- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gunlerde yapmıştı çık değil zaten baran kabız bir bebek antıbıyotıkler büyükleri bile ishal yapıyo canım ondandır hatta biz demir ilacına başladık iyice kabız olmasın diye taze kayısı verıyorum allahtan ki tam mevsimi nerdeyse çorbasına bile atacak hale geldimKizlar birsey sorcam bebekleri hasta olup antibiyotik surup yada igne kullananlar ishal oldumu sizde dun kizim 3 kez bugun yine 3 kez ishal olarak yapti kakasini dun gittigimizde de sorfum bugun de aradim doktoru doktor kokulu sumuksu ve kanli degilse korkma eger oyle olursa dizanteri dusundurur ama degilse ilaclarin etkisi dedi ama perhiz veriyorun patates haslama pirinc lapasi yogurt biraz tuzlu ayran seklinde besle dedi
Gençlik enerjisi cnm masallah bende ilk bebeğimde öyleydım çoğu zaman uykusuz giderdim ama dayanıklıydım şimdi hiç dayanamıyorumteşekkürler canım gerçekten hem yüzü hem kalbi güzel anneler tanımak çok şanslıyım çokk
Bide senin gamzelerin mi var çok az bi resimde gördüm gibi çok istemiştim miranında olsun gülüşlere başka anlam katıyo
Aman neyse uyumuş en azından arada babaya paslaman gerek demekki bizimki ya bende ya ananede uyur şimdi Ayağımda sallıyorum bakalım
Yok canım ben çalışıyorum sabah 6 buçukta kalkmam gerek aralarda toplasan dört beş saatlik uykuyla yaşıyorum alıştım sanırım bide haftasonu bazen bir bir buçuk saat babası bakar o arada uyurum fazladan
Ben dr değişikliği yaptım bu ay ilk sorum olmuştu mamayı vermek istemiyorum nezaman süte başlayalım dedım süt alerjıktir 12 ayınız dolsun ben muhallebısını yarı sut yarı su koysam onada hayır bekle dedı bende hiç vermedım bekliyorum 3 haftamız var kısmetseyasi dolan bebelerin analari mama kullananlar nasil devam ediceksiniz mama vermeye devammi benim cok kafami kurcaliyo bu durum bi ark var öykü den 2 ay buyuk kizi onlar yasi dolunca mamayi birakmislar sut veriyomus gece uyanmiyomus mama icin oyku hala 1 kere kalkiyo mama icmeye sabah kalkinca da sut veriyomus sonra kahvalti yaptiriyomus doktora gidince sorucam ama siz nasil devam wdiceksiniz
Zaten menenjıt 13 ayda dedı dr bugun sordum özel aşı olacak cocuk felci biz yaptırmadık sanırım karıştı kafamBiz de yarn cocuk felci asisinij ikinci doxunu yaptrcz. 9.aydaki kizamik asisini gec yaptrdgmz icin 12. Ay asisi da gec yapilck.menenjiti de erteliyorm o yuzden13. Ayda yaptrcm artk
Çok doğru canım bende guya tecrubeli anneyım sizden birsürü şey öğreniyorum herkes iyiki var çok şükürKizlar bu arada iyi ki varsnz ya ne cok sey ogrendim burdan ogrenmeye de devam ediyorum![]()
Zaten menenjıt 13 ayda dedı dr bugun sordum özel aşı olacak cocuk felci biz yaptırmadık sanırım karıştı kafam
Canim doktor suyla karistirmana gerek yok dedi bana ama ben yine basta bir sure su ilave etmeyi dusunuyorum birden vermek istemiyorum buyuk oglumda bir yasindan sonra verdim kucuk oglum emdigi icin gec basladim 2,5 yasini buldu sut icmesi icmek istemedi annemlerde yigenime bir yasindan sinra baslamisti kahvaltida falan herhangi birsey olmadi simdi guzel sekilde sutunu iciyor cok gec kalmak istemiyorum ama basta su ilaveli vermeyi dusunuyorum birkac hafta sonra baslarim herhaldeBu sut isi bebim de kafami karistiriyo mayis annelerin de baktim coktan vermeye baslamislar gunde iki sefer ceyrek cay bardagi sut bi o kadar da su ile karistirip vereni okudum mantikli da geldi sut gaz da yapar ben de ilk siralar oyle deneyecem bi iki yavas yavas alissin diye @yazyagmuru dr un sana nasil onerdi ne olcude vereceksin canim bide tecrubelisin bizi aydinlatmalum daha ilk cocuk endiseleniyo insan
nw guzel ya bende cok istedim kizimda gamze olmasini hamileyken hep ayva yedim ama yetersiz geldi galiba tek tarafta var buyuk oglumda da tek tarafta varEvet canım var.. Ve Efe'ye de vermişim bu özellikten.. Efe'de de var![]()
kabiz zor canim iyi yapiyorsun dogal sekilde yardimci olur kayisiİlk gunlerde yapmıştı çık değil zaten baran kabız bir bebek antıbıyotıkler büyükleri bile ishal yapıyo canım ondandır hatta biz demir ilacına başladık iyice kabız olmasın diye taze kayısı verıyorum allahtan ki tam mevsimi nerdeyse çorbasına bile atacak hale geldim
Al benden de o kadar enerji falan kalmadi yaslandigimi hisseder oldum 30 undan sonra insan daha cabuk yoruluyorGençlik enerjisi cnm masallah bende ilk bebeğimde öyleydım çoğu zaman uykusuz giderdim ama dayanıklıydım şimdi hiç dayanamıyorum
gecmis olsun canim bizde oyle atesliydik hava bir serin bir sicak hasta oluyor cocuklar ayrica masallah kizina bizimde dogum gunumuz oldu ben de uzerime alinarak tesekkur ediyorum:))Selamlar herkeslere, yine fırsat bulup ta yazamadığım bi zaman döngüsündeyim.ne zaman yazsam daha aktif olacağım diyorum ama maalesefçok iyi bir okuyucuyumkızım artık yürüdüğünden ben de peşinde takipteyim..gün içinde uyursa da ancak işlerimi yapıyorum..geçen haftasonu 2 gün 38-39 derece ateşlendi ..şurup ve fitille düşürüp takip ettim, dişten sandım ama hala yok..neden ateşlendiğinide anlamadım..ateşten sonrada bi iki gün acayip huysuzdu hatun neyseki toparladık..doğum günleri ve pasta patlatmalar başladı ne güzel :topikçe iyi ki doğdular diyeyim kaçırdıklarıma özellikleçok şükür bu günleri gördük..düşününce rüya gibi..inş torunlarımızı da görürüz hep beraber sağlık ve mutlulukla...derin derin uykular diliyorum hepimize...
Yiğit antibiyotik icmedi ama büyük kızım dan hatırlıyorum çok hasta olurdu ve her antibiyotikte ishal olurdu. Olabiliyo yani canımKizlar birsey sorcam bebekleri hasta olup antibiyotik surup yada igne kullananlar ishal oldumu sizde dun kizim 3 kez bugun yine 3 kez ishal olarak yapti kakasini dun gittigimizde de sorfum bugun de aradim doktoru doktor kokulu sumuksu ve kanli degilse korkma eger oyle olursa dizanteri dusundurur ama degilse ilaclarin etkisi dedi ama perhiz veriyorun patates haslama pirinc lapasi yogurt biraz tuzlu ayran seklinde besle dedi
ismin yanında tick var ama başka bişey yok. Nereye koymuşlar çarpıyı :))) ıphone genelde uygulamalarda geri kalıyo belki ondandır ben aramaya devam edeyim:))Ismin yanina tick ve x varya kabul etmek istiosan tick istemiosan çarpıya basion @Akaibu bu arada seni de ekledim![]()
aynen :)Valla önüme geleni kabul ediyorum galiba :)
yavrum ya babasını mı özlemiş :) eşimde geç gelince direk gökçenin yanına gider. Bizimki erken uyuduğu için uyuyo olur. Babamm diye seslenip başını okşar. Bazen gözünü açıp bakıyo gülüyo geri devam ediyo uykuyo.@minnakkartal bugun kizim 9 sa uyandi gundu yaklaaik 2 saat uyudu ve simdi bu saatte uyudu. Aslinda cook iykusu var uykusuzluktan agliyor ama ayagima alibca kenduni yere atiyor sallamama izin vermiyor besige koyuyorum sallarken kalkip oturuyor emzirme ile uyutuyorum diyorum emmek de istemiyor bende biraktim taa ki babasi gelip aallayincaya kadar. Demekki babasini istiyormus. Ama cok yordu beni
geçmiş olsun canım. Diş ateşi 38 i geçmiyomuş sanırım. Neydi acaba sebebi.Selamlar herkeslere, yine fırsat bulup ta yazamadığım bi zaman döngüsündeyim.ne zaman yazsam daha aktif olacağım diyorum ama maalesefçok iyi bir okuyucuyumkızım artık yürüdüğünden ben de peşinde takipteyim..gün içinde uyursa da ancak işlerimi yapıyorum..geçen haftasonu 2 gün 38-39 derece ateşlendi ..şurup ve fitille düşürüp takip ettim, dişten sandım ama hala yok..neden ateşlendiğinide anlamadım..ateşten sonrada bi iki gün acayip huysuzdu hatun neyseki toparladık..doğum günleri ve pasta patlatmalar başladı ne güzel :topikçe iyi ki doğdular diyeyim kaçırdıklarıma özellikleçok şükür bu günleri gördük..düşününce rüya gibi..inş torunlarımızı da görürüz hep beraber sağlık ve mutlulukla...derin derin uykular diliyorum hepimize...
Kabul ettim ben gelenleri:)) Ben tokat tayim canım. Başka var mı bilmem tokat, tekim galiba:)) istanbul olanlar şanslı çoğunluksunuz
Profilin gizli değilse x çıkmıyo demekki gizlememişsin sadece tık çıkıyoismin yanında tick var ama başka bişey yok. Nereye koymuşlar çarpıyı :))) ıphone genelde uygulamalarda geri kalıyo belki ondandır ben aramaya devam edeyim:))
aynen :)
yavrum ya babasını mı özlemiş :) eşimde geç gelince direk gökçenin yanına gider. Bizimki erken uyuduğu için uyuyo olur. Babamm diye seslenip başını okşar. Bazen gözünü açıp bakıyo gülüyo geri devam ediyo uykuyo.
geçmiş olsun canım. Diş ateşi 38 i geçmiyomuş sanırım. Neydi acaba sebebi.
İnşallah hepimize nasip olur.
Herkes daha uyuyo sanırım:))Günaydın annişler hepinize bebişlerinizle kazasız belasız bol yükümlü vede yemeli bi gün diliyorum.ben eylül annesiyim birazdan 9. Ay aşısını yaptırmaya götürsem kızımı acaba bu aşı nereden yapılıyor sadece bacak mı kolda varmı ona göre giydireyim tşk.