selaaam ben bat 12 Haziran grubundan sizi buldum kızlar 🥹 grup uğurlu gelmişti o ay hamile kalmıştım fakat bebeğim gelişemedi 9 hafta olacak iken 6 da kaldı yarın sabah kürtaj olucam öyle bir aklıma geldi burası belki bir gün yine şanslı gelir diye ugradım herkesin kalbine göre versin Rabbim hakeden herkes Anne olsun insallahhhh

Bu arada benimde 27-28 Temmuz gibi BAT🥳 Bakarsın birlikte yaparız test🫶🏻 Bende çok bariz belirtiler yok şimdilik. Ama yumurtlama üzerinden 4-5 gün geçti. Olduysada belirti için çok erken diye düşünüyorum🤲🏻
Her zaman belirti yaşanmıyor hatta kadınlarım çoğunluğu belirtisiz geçiyor bu süreç

selaaam ben bat 12 Haziran grubundan sizi buldum kızlar 🥹 grup uğurlu gelmişti o ay hamile kalmıştım fakat bebeğim gelişemedi 9 hafta olacak iken 6 da kaldı yarın sabah kürtaj olucam öyle bir aklıma geldi burası belki bir gün yine şanslı gelir diye ugradım herkesin kalbine göre versin Rabbim hakeden herkes Anne olsun insallahhhh
Merhaba Lara hoşgeldin çok üzüldüm umarım bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler şansın açık olsun

Kızlarım günaydın çizgi beliriyor gibi umarım anlaşılır 🥹

Eklentiler

• IMG_6050.webp
    IMG_6050.webp
    186,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6045.webp
    IMG_6045.webp
    261 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar nasılsınız 🌸
Çarşamba günü hormon testi vermiştim benım şansıma laboratuvar da arza oldu dündür bugün sonuç çıkmadı bugün 7 gibi çıktı diye mesaj geldi proloktin değerim 12.57 çıkmış diğer ay 38 di yüksek diye dostinex vermişti değerim düşmüş mü hala hamileliğe engel mi kızlar birde doktor rahim duvarım çok ince dedi pcos var bende kalınlaşması için ne yapabilirim proloktin düşmüş ama bu sefer de rahım ince bebek tutunamaz diyor 😞😟😟
spearmint tea günde Bri bardak tüket pcos için kıvırcık nane çayı Türkçesi rahim duvarı için doktorun ilaç verecektir onu kullan kan akışını arttırman gerekiyor E vitamin L-arginin d vitaminin eksik olmamalı omega 3 mutlaka içmelisin Q10 birde al öetörojen desteği yazacaktır doktor ama benim tavsiyem bence günde bir bardakta kızıl yonca tüket demleyip

Kızlar birsey sorucam ben ovulasyon testini ilk defa bu ay deneyeceğim 14.gün ovülasyon günü diyorlar ya bunu reglinin başladığı günü baza alarak sayıyoruz değil mi? Benim reglim 7gün sürüyor çarşamba günü bitti dün ovülasyon testi yaptım yani 8. gün oluyor bu şekilde çıktı bu yükselmeye başladığı anlamına mı geliyor? 2. cizgi totoğraftan daha net aslında kamerada çok net çıkmadı

Eklentiler

• 1000094922.webp
    1000094922.webp
    32 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar birsey sorucam ben ovulasyon testini ilk defa bu ay deneyeceğim 14.gün ovülasyon günü diyorlar ya bunu reglinin başladığı günü baza alarak sayıyoruz değil mi? Benim reglim 7gün sürüyor çarşamba günü bitti dün ovülasyon testi yaptım yani 8. gün oluyor bu şekilde çıktı bu yükselmeye başladığı anlamına mı geliyor? 2. cizgi totoğraftan daha net aslında kamerada çok net çıkmadı
Merhaba canım evet adet olduğun gün birinci gün ama herkes 14.gün yumurtlayacak diye bit şey yok . Çizgi bu şekilde silik çıkabilir lh hep vüzcutta olduğu için . İlk idrarı kullanmadan ve sıvı alımı olmadan testlere devam et t çizgisi c çizgisiyle aynı renk ya da daha koyu olduğunda ovulasyon demek ☺️

Yaaaaa ben malesef göremiyorum hiç çizgi okuma konusunda iyi değilim ama öyle umuyorum ki sen gebesin kuzum git bi kan ver artık ya 😍
Kuzum şimdi sana şey soracağım benim eşimin sonuçlar bu şekilde ya ben ozaman bi müddet ovulasyon testine aramı vereyim ne diyosun

Kuzum şimdi sana şey soracağım benim eşimin sonuçlar bu şekilde ya ben ozaman bi müddet ovulasyon testine aramı vereyim ne diyosun
Canım ilişki her gün mü oluyor , ben bu tarz durumlarda sprem kalitesini daha çok düşürdüğünü duymuştum, bu arada ovulasyon testi artık bana çok saçma geliyor

Canım ilişki her gün mü oluyor , ben bu tarz durumlarda sprem kalitesini daha çok düşürdüğünü duymuştum, bu arada ovulasyon testi artık bana çok saçma geliyor
Yok canım hergun olmuyo bikac güne bir oluyo gün aşırı deneyelim dedim birde belki geç yaptığımız için kalitesi düşüyor şimdi hsg cekilcem. 5 gün yasak dedi ondan sonra gün aşırı deneyelim birde

Kızlar ben şimdi hamilelik testi sipariş vereyim diyorum bir yandan almak istemiyorum ama illa yapacağım ve eczaneden almak istemiyorum hangi marka alsam kafam çok karışıyor

Yok canım hergun olmuyo bikac güne bir oluyo gün aşırı deneyelim dedim birde belki geç yaptığımız için kalitesi düşüyor şimdi hsg cekilcem. 5 gün yasak dedi ondan sonra gün aşırı deneyelim birde
Evet 2 güne bir dene bir de , inşallah sonucun temiz çıkar ☺️ benim doktorum hsg çekilen ay korunmamı istemişti her doktor farklı söylüyor yumurta radyasyona maruz kaldığı için ben böyle öneriyorum demişti

Predictor pahali awox güzel sonuçları bende awox aldim ama daha yeni geldi ama bakalım bi müddet kullanamıyorum gibi

Merhaba canım evet adet olduğun gün birinci gün ama herkes 14.gün yumurtlayacak diye bit şey yok . Çizgi bu şekilde silik çıkabilir lh hep vüzcutta olduğu için . İlk idrarı kullanmadan ve sıvı alımı olmadan testlere devam et t çizgisi c çizgisiyle aynı renk ya da daha koyu olduğunda ovulasyon demek ☺️
teşekkür ederimm cevabınız için

Back
X