2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal bugun kizim 9 sa uyandi gundu yaklaaik 2 saat uyudu ve simdi bu saatte uyudu. Aslinda cook iykusu var uykusuzluktan agliyor ama ayagima alibca kenduni yere atiyor sallamama izin vermiyor besige koyuyorum sallarken kalkip oturuyor emzirme ile uyutuyorum diyorum emmek de istemiyor bende biraktim taa ki babasi gelip aallayincaya kadar. Demekki babasini istiyormus. Ama cok yordu beni

Bi tanede bizim evde var canım genelde birden önce uyumaz uyuyuncada saat başı kalkar

Canım @Akaibu nun dediği gibi bol bol su içirmek gerek diye biliyorum bende muz da verebilirsin seviyorsa bide iğne vermişti ilaç ta kullanıyomusjnuz değiştirse bari
Sen uykusuz kalmiyor musun bu durumda gunduz falan uyuyor musun?u)

@yaz yagmuru bz gecen hafta atesliydk ceftinex diye antibiyotik kullandk 4 gun bi ishal oldu 3 gun sürdü bir gunde 11 bez degstrdm her seferinde sulu sulu .. Dr a goturdm hemen antibiyotiği kestirdi pirinc yogurt patates ayran yap bol bol su içir dedi hatta ishalden popumuz acaip pişik oldu onu da trosyd le atlttk smdi vok skr gecti hepsi
Bizim o kadar degil canim 3 kez yapti yarin ignemiz son belki durur ishali bize klamoks vermisti antibiyotik sizin cok olmus ishali kiyamam ya

İkinizi de ekledim..
Maşallah kızlar yaaa güzellikler..Yav haziran analarının hepsi mi güzel olur yav :KK37:
teşekkürler canım gerçekten hem yüzü hem kalbi güzel anneler tanımak çok şanslıyım çokk
Bide senin gamzelerin mi var çok az bi resimde gördüm gibi çok istemiştim miranında olsun gülüşlere başka anlam katıyo

@minnakkartal bugun kizim 9 sa uyandi gundu yaklaaik 2 saat uyudu ve simdi bu saatte uyudu. Aslinda cook iykusu var uykusuzluktan agliyor ama ayagima alibca kenduni yere atiyor sallamama izin vermiyor besige koyuyorum sallarken kalkip oturuyor emzirme ile uyutuyorum diyorum emmek de istemiyor bende biraktim taa ki babasi gelip aallayincaya kadar. Demekki babasini istiyormus. Ama cok yordu beni
Aman neyse uyumuş en azından arada babaya paslaman gerek demekki bizimki ya bende ya ananede uyur şimdi Ayağımda sallıyorum bakalım

Sen uykusuz kalmiyor musun bu durumda gunduz falan uyuyor musun?u)
Yok canım ben çalışıyorum sabah 6 buçukta kalkmam gerek aralarda toplasan dört beş saatlik uykuyla yaşıyorum alıştım sanırım bide haftasonu bazen bir bir buçuk saat babası bakar o arada uyurum fazladan

teşekkürler canım gerçekten hem yüzü hem kalbi güzel anneler tanımak çok şanslıyım çokk
Bide senin gamzelerin mi var çok az bi resimde gördüm gibi çok istemiştim miranında olsun gülüşlere başka anlam katıyo

Aman neyse uyumuş en azından arada babaya paslaman gerek demekki bizimki ya bende ya ananede uyur şimdi Ayağımda sallıyorum bakalım

Yok canım ben çalışıyorum sabah 6 buçukta kalkmam gerek aralarda toplasan dört beş saatlik uykuyla yaşıyorum alıştım sanırım bide haftasonu bazen bir bir buçuk saat babası bakar o arada uyurum fazladan
Masallah benim bunyem dayanmazdi heralde uykusuzluga nedense tahammul edemiyorum:KK43:

yasi dolan bebelerin analari mama kullananlar nasil devam ediceksiniz mama vermeye devammi benim cok kafami kurcaliyo bu durum bi ark var öykü den 2 ay buyuk kizi onlar yasi dolunca mamayi birakmislar sut veriyomus gece uyanmiyomus mama icin oyku hala 1 kere kalkiyo mama icmeye sabah kalkinca da sut veriyomus sonra kahvalti yaptiriyomus doktora gidince sorucam ama siz nasil devam wdiceksiniz

Bi tanede bizim evde var canım genelde birden önce uyumaz uyuyuncada saat başı kalkar

Canım @Akaibu nun dediği gibi bol bol su içirmek gerek diye biliyorum bende muz da verebilirsin seviyorsa bide iğne vermişti ilaç ta kullanıyomusjnuz değiştirse bari
Yok canim ilac kullanmiyoruz biraktirdi sadece igne yarin son cuma kontrol

yasi dolan bebelerin analari mama kullananlar nasil devam ediceksiniz mama vermeye devammi benim cok kafami kurcaliyo bu durum bi ark var öykü den 2 ay buyuk kizi onlar yasi dolunca mamayi birakmislar sut veriyomus gece uyanmiyomus mama icin oyku hala 1 kere kalkiyo mama icmeye sabah kalkinca da sut veriyomus sonra kahvalti yaptiriyomus doktora gidince sorucam ama siz nasil devam wdiceksiniz
Ben emziriyorum canim ama doktora sordum verebilirsin süt dedi biraz iyilessin yavastan en azindan kahvaltida süte baslayacagim cunku emen cocuklar emmeyi biraktiktan sonra sütü istemiyor ben ogluma emziriyorum diye vermemistim memeyi birakinca uzun zaman süt icmek istemedi biraz alissin istiyorum Ece de

Bu sut isi bebim de kafami karistiriyo mayis annelerin de baktim coktan vermeye baslamislar gunde iki sefer ceyrek cay bardagi sut bi o kadar da su ile karistirip vereni okudum mantikli da geldi sut gaz da yapar ben de ilk siralar oyle deneyecem bi iki yavas yavas alissin diye yazyagmuru yazyagmuru dr un sana nasil onerdi ne olcude vereceksin canim bide tecrubelisin bizi aydinlat :49: malum daha ilk cocuk endiseleniyo insan

Ya bim de icim in laktozsuz sutunu gordum bugun alsam mi almasam mi diye karar veremedim laktoz gaz yapar diye biliyom yanilmiyorsam

Bir kac arkadasi ben de eklefim bu aralar ecezede oldugum icin faxla yazamiyorum.Elimden tutup surekli gezmek istiyor arada kendi de yurume calismasi yapiyor bugun 5-6 adim atti tabi yere mayaladigim yogurtlarini almak ve domek icin;)

Evet canım var.. Ve Efe'ye de vermişim bu özellikten.. Efe'de de var :KK46:

Kizlar birsey sorcam bebekleri hasta olup antibiyotik surup yada igne kullananlar ishal oldumu sizde dun kizim 3 kez bugun yine 3 kez ishal olarak yapti kakasini dun gittigimizde de sorfum bugun de aradim doktoru doktor kokulu sumuksu ve kanli degilse korkma eger oyle olursa dizanteri dusundurur ama degilse ilaclarin etkisi dedi ama perhiz veriyorun patates haslama pirinc lapasi yogurt biraz tuzlu ayran seklinde besle dedi
bizde ishal olmuştu. kırmızı döküntü de olunca antibiyotiği kestirdi dr

Canım ateş yaptı mı? Bende dün yorumlar okudum yakıyormuş. Ve bir çoğunda ateş yapmış. Evde olsam aklım kalmazdı iş yerinde hep aklım onda oluyor.
Bu saate kadar bişey yok diğer aşımız 24 saat sonra ates yapmıştı çokk yüksek olmaz dedi hemşire telaş yapma bence olmaz inşaallah

Canm iki yasa kadar diyo doktorlar.ben devam ediyorm mamaya emre yatmadan once ve gece iki defa mama iciyo toplamda 390 cc oluyo. artik ne zaman kontrole gidersem o zaman sorcm ya da menenjit asisi icin arycaktm sorym madem

Back
X