Hadi hayirlisiyla gelsin insallah:)
Evet canm cok kesin konusmamislar tutanak falan demstn ya sen ama saglik bakanlgnin kampanyasi herkese yapiliyo demsler
Ikisi de cok guzel:)
Batti balik yan gider:))ben de en son verdgm bir kiloyu geri almsm.60.5 tim 61.5 olmusum yasasin yemek yemek

canm ben bikac defa muhallebisine 1 fincan kadar sut koydum.icmezse acele etme bence daha erken ya.ben vermedim bu ay da bitsin denemelere baslarm.
Canim benm hepmz zor donemler geciriyorz ama sen daha cok zorlaniyosn tabiki.tam gazi uyksuzlugu gecti derken baska bisey cikiyo.biz de 5. Aya kadar cok zorlandk uyumazdi disarda durmazdi farkli bir evde aglardi kiyametleri koparirdi ve her seferinde esimle birnirimize girerdik.o kadar cok yiprandim ki anlatamam.hatt ben ne yaptim demeye bile basladim.esim bile beni suclardi cogu zaman duzen oturtamadgm icin.her sey sende bitiyo derdi.evet gercekten bende bitiyomus.artik daha sakin olmaya karar verdm.coxugumu oldugu gibi kabul edecektm.o durmuyosa agliyosa disari cikmazdm elbette bir gun alisacakti omur boyu boyle surmycek ya.simdi yavas yavas duzeliyo ve keske o zama da kendimi ve iliskimizi yipratmasaymisiz diyorum.onlar iyi olsun saglikli olsunlar da her sey gecip gidiyo.dua et bol bol namaz kil vakit buldukca.ha smdi bunlari soyluyorm diye dort dortluk oldgmuzu zannetme hala arada atisirz emreye sinirlenirm kizarm.ama bunaldgm zamanlar aklima kaninda enfeksiyon ciktgi zaman hastanede yattgmz gunleri getiryorm.ne kadar dua etmistm iyi olsun bir kere gulsn de gunlerce uyumayaym diye.eminim sen de ayni seyleri dusunuyosundur sonraki mesajni da okudm kerem uyuduktan sonraki halini.benm bile gozlerim doldu.toparla kendini lutfen her sey sende bitiyo.napalm kadinlarn sorumlulugu her zaman daha fazla.hayatindaki iki erkegi de duzene sok

yarin keremi giydir evden cikamiyosanz bile bi pasta alin kesin fotograf cekin selvi boylu oglunla.emin ol hissedecek kerem de.anne baba mutlu oldu mu bebek de mutlu oluyo.umarim yarin sizin icin yepyeni bir baslangic olur.arada tökezlersiniz ama olck o kadar da
Oy gecmis olsun canm.dun ben de utu yaptm masayi topalyip cocuk odasina koydm dik bir sekilde.emre uyudgu icin gurultu olamsm diye yerine koymamistm.inan aklimdan gecti ya duserse oglmun ustne diye.odanin kapisini oturttm yerine unutursam bile giremesin diye.bugun kaldirabildm anca.anlik oluyo bkyle seyler Allah korusun hepsini