullandk 4 gun bi ishal oldu 3 gun sürdü bir gunde 11 bez degstrdm her seferinde sulu sulu .. Dr a goturdm hemen antibiyotiği kestirdi pirinc yogurt patates ayran yap bol bol su içir dedi hatta ishalden popumuz acaip pişik oldu onu da trosyd le atlttk smdi vok skr gecti hepsi

Bende şaşırdım ama tedbir almakta fayda var gibi

Gördüm canım ayrıca sende kaptın galiba beğeniler falan :KK59:
İnan tamamen sallayarak çözüyorum :)
Onu hic duymadim canim nadil birsey netden bulurum
bende buzluga koycam Ece de yiyiyor
Tedi var bizim burda ordan aldm. Arene süt kaynatırken içine koyuyorum asla taşmasına izin vermiyor.
Canim ben de takip istegi gonderdim sana nybece
Ya takip isteklerini nerden görüyorum ?

İnan tamamen sallayarak çözüyorum :)

Tedi var bizim burda ordan aldm. Arene süt kaynatırken içine koyuyorum asla taşmasına izin vermiyor.

Ya takip isteklerini nerden görüyorum ?
İstekler kalpli yerden görünüyo canım.
Bende istekleri kabul edebiliyorum ama nasıl reddeceğimi anlamadım

image.webp
Süt taşı bu kızlar

Ben uykuya bu kadar dirençli bebek gormedim:KK43:
Bi tanede bizim evde var canım genelde birden önce uyumaz uyuyuncada saat başı kalkar

Canım @Akaibu nun dediği gibi bol bol su içirmek gerek diye biliyorum bende muz da verebilirsin seviyorsa bide iğne vermişti ilaç ta kullanıyomusjnuz değiştirse bari

Back
X