Benim mesela kullandığım test hassasiyeti muazzam piki kaçırma şansın 0 o yüzden sordum mesela bir gebenin günlüğü rezil testi inanılmaz geç algılıyor onda pik kaçırma durumu bence çok yaşanıyordur
Benim mesela kullandığım test hassasiyeti muazzam piki kaçırma şansın 0 o yüzden sordum mesela bir gebenin günlüğü rezil testi inanılmaz geç algılıyor onda pik kaçırma durumu bence çok yaşanıyordur
Daha önce kullanmıştım innovitayı piki ve çatlamayı çok güzel göstermişti. Yarın pik olacakmış gibi geliyor nedense
Benim ne zaman kasık ağrım bitti o zaman koyulaştı, sabırla yapmaya devam et canım, en kısa sürede piki gör inşallah.💕
Haklısın kuzum yoğun akıntım var şuan inşallah en yakın zamanda sağlıkla pik olur ve şansım yüksek olur💕🥹🙏🏻

Daha önce kullanmıştım innovitayı piki ve çatlamayı çok güzel göstermişti. Yarın pik olacakmış gibi geliyor nedense

Haklısın kuzum yoğun akıntım var şuan inşallah en yakın zamanda sağlıkla pik olur ve şansım yüksek olur💕🥹🙏🏻
Yeni görselini de gördüm canım, mutlaka akşam geceye doğru tekrar dene, bana nedense yarın pik olur gibi geliyor. Şansın taşsın kabarsın.🤩♥️

Kuzum bir kaç güne pik olur sabırsızlanma bekle

Boş geçirme bugünü

Yani belki uğurlu gelir 😅♥️ benimde hala ovi pik olmadı muhtemelen bir kaç güne olur diye düşünüyorum ve eşimin nöbetleri var kaçar inşallah 😅😅😅
Kuzum gün aşırı değerlendir öncesinde. Spermler yaşıyor ya gününde ilişki olmasa bile çatlamada şansa tutar belki olumsuz düşünme🥰

Kuzum gün aşırı değerlendir öncesinde. Spermler yaşıyor ya gününde ilişki olmasa bile çatlamada şansa tutar belki olumsuz düşünme🥰
Yarın gelsin de değerlendirmeye başlarım artok gerekirse sabah gitmeden bidaha kalkabilirsem 😅😅😅

Back
X