Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi ki doğmuş minik hira. İnşallah güzel geçer herşey istediğin gibi olurSelam kizlar bnm kiziminda artik bir yasi varrr:) iki gundur hazirlniyoruz. İkramliklara. Tek basima yapiyorm herseyi sadece pasta hazir. 12 cesit yaptm. Canm ckti ama kizima canm feda olsn
oyy maşallah... keşke evde olaydım da beni de böyle seveydi iyiydi.. 3-- 5 saat görünce akşam mıncırıyor, kafa atıyor ve ısırıyor bizimkisi.. herhalde bu şekilde seviyor benimkisi deGüya gribim uzaklaştırıcam oğlumu ama nerdeee iyice yapıştı. Kucağıma tırmanıp başını omuzuma koymalar, dizime uzanmalar saçımıza oynamalar.. Evlat değil manita sanki![]()
Hira da sert kızmışoyy maşallah... keşke evde olaydım da beni de böyle seveydi iyiydi.. 3-- 5 saat görünce akşam mıncırıyor, kafa atıyor ve ısırıyor bizimkisi.. herhalde bu şekilde seviyor benimkisi de![]()
o zaman ben pas diyorum sıra sende demekki :))Valla yenidoğanlara bakıp duran biziz seninle :))))
Dogum gunu kutlu olsun Hira nin nice mutlu yaslaraSelam kizlar bnm kiziminda artik bir yasi varrr:) iki gundur hazirlniyoruz. İkramliklara. Tek basima yapiyorm herseyi sadece pasta hazir. 12 cesit yaptm. Canm ckti ama kizima canm feda olsn
Aaay tüm isimleri ve burdaki nick'leri bir başlık altında mı toplasak napsak..
Yaaa hanginiz kim,bilerek bakmak istiyorum ben..Ya da ekli olmayanları eklemek istiyorum ama bir türlü ezberleyemedim isim-nick karışımını..yav ezberleyenler nasıl ezberledi yahu?
Ve 7000 sayfaya da ulasmis olduk![]()
Ben azad sayesinde zaten 5 çocuk büyütüyorum sayılıro zaman ben pas diyorum sıra sende demekki :))
Pilise veya lilium yapmsti sanki oyle bi liste bir ara:)
evet biri yapmıştı ama bende kim olduğunu hatırlayamadım..bikez daha yapılmalı bence![]()
Ve 7000 sayfaya da ulasmis olduk![]()
Selam kizlar bnm kiziminda artik bir yasi varrr:) iki gundur hazirlniyoruz. İkramliklara. Tek basima yapiyorm herseyi sadece pasta hazir. 12 cesit yaptm. Canm ckti ama kizima canm feda olsn
Ah canım çok teşekkür ederizSen adını söylemesende biz betüşten tanıyoruz seni :)) ben pilisenin güzel Saçlı güzel kızı betülüm diyor fotoları
Ya dün güne gittim orda bi bebek vardı 2 aylık betül deli oldu elini bırakmıyo emziği ver kardeşe diyorum ağzından çıkarıyonona verrcekmiş uzatıyotemmuz annelerinde de hamile varmış haziran anneleri size söylüyorum![]()
Ya dün güne gittim orda bi bebek vardı 2 aylık betül deli oldu elini bırakmıyo emziği ver kardeşe diyorum ağzından çıkarıyonona verrcekmiş uzatıyo
Bi de dayımın 4 çocuğu var dün onlarla da görüştüm oğlanları boy boy deşikanlı kızı genç kız bi hoşuma gitti böyle boy boy çocuğum olsa ama ben hamileliktrn doğumdan değil tüp bebek sürecinden çekiniyorum betül çok küçük onunla olmaz kendi kendine olsa keşke o zaman isterim
İnşallah olur canım rabbim gönlüne göre versin. Tüp bebekden sonra kendiliğinden olanlarida duydum çok.demekki betüşüm hazır mira kız benim kucağımda oyuncak bebek görmeye tahammül edemiyor ilerisi için güzel tabi ama benimde çalışma ve kredi durumu var bir de çok yorgunum miraya bile yetemiyorum belki o yüzden ben düşünemiyorum belki bi kaç sene sonra ama senin için en gönülden diliyorum inşallah bu kez kendiliğinden olsun