2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Keremcigin digum gunu kutlu olsun.Canim anladigim kadariyla maddi durumunuz iyi kerem icin yarim gunlugube bi bakici tutsaniz .bakici obunla ilgilerirken otun filan oynarken sen de dinlen alisveris yap sana iyi gelir
teşekkürler,bakıcı işini düşünsem de ben bile sabredemezken onu birine şuan için bırakamam gibi geliyor,belki zamanla

Günaydın anneler. Sabah sabah oğluma 40cc su karışımlı imek sütünü afiyetle içirmeye başardım hem de hiç zorlanmadan :) oğlumun huyunu bildiğim için hazırladığım sütü küçük biberonuna koyup mama sandalyesinin önüne bıraktım. Dönüp bakmadım bile bilerek koymuşum gibi olmasın diye. Hiç içirmeye çalışmadım. Malımı bildiğim için yeni olan birşeyi hemen ağzına götüreceğinden emindim ve öyle de oldu, lıkır lıkır içti hepsini :) ben içirmeye çalışsaydım sırf tepki olsun diye ağzını bile sürmeyecek tadını bile almayacaktı eminim :)
Afiyet olsun Azada canim insallah surekli icer zaten suyla karistirmak cok mantikli hem alismasi daha kolay olur süt ilk baslarda biraz agir ve farkli gelebilir suyla biraz daha onlara uygun olur ben denemefim sütü ama uzun zaman sonra muhallebi yaptim aksam cok az yedi yemek pirinc unuyla birazda süt koydum icine kuru yemisi pisirip icine ilave ettim ama yine zorla yarim kase yedirdim istahi duzelmedi bir turlu bugun yimurtasini yemedi:(
Bende yapayım ya çok heveslendim cidden :) ne kadar eğlenmişsinşz
Normal kek yapar pudingle kremşantiyle kaplarım yeter. Sırf foto için istiyorum
ben de kek yapip aradina krem santi uzerine de cikolta sosu yapmayi dusunuyorum ama korkum Ece den heveslenip abilerinin de pastaya ellerini sokmasi:))

sımdı oy kullandım geldım . işallah vatana mıllete hayırlı sonuclar cıkar işallah.
oy kullanmaya gıdın kızlarr muhakkakk, belkı bızım ıcın deıl artık ama , kuzularımız ıcın, geleceklerı ıcın oy kullanın.

Son düzenleme:
Arda ile bugünkü aktivitemiz. Deneyip sonuçları paylaşmak eğlenceli olacaktır. : )

Eklentiler

• 2015-06-07 13.08.41.webp
    2015-06-07 13.08.41.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 76
Mama sandalyelerini kullanmaya devam ediyor musunuz? Biz 2 tane mama sandalyesi aldık kv delere iyisinden kendimize de ikea da olanlardan. 2 mama sandalyesinde de kollarını çıkartıp mama sandalyesinin tepesine çıkıyor. Artık onun üstünde yemek yediremiyorum bu çok yorucu oluyor. O evin içinde gezerken ben peşinde yemek yediricem diye uğraşıyorum. Evin içi oyuncakla doldu her birinde 5 dk durur da o ara yemek yediririm diye. Sabah kahvaltısını 1 saatte yedirdim. Bu çocuk bana sabrı öğretti. Hamilelikten önce iş yerinde herşeye sinirlenip kızardım. Şimdi iş yerindeki arkadaşlar buna da mı kızmadın diyorlar :D Allah sağlık versin bu çocuklara da Anne olmak hiç kolay değilmiş. Çok üç kağıtçılar birde hayır deyince kahkalarla gülüyor gelde kız.

Hadi hayirlisiyla gelsin insallah:)

Evet canm cok kesin konusmamislar tutanak falan demstn ya sen ama saglik bakanlgnin kampanyasi herkese yapiliyo demsler

Ikisi de cok guzel:)

Batti balik yan gider:))ben de en son verdgm bir kiloyu geri almsm.60.5 tim 61.5 olmusum yasasin yemek yemek:kk77::KK70:

canm ben bikac defa muhallebisine 1 fincan kadar sut koydum.icmezse acele etme bence daha erken ya.ben vermedim bu ay da bitsin denemelere baslarm.

Canim benm hepmz zor donemler geciriyorz ama sen daha cok zorlaniyosn tabiki.tam gazi uyksuzlugu gecti derken baska bisey cikiyo.biz de 5. Aya kadar cok zorlandk uyumazdi disarda durmazdi farkli bir evde aglardi kiyametleri koparirdi ve her seferinde esimle birnirimize girerdik.o kadar cok yiprandim ki anlatamam.hatt ben ne yaptim demeye bile basladim.esim bile beni suclardi cogu zaman duzen oturtamadgm icin.her sey sende bitiyo derdi.evet gercekten bende bitiyomus.artik daha sakin olmaya karar verdm.coxugumu oldugu gibi kabul edecektm.o durmuyosa agliyosa disari cikmazdm elbette bir gun alisacakti omur boyu boyle surmycek ya.simdi yavas yavas duzeliyo ve keske o zama da kendimi ve iliskimizi yipratmasaymisiz diyorum.onlar iyi olsun saglikli olsunlar da her sey gecip gidiyo.dua et bol bol namaz kil vakit buldukca.ha smdi bunlari soyluyorm diye dort dortluk oldgmuzu zannetme hala arada atisirz emreye sinirlenirm kizarm.ama bunaldgm zamanlar aklima kaninda enfeksiyon ciktgi zaman hastanede yattgmz gunleri getiryorm.ne kadar dua etmistm iyi olsun bir kere gulsn de gunlerce uyumayaym diye.eminim sen de ayni seyleri dusunuyosundur sonraki mesajni da okudm kerem uyuduktan sonraki halini.benm bile gozlerim doldu.toparla kendini lutfen her sey sende bitiyo.napalm kadinlarn sorumlulugu her zaman daha fazla.hayatindaki iki erkegi de duzene sok:KK66:yarin keremi giydir evden cikamiyosanz bile bi pasta alin kesin fotograf cekin selvi boylu oglunla.emin ol hissedecek kerem de.anne baba mutlu oldu mu bebek de mutlu oluyo.umarim yarin sizin icin yepyeni bir baslangic olur.arada tökezlersiniz ama olck o kadar da:KK66:

Oy gecmis olsun canm.dun ben de utu yaptm masayi topalyip cocuk odasina koydm dik bir sekilde.emre uyudgu icin gurultu olamsm diye yerine koymamistm.inan aklimdan gecti ya duserse oglmun ustne diye.odanin kapisini oturttm yerine unutursam bile giremesin diye.bugun kaldirabildm anca.anlik oluyo bkyle seyler Allah korusun hepsini
teşekkürler iyi dileklerin için,inşallah kafayı yemeden bu durumu idare edebilrim

Arda ile bugünkü aktivitemiz. Deneyip sonuçları paylaşmak eğlenceli olacaktır. : )
eğlenceli bişeye benziyo gerçekten. Kağıt havlu rulolarını atmayayımda birbirine bantlayıp yol yapayım bende.15 ay üzeri diyo nasılsa. Teşekkürler paylaştığın için:KK66:

Mama sandalyelerini kullanmaya devam ediyor musunuz? Biz 2 tane mama sandalyesi aldık kv delere iyisinden kendimize de ikea da olanlardan. 2 mama sandalyesinde de kollarını çıkartıp mama sandalyesinin tepesine çıkıyor. Artık onun üstünde yemek yediremiyorum bu çok yorucu oluyor. O evin içinde gezerken ben peşinde yemek yediricem diye uğraşıyorum. Evin içi oyuncakla doldu her birinde 5 dk durur da o ara yemek yediririm diye. Sabah kahvaltısını 1 saatte yedirdim. Bu çocuk bana sabrı öğretti. Hamilelikten önce iş yerinde herşeye sinirlenip kızardım. Şimdi iş yerindeki arkadaşlar buna da mı kızmadın diyorlar :KK70: Allah sağlık versin bu çocuklara da Anne olmak hiç kolay değilmiş. Çok üç kağıtçılar birde hayır deyince kahkalarla gülüyor gelde kız.
ben kullanıyorum. Üzerinde dursun inmek istemesin diye şaklabanlıklar yapıyorum ama. Yoksa halı koltuk duvar hepsi batıyo. Yemekte istemiyo malesef. Önündeki tablaya su döküyorum önüne dolaşık yün ip veriyorum onunla oynucam derken yediriyorum baya

Kızlar bugün doğumgünü için oğluma şık bir takım aldım bir de eşim ve kendime basic tişört aldım, azadın aynı renkte bodysi vardı zaten. Üzerlerine keçe alıp SüperAzad logosu işliycem bu hafta. Keçe işini daha önce sormuştum minnakkartal kendinden yapışkanlı keçe kullandığını söylemişti ama ondan bulamazsam normal keçryi nasıl yapıştıracağum tişörtlere. Lütfen dikiş demeyin iğne tutmayı bile bilmiyorum :))

Mama sandalyelerini kullanmaya devam ediyor musunuz? Biz 2 tane mama sandalyesi aldık kv delere iyisinden kendimize de ikea da olanlardan. 2 mama sandalyesinde de kollarını çıkartıp mama sandalyesinin tepesine çıkıyor. Artık onun üstünde yemek yediremiyorum bu çok yorucu oluyor. O evin içinde gezerken ben peşinde yemek yediricem diye uğraşıyorum. Evin içi oyuncakla doldu her birinde 5 dk durur da o ara yemek yediririm diye. Sabah kahvaltısını 1 saatte yedirdim. Bu çocuk bana sabrı öğretti. Hamilelikten önce iş yerinde herşeye sinirlenip kızardım. Şimdi iş yerindeki arkadaşlar buna da mı kızmadın diyorlar :KK70: Allah sağlık versin bu çocuklara da Anne olmak hiç kolay değilmiş. Çok üç kağıtçılar birde hayır deyince kahkalarla gülüyor gelde kız.

Ben de kullaniyorum hatta 1-2 aydir kullaniyorum:))yatirp yediriyodm artk oturuyo sandalyede cizgi film reklam veya muzikle yiyo.cok acsa hicbirine gerek kalmadan bitiriyo.bendeki chicconun sandalyesi tepsisini iyice ittinmi cikamiyo canm kemerni de bagliyorm.bazen de yerde veya koltukta oturtuyorm ben de yanina oturuyorm yiyo.cok fazla oyuncak dikkat daginikligina yol acarms canm emrenin asiri oyuncagi yok surekli oynadigi birkac oyuncagi var fazla almiyorm ya da iki uc tane cikariyosam digerlerini kaldryorm.o da etkiliyor olabilir

Kızlar bugün doğumgünü için oğluma şık bir takım aldım bir de eşim ve kendime basic tişört aldım, azadın aynı renkte bodysi vardı zaten. Üzerlerine keçe alıp SüperAzad logosu işliycem bu hafta. Keçe işini daha önce sormuştum minnakkartal kendinden yapışkanlı keçe kullandığını söylemişti ama ondan bulamazsam normal keçryi nasıl yapıştıracağum tişörtlere. Lütfen dikiş demeyin iğne tutmayı bile bilmiyorum :))
soğuk silikon ya da sıcak silikon tabancası olabilir. keçeleri yapıştırmakta ben onları kullanıyorum.sanırım kumaşta da işe yarar

senin yerinde olsam kesin japonla yapıştırırdım. herşeyi onla yapıştırıyorum:KK53: tabi yapıştırır mı bilmem. Yada çift taraflı bantlar olur belki.

Çocuklariniza aldiginiz ayakkabilar ne marka. Ben de alacagim bir fikrim yok ortopedik şart
biz adidasın ayakkabısını giyiyoruz

A apriori11 canım ben plastik şişede sıvı silikon alıp yapistiriyorum yaptığım keçe işlerini. Silikon tabancası almadım. Sürekli kullanmayacagim için. Silikonla çok uzun ömürlü olmaz tabi yikandikca ne olur bilemem. Ama foto çekimi için kullanacaksan işini görür.

soğuk silikon ya da sıcak silikon tabancası olabilir. keçeleri yapıştırmakta ben onları kullanıyorum.sanırım kumaşta da işe yarar
Silikon tabancası nedir ki nasıl bişeydir ne gördüm ne duydum :( sen bu tarz şeylerle ilgileniyorsun ya normalde de uhu ile yapıştırsam olur mu acaba

Back
X