2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güya gribim uzaklaştırıcam oğlumu ama nerdeee iyice yapıştı. Kucağıma tırmanıp başını omuzuma koymalar, dizime uzanmalar saçımıza oynamalar.. Evlat değil manita sanki :D

Selam kizlar bnm kiziminda artik bir yasi varrr:) iki gundur hazirlniyoruz. İkramliklara. Tek basima yapiyorm herseyi sadece pasta hazir. 12 cesit yaptm. Canm ckti ama kizima canm feda olsn
iyi ki doğmuş minik hira. İnşallah güzel geçer herşey istediğin gibi olur

Güya gribim uzaklaştırıcam oğlumu ama nerdeee iyice yapıştı. Kucağıma tırmanıp başını omuzuma koymalar, dizime uzanmalar saçımıza oynamalar.. Evlat değil manita sanki :KK70:
oyy maşallah... keşke evde olaydım da beni de böyle seveydi iyiydi.. 3-- 5 saat görünce akşam mıncırıyor, kafa atıyor ve ısırıyor bizimkisi.. herhalde bu şekilde seviyor benimkisi de :D

oyy maşallah... keşke evde olaydım da beni de böyle seveydi iyiydi.. 3-- 5 saat görünce akşam mıncırıyor, kafa atıyor ve ısırıyor bizimkisi.. herhalde bu şekilde seviyor benimkisi de :KK70:
Hira da sert kızmış ;) şimdi evdeyim diye bazen bunalıyorum ama arada iş için 4-5 saat evden uzaklaşınca da özlüyorum. Her gün çalışanlara Allah yardımcı olsun ya zor tabi ayrı kalmak :(

Aaay tüm isimleri ve burdaki nick'leri bir başlık altında mı toplasak napsak..
Yaaa hanginiz kim,bilerek bakmak istiyorum ben..Ya da ekli olmayanları eklemek istiyorum ama bir türlü ezberleyemedim isim-nick karışımını..yav ezberleyenler nasıl ezberledi yahu?

Pilise veya lilium yapmsti sanki oyle bi liste bir ara:)

Ve 7000 sayfaya da ulasmis olduk :KK50:

Biz de bu cene varken cok sayfa deviririz:)))

Ve 7000 sayfaya da ulasmis olduk :KK50:

nice 7000'ler görelim inşallah..hiç kopmasın bu bağ..

Selam kizlar bnm kiziminda artik bir yasi varrr:) iki gundur hazirlniyoruz. İkramliklara. Tek basima yapiyorm herseyi sadece pasta hazir. 12 cesit yaptm. Canm ckti ama kizima canm feda olsn

valla helal olsun arkadaşım, çocukla 12 çeşit ha..bravo :KK9:

Sen adını söylemesende biz betüşten tanıyoruz seni :)) ben pilisenin güzel Saçlı güzel kızı betülüm diyor fotoları
Ah canım çok teşekkür ederiz
Bu arada biz saçlarla kamufle ettiğimiz için kepçe kulaklarımız çok belli olmuyo geçenki muhabbette yazacaktım sana gökçeciğimin kulakları çok güzel betüşünki gibi :KK60:

Lilium3 yapmıştı sayfa 5077de var bi çok kişinin instagram ismi ve burdaki ismi. Bi ara bakiyodum karistirinca kim kim diye aklımda kalmış. Şimdi tekrar baktım evet doğru sayfa.

temmuz annelerinde de hamile varmış haziran anneleri size söylüyorum :p
Ya dün güne gittim orda bi bebek vardı 2 aylık betül deli oldu elini bırakmıyo emziği ver kardeşe diyorum ağzından çıkarıyonona verrcekmiş uzatıyo
Bi de dayımın 4 çocuğu var dün onlarla da görüştüm oğlanları boy boy deşikanlı kızı genç kız bi hoşuma gitti böyle boy boy çocuğum olsa ama ben hamileliktrn doğumdan değil tüp bebek sürecinden çekiniyorum betül çok küçük onunla olmaz kendi kendine olsa keşke o zaman isterim

Kizlar biberon sorunumuz için bi çok seçenek yazmışsınız hepsini deniycem inşallah biri ise yarar çok sağolun. Ne çok şey öğreniyorum ben burdan çok şansliyim.Darda kalınca hiç tecrübeli anne falan olmuyosun 3degil istersen 5 çocuk buyutmus ol.hepsi ayrı huylarlA buyuyo. Hele bide en son 9sene önce bebek buyutmussen bi çok şeyi hatirlamiyosun.yaşasın haziran anneleri. :KK200:En Büyük KK:KK200:

Ya dün güne gittim orda bi bebek vardı 2 aylık betül deli oldu elini bırakmıyo emziği ver kardeşe diyorum ağzından çıkarıyonona verrcekmiş uzatıyo
Bi de dayımın 4 çocuğu var dün onlarla da görüştüm oğlanları boy boy deşikanlı kızı genç kız bi hoşuma gitti böyle boy boy çocuğum olsa ama ben hamileliktrn doğumdan değil tüp bebek sürecinden çekiniyorum betül çok küçük onunla olmaz kendi kendine olsa keşke o zaman isterim

demekki betüşüm hazır mira kız benim kucağımda oyuncak bebek görmeye tahammül edemiyor ilerisi için güzel tabi ama benimde çalışma ve kredi durumu var bir de çok yorgunum miraya bile yetemiyorum belki o yüzden ben düşünemiyorum belki bi kaç sene sonra ama senin için en gönülden diliyorum inşallah bu kez kendiliğinden olsun

demekki betüşüm hazır mira kız benim kucağımda oyuncak bebek görmeye tahammül edemiyor ilerisi için güzel tabi ama benimde çalışma ve kredi durumu var bir de çok yorgunum miraya bile yetemiyorum belki o yüzden ben düşünemiyorum belki bi kaç sene sonra ama senin için en gönülden diliyorum inşallah bu kez kendiliğinden olsun
İnşallah olur canım rabbim gönlüne göre versin. Tüp bebekden sonra kendiliğinden olanlarida duydum çok.

Öğlen 1.30 dan beri yigiti uyutmaya çalışıyorum gözlerinden uyku aktı gitti ama inatla dalmiyo uykuya bırakıyorum biraz oyun falan oynayalım diye yok agliyo kollarım koptu artık daha yeni uyudu.kızlar in karnı acikti resmen önlerine yemek koyamadim artık büyük kızım bişeyler hazırladı.yemek yapılacak ve evde yarım kalan işler.allahım bugün Huniyi takarim kesin.:confused:

Back
X