2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bu cocuk beni uykusuzlukla oldurcek kac saattir uyuyo atesi normaldi simdi 37.4 olmus napayim calpol versemmi bekliyimmi daha uyku yok bana bu gece yine sol ust yan dis geliyo belli olmus yeri iyice
Biraz bekle canim istersen 38 e yaklasirsa oyle ver insallah duser ates xor ve en cok uykuda tavan yapiyor:(

Ay inşallah.internette çok profesyonel ce yapılmış onlara bakınca benimkiler çok amatör gibi duruyo:) ama zaten bizimkiler daha güzelini gormedikleri için benimkiler onlara en güzeli gibi gelicek:21::KK70:
Çok güzeller bence, kendine haksızlık etme canım. Herkes çok begenecek bence daha ne olsun:KK66:

Dillenmeye basladilar aryik canim masallah onlara ayrica oglunun dogum gunu kutlu olsun nice guzel yaslara:)

K kaapi cok tesrkkur ederim. Sizinde dogum gununuz kutlu olsun saglikli nice yillara ins

doğum gününuz kutlu olsun canimcim.sağlıklı mutlu bi ömrü olsun kerem Alpin insallah.

K kaapi dogum gunu kutlu olsun paşanin saglikli mutlu uzun bir omru olsun ins

K kaapi dogum gunu kutlu olsun bebisinin nice senelere sari oglanla insallah:KK200:

Azad karaoglandi keremalp de sarioglan masallah:nazar::-)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Insanin kendi doğum gününün hatirlanip kutlanmasindan daha çok mutlu olabileceği bir özel gün varmış:))
@kmltm canım sarioglanim benim evet, babası acayip esmer kimse sarışın olacağını düşünmüyordu ama ben biliyordum. Bizim tarafa çekmiş hehehe:21:

Canim bu smear değilmiş farkliymis bunu yaptirinca smear yaptirmayada gerek kalmiyor dedi. HPV virusu testi imis.

A apriori11 agustos ayindan itibaren zorunlu oldu dedi. tutanak aliyorlarmis yaptirmazsan
Beni de eçen gün eski adresimdeki aile hekimi aramıştı dönüş yapmadım. Yeni adresinde de kayıt olmadım daha zaten asm leri kullanmıyorum diye. Ne olacak şimdi benim durum? Bu arada bilen varsa söyleyebilir mi, bu asm lere kayıt yaptırmak sorumluluğunda mıyım? Yaptırmazsam hizmet alamamak dışında bi sorun Yaşar mıyım? Baya prosedür çıkardılar bana kayıt için ben de çocukla uğraşmamam zaten kullanmıyorum diye sallamadım açıkçası

ben konyaya geldikten sonra kayıt falan yaptırmadım hiç. Hamileyken bi gün aradılar hamileymişsiniz gelin rutin muayenelerinizi burdanda takip edelim. Aşılarınızı hastaneye gitmeden burda yaptırabilirsiz dediler.
Şaşırdım bende hamilelik testimi bile Konyada değil Ankarada yaptırmıştım. Kimden nerden haber aldıkar. İkametini talındığın yeri belediyeye bildirince direk kayıt mı oluyoruım. Hastane hamileliğimi direk haber mi veriyo diye şaşırmıştım

off cok kotu bi gece daha benim acimdan 1 de atesi 38 oldu calpol verene kadar 38.3 tu sonra uyandi biraz yattik beraber neyse uyudu ben biraz daha kontrolde kaldim sonra uyumusum sabah 7 de kalkti yine yukselmis atesi verdim calpol simdilik bisey yok bakalim bugun nasil gececek kac gun surer ki ates distense aricam bakalom doktor varsa bugun sorcam o da baglamiyolar ya insani sinir ediyolar

Cok guzel canm eline saglik.ben emre uyuynca evin islerni zor yapiyorm sen 3 cocukla anahtarlik yapmissn bravo valla:))

Canm gecenlerde ablama da yapmislar onu saglik ocaginda ve 5 yil sonra tekrar yapilckmis

Canm haftaya yaptrcz biz iki kol bir bacak diye biliyorm ben
Dün hiç ev işi yapmadım:) ama bugün akşama zor biter dünkü işle bugunki birleşince işler yığıldı:)evi bi gün bile boş verince ertesi gün içinden çıkmak zor oluyo.

off cok kotu bi gece daha benim acimdan 1 de atesi 38 oldu calpol verene kadar 38.3 tu sonra uyandi biraz yattik beraber neyse uyudu ben biraz daha kontrolde kaldim sonra uyumusum sabah 7 de kalkti yine yukselmis atesi verdim calpol simdilik bisey yok bakalim bugun nasil gececek kac gun surer ki ates distense aricam bakalom doktor varsa bugun sorcam o da baglamiyolar ya insani sinir ediyolar
Canım öncelikle tekrar geçmiş olsun. bizim ateşimiz distendi 39 lara çıktı ve iki gün sürüp geçti. Ateşin düştüğü gün baktık iki diş patlamıştı. Sizin de sondur bu inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya ateş zor gerçekten gecede kontrol etmek için uyuyamamissin.inşallah bugün bidaha yükselmez.

Canım öncelikle tekrar geçmiş olsun. bizim ateşimiz distendi 39 lara çıktı ve iki gün sürüp geçti. Ateşin düştüğü gün baktık iki diş patlamıştı. Sizin de sondur bu inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya ateş zor gerçekten gecede kontrol etmek için uyuyamamissin.inşallah bugün bidaha yükselmez.
sagolun allahtan keyfi yerinde bizim persembe aksam basladi bugun biter ins

A apriori11 agustos ayindan itibaren zorunlu oldu dedi. tutanak aliyorlarmis yaptirmazsan
ne zorunluğu ya kim ne karışır ben henüz jinekolojik muayene dahi olmadım istemediğim için,ulaştık kişi kabul etmedi diye belki kendileri için kaydederler sağlık bakanlığı kayıtlarına ,oraya kadar gidip imza mı atacağım kabul etmiyorum diye,çok zor iş

Beni de eçen gün eski adresimdeki aile hekimi aramıştı dönüş yapmadım. Yeni adresinde de kayıt olmadım daha zaten asm leri kullanmıyorum diye. Ne olacak şimdi benim durum? Bu arada bilen varsa söyleyebilir mi, bu asm lere kayıt yaptırmak sorumluluğunda mıyım? Yaptırmazsam hizmet alamamak dışında bi sorun Yaşar mıyım? Baya prosedür çıkardılar bana kayıt için ben de çocukla uğraşmamam zaten kullanmıyorum diye sallamadım açıkçası
Canım bildiğim kadarıyla sen kayıt olmadıkça onlar ceza puanı yiyor. Maaslarindan kesiliyormus.Hamileyken kaç defa aramislardi beni gelin kayıt olun diye. Bi arkadaşıma da hatta kayıt olmamış diye baya soylendiklerini biliyorum. Sen aşilarini orada olmadığın için belki prosedür artmıştır. Çünkü aşı yaptırmak istemezsek bile imzalı kağıt aliyorlarmis. Sorumluluk almamak için. Ama bize bi yaptırım olduğunu hiç duymadım. Olsa kesin kullanirlardi gelmezseniz şöyle böyle olur diye.

biyere kayitlisin sonucta bi yaptirimo yok annemlerde eski evin orda kayitlilar hala arayan soran yok orayaa gidiyolar muayeneede

Kıyamam ya çok geçmiş olsun zilli öyküye

Canım bildiğim kadarıyla sen kayıt olmadıkça onlar ceza puanı yiyor. Maaslarindan kesiliyormus.Hamileyken kaç defa aramislardi beni gelin kayıt olun diye. Bi arkadaşıma da hatta kayıt olmamış diye baya soylendiklerini biliyorum. Sen aşilarini orada olmadığın için belki prosedür artmıştır. Çünkü aşı yaptırmak istemezsek bile imzalı kağıt aliyorlarmis. Sorumluluk almamak için. Ama bize bi yaptırım olduğunu hiç duymadım. Olsa kesin kullanirlardi gelmezseniz şöyle böyle olur diye.
Ya normalde gitmezsin bile ama muhtarlıkta işim vardı asm de emen yanındaydı, oradayken gidip kaydolayım dedim ama nerdee. Cehennemin dibinde bi merkez varmış ordan yaptıracaksınız dedi, ben de uğraşmamam dedim çıktım

Back
X