2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz de yarn cocuk felci asisinij ikinci doxunu yaptrcz. 9.aydaki kizamik asisini gec yaptrdgmz icin 12. Ay asisi da gec yapilck.menenjiti de erteliyorm o yuzden:(13. Ayda yaptrcm artk

Kizlar birsey sorcam bebekleri hasta olup antibiyotik surup yada igne kullananlar ishal oldumu sizde dun kizim 3 kez bugun yine 3 kez ishal olarak yapti kakasini dun gittigimizde de sorfum bugun de aradim doktoru doktor kokulu sumuksu ve kanli degilse korkma eger oyle olursa dizanteri dusundurur ama degilse ilaclarin etkisi dedi ama perhiz veriyorun patates haslama pirinc lapasi yogurt biraz tuzlu ayran seklinde besle dedi
İlk gunlerde yapmıştı çık değil zaten baran kabız bir bebek antıbıyotıkler büyükleri bile ishal yapıyo canım ondandır hatta biz demir ilacına başladık iyice kabız olmasın diye taze kayısı verıyorum allahtan ki tam mevsimi nerdeyse çorbasına bile atacak hale geldim

teşekkürler canım gerçekten hem yüzü hem kalbi güzel anneler tanımak çok şanslıyım çokk
Bide senin gamzelerin mi var çok az bi resimde gördüm gibi çok istemiştim miranında olsun gülüşlere başka anlam katıyo

Aman neyse uyumuş en azından arada babaya paslaman gerek demekki bizimki ya bende ya ananede uyur şimdi Ayağımda sallıyorum bakalım

Yok canım ben çalışıyorum sabah 6 buçukta kalkmam gerek aralarda toplasan dört beş saatlik uykuyla yaşıyorum alıştım sanırım bide haftasonu bazen bir bir buçuk saat babası bakar o arada uyurum fazladan
Gençlik enerjisi cnm masallah bende ilk bebeğimde öyleydım çoğu zaman uykusuz giderdim ama dayanıklıydım şimdi hiç dayanamıyorum

yasi dolan bebelerin analari mama kullananlar nasil devam ediceksiniz mama vermeye devammi benim cok kafami kurcaliyo bu durum bi ark var öykü den 2 ay buyuk kizi onlar yasi dolunca mamayi birakmislar sut veriyomus gece uyanmiyomus mama icin oyku hala 1 kere kalkiyo mama icmeye sabah kalkinca da sut veriyomus sonra kahvalti yaptiriyomus doktora gidince sorucam ama siz nasil devam wdiceksiniz
Ben dr değişikliği yaptım bu ay ilk sorum olmuştu mamayı vermek istemiyorum nezaman süte başlayalım dedım süt alerjıktir 12 ayınız dolsun ben muhallebısını yarı sut yarı su koysam onada hayır bekle dedı bende hiç vermedım bekliyorum 3 haftamız var kısmetse

Biz de yarn cocuk felci asisinij ikinci doxunu yaptrcz. 9.aydaki kizamik asisini gec yaptrdgmz icin 12. Ay asisi da gec yapilck.menenjiti de erteliyorm o yuzden:KK43:13. Ayda yaptrcm artk
Zaten menenjıt 13 ayda dedı dr bugun sordum özel aşı olacak cocuk felci biz yaptırmadık sanırım karıştı kafam

Zaten menenjıt 13 ayda dedı dr bugun sordum özel aşı olacak cocuk felci biz yaptırmadık sanırım karıştı kafam

Ben mardindeym ya canm suriyelilerden dolayi kampanya var burda iki doz yapiliyo.yeni dogdugu zaman da yapmislardi smdi de yapiyolar.bizim dr menenjiti cok onemsemedi nedense yaptirmasan da olur dedi.ama ben suriywlileri soyleynce icin raht olsun diye yaptir madem dedi yazdi receteyi ama yaptiramadm bir turlu:(12. Ay asisiyla da ayni zamanlarda yaptirabilirsn sorun olmaz demsti farkli turlerde asilarmis bunlar

Selamlar herkeslere, yine fırsat bulup ta yazamadığım bi zaman döngüsündeyim.ne zaman yazsam daha aktif olacağım diyorum ama maalesefçok iyi bir okuyucuyumkızım artık yürüdüğünden ben de peşinde takipteyim..gün içinde uyursa da ancak işlerimi yapıyorum..geçen haftasonu 2 gün 38-39 derece ateşlendi ..şurup ve fitille düşürüp takip ettim, dişten sandım ama hala yok..neden ateşlendiğinide anlamadım..ateşten sonrada bi iki gün acayip huysuzdu hatun neyseki toparladık..doğum günleri ve pasta patlatmalar başladı ne güzel :topikçe iyi ki doğdular diyeyim kaçırdıklarıma özellikleçok şükür bu günleri gördük..düşününce rüya gibi..inş torunlarımızı da görürüz hep beraber sağlık ve mutlulukla...derin derin uykular diliyorum hepimize...

Bu sut isi bebim de kafami karistiriyo mayis annelerin de baktim coktan vermeye baslamislar gunde iki sefer ceyrek cay bardagi sut bi o kadar da su ile karistirip vereni okudum mantikli da geldi sut gaz da yapar ben de ilk siralar oyle deneyecem bi iki yavas yavas alissin diye @yazyagmuru dr un sana nasil onerdi ne olcude vereceksin canim bide tecrubelisin bizi aydinlat :KK49: malum daha ilk cocuk endiseleniyo insan
Canim doktor suyla karistirmana gerek yok dedi bana ama ben yine basta bir sure su ilave etmeyi dusunuyorum birden vermek istemiyorum buyuk oglumda bir yasindan sonra verdim kucuk oglum emdigi icin gec basladim 2,5 yasini buldu sut icmesi icmek istemedi annemlerde yigenime bir yasindan sinra baslamisti kahvaltida falan herhangi birsey olmadi simdi guzel sekilde sutunu iciyor cok gec kalmak istemiyorum ama basta su ilaveli vermeyi dusunuyorum birkac hafta sonra baslarim herhalde
Evet canım var.. Ve Efe'ye de vermişim bu özellikten.. Efe'de de var :KK46:
nw guzel ya bende cok istedim kizimda gamze olmasini hamileyken hep ayva yedim ama yetersiz geldi galiba tek tarafta var buyuk oglumda da tek tarafta var

İlk gunlerde yapmıştı çık değil zaten baran kabız bir bebek antıbıyotıkler büyükleri bile ishal yapıyo canım ondandır hatta biz demir ilacına başladık iyice kabız olmasın diye taze kayısı verıyorum allahtan ki tam mevsimi nerdeyse çorbasına bile atacak hale geldim
kabiz zor canim iyi yapiyorsun dogal sekilde yardimci olur kayisi

Gençlik enerjisi cnm masallah bende ilk bebeğimde öyleydım çoğu zaman uykusuz giderdim ama dayanıklıydım şimdi hiç dayanamıyorum
Al benden de o kadar enerji falan kalmadi yaslandigimi hisseder oldum 30 undan sonra insan daha cabuk yoruluyor
Selamlar herkeslere, yine fırsat bulup ta yazamadığım bi zaman döngüsündeyim.ne zaman yazsam daha aktif olacağım diyorum ama maalesefçok iyi bir okuyucuyumkızım artık yürüdüğünden ben de peşinde takipteyim..gün içinde uyursa da ancak işlerimi yapıyorum..geçen haftasonu 2 gün 38-39 derece ateşlendi ..şurup ve fitille düşürüp takip ettim, dişten sandım ama hala yok..neden ateşlendiğinide anlamadım..ateşten sonrada bi iki gün acayip huysuzdu hatun neyseki toparladık..doğum günleri ve pasta patlatmalar başladı ne güzel :topikçe iyi ki doğdular diyeyim kaçırdıklarıma özellikleçok şükür bu günleri gördük..düşününce rüya gibi..inş torunlarımızı da görürüz hep beraber sağlık ve mutlulukla...derin derin uykular diliyorum hepimize...
gecmis olsun canim bizde oyle atesliydik hava bir serin bir sicak hasta oluyor cocuklar ayrica masallah kizina bizimde dogum gunumuz oldu ben de uzerime alinarak tesekkur ediyorum:))

Kizlar birsey sorcam bebekleri hasta olup antibiyotik surup yada igne kullananlar ishal oldumu sizde dun kizim 3 kez bugun yine 3 kez ishal olarak yapti kakasini dun gittigimizde de sorfum bugun de aradim doktoru doktor kokulu sumuksu ve kanli degilse korkma eger oyle olursa dizanteri dusundurur ama degilse ilaclarin etkisi dedi ama perhiz veriyorun patates haslama pirinc lapasi yogurt biraz tuzlu ayran seklinde besle dedi
Yiğit antibiyotik icmedi ama büyük kızım dan hatırlıyorum çok hasta olurdu ve her antibiyotikte ishal olurdu. Olabiliyo yani canım

Bizde uykuya bi saat bi ara verdik bütün evi emekleyerek turladiktan tek tek arabalarının tekerleklerini cevirdikten sonra tekrar uyudu yiğit beyimiz.heralde ruyasina girdi arabaları. Resmen oyuncak araba hastası bu oğlan. Gece kalkıp oynayıp tekrar uyumak hiç huyu değildir emip uyur Uyaninca. ama bugün bi değişiklik yapiyim dedi heralde monotonluktan sıkıldı çocuk sanırım:)) bende kaldığım yerden uykuya devam. İyi geceler herkese.

Ismin yanina tick ve x varya kabul etmek istiosan tick istemiosan çarpıya basion @Akaibu bu arada seni de ekledim :KK66:
ismin yanında tick var ama başka bişey yok. Nereye koymuşlar çarpıyı :))) ıphone genelde uygulamalarda geri kalıyo belki ondandır ben aramaya devam edeyim:))

Valla önüme geleni kabul ediyorum galiba :)
aynen :)

@minnakkartal bugun kizim 9 sa uyandi gundu yaklaaik 2 saat uyudu ve simdi bu saatte uyudu. Aslinda cook iykusu var uykusuzluktan agliyor ama ayagima alibca kenduni yere atiyor sallamama izin vermiyor besige koyuyorum sallarken kalkip oturuyor emzirme ile uyutuyorum diyorum emmek de istemiyor bende biraktim taa ki babasi gelip aallayincaya kadar. Demekki babasini istiyormus. Ama cok yordu beni
yavrum ya babasını mı özlemiş :) eşimde geç gelince direk gökçenin yanına gider. Bizimki erken uyuduğu için uyuyo olur. Babamm diye seslenip başını okşar. Bazen gözünü açıp bakıyo gülüyo geri devam ediyo uykuyo.

geçmiş olsun canım. Diş ateşi 38 i geçmiyomuş sanırım. Neydi acaba sebebi.
İnşallah hepimize nasip olur.

Kızlar dün akşam azad koca çileği ağzına tıkıp midesini bulandırıp akşam akşam herşeyi kustu :( ben zaten dünden beri kırgındım ama sağolsun gece uyumayan 40 dk 1 saat aralıklarla kalkan oğlum sayesinde iyice ilerledi hastalık nefes bile alamıyorum yüzüm gözüm şiş içinde elim kolum kalkmıyor :(( kara kara düşünüyorum ben bu çocukla bugün nasıl başedicem :(((

Günaydın annişler hepinize bebişlerinizle kazasız belasız bol yükümlü vede yemeli bi gün diliyorum.ben eylül annesiyim birazdan 9. Ay aşısını yaptırmaya götürsem kızımı acaba bu aşı nereden yapılıyor sadece bacak mı kolda varmı ona göre giydireyim tşk.

ismin yanında tick var ama başka bişey yok. Nereye koymuşlar çarpıyı :))) ıphone genelde uygulamalarda geri kalıyo belki ondandır ben aramaya devam edeyim:))

aynen :)

yavrum ya babasını mı özlemiş :) eşimde geç gelince direk gökçenin yanına gider. Bizimki erken uyuduğu için uyuyo olur. Babamm diye seslenip başını okşar. Bazen gözünü açıp bakıyo gülüyo geri devam ediyo uykuyo.

geçmiş olsun canım. Diş ateşi 38 i geçmiyomuş sanırım. Neydi acaba sebebi.
İnşallah hepimize nasip olur.
Profilin gizli değilse x çıkmıyo demekki gizlememişsin sadece tık çıkıyo

Günaydın annişler hepinize bebişlerinizle kazasız belasız bol yükümlü vede yemeli bi gün diliyorum.ben eylül annesiyim birazdan 9. Ay aşısını yaptırmaya götürsem kızımı acaba bu aşı nereden yapılıyor sadece bacak mı kolda varmı ona göre giydireyim tşk.
Herkes daha uyuyo sanırım:))
İki bacak birde koldan yapılmıştı diye hatırlıyorum sanki şimdiden unutmuşum o_O

Back
X