2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya kızlar kaç dereceye şurup veriyorsunuz. Kulak ve makat ölçümü 38,2 çıktı ama vermedim soyup ıslak havluyla 37,8 e indirdim. Versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Pedifen var evde. Dün verdim bu deteceyken ama o da fazla düşürdü heralde çocuk buz gibi oldu korktum. Soğuk soğuk terledi.
38 de ılık duş aldırdım üzerini ince giydirdim ama Düşmedi bende ateş düşürücü verdim. Şimdi 36,6

Cok geçmiş olsun canim en korktugum sey dişçi. :(
Canim kanal tedavisi yapilmis bir disim vardi dolgusu cikmisti onu yeniledi bir tane de kirilmis vardi onu cekti igne yapti ben de sordum buyumus ek gida aliyor artik birsey olmaz dedi cekti cektirmem gerekiyotdu zaten cok kotuydu igne yaptigi halde sizladi 3 kok kalmis orada ayri ayri ugrasti zor cekti insallah cok agri yapmaz yeri simdi de agri var

Canim bende 38 e kadar yukselince veriyorum keyfi yerinde olmuyo zaten o derecede
Ya kızlar kaç dereceye şurup veriyorsunuz. Kulak ve makat ölçümü 38,2 çıktı ama vermedim soyup ıslak havluyla 37,8 e indirdim. Versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Pedifen var evde. Dün verdim bu deteceyken ama o da fazla düşürdü heralde çocuk buz gibi oldu korktum. Soğuk soğuk terledi.

Kizlar yeni kahvalti karisimimiz 2 yemek kasigi misir unu 1 tatli kasigi tereyag 1 yemek kasigi beyaz peynir 1 su bardagi süt ve 1 cay kasigi bal hepsini karistirarak pisirdim bali en son biraz iliyinca ekledim goruntusu hosmerime benzedi :)). Bu arada @kmltm bal yedik bugün ama bi kabarmamiz olmadi inşallah olmazda

Bence asidandir canim insallah hasta olmamistir bizde de isilik gibi seyler var ama hergun yikayip nemlendiriyorum biraz azaldi gecmis olsunBizimkinin sesini mahalle duyuyirdu evler yakin birbirine Ece de sabaha kadar ciglik cigliga agliyordu cok zordu o gunler hatta bazilari bebegin birseyimi var acaba diyordu gaz sancisi makat catligi birbirini etkiliyordu bebekler agliyor ama hicbiri Ece kadar degil Ramazanda sabaha kadar sabah olunca uyuyordu hic kimsenin oyle olmasin zaten yazik yavrulara

Aynen canm smdi komsunun bebegi agladgnda bile icim gidiyo.

Kizlar yeni kahvalti karisimimiz 2 yemek kasigi misir unu 1 tatli kasigi tereyag 1 yemek kasigi beyaz peynir 1 su bardagi süt ve 1 cay kasigi bal hepsini karistirarak pisirdim bali en son biraz iliyinca ekledim goruntusu hosmerime benzedi :)). Bu arada @kmltm bal yedik bugün ama bi kabarmamiz olmadi inşallah olmazda

Oh afiyet olsun beyzaya:)alerji yapmazsa ihlamuruna falan da ekleyebilirsn canm kesiyo oksurugu

A Apriori 38 olunca veriyodm ben de canm ondan sonrasi hizli yukseliyo cunku.ama islak bez de iyi geliyo eklem yerlerine koyunca.kontrol altinda tutman lazm.3 gunden uzun surmuyo bildgm kadariyla

selamlar anca okudum bugun usuttummu nedir halim yook hic oykude az biraz kuduruk gunduz uykusu azaldi kolumu kaldircak halim yok

biizm doktor gumde 1 bardak icsin sut dedi bizimki hic bisey yemiyo dogru duzgun havadan heralde acayip sicak
geçmiş olsun canım inşallh umarım biraz dinlenebilirsinde geçer

Allah'ım senin resimlerini sevsinler yaaa kelebek seniiiiiiiii..maşallah

Sağlıklı bir ömür diliyorum..iyi ki doğmuş..ilk yaşınız kutlu olsun..
Teşekkür ederiz teyzesi :))

Gökçe'nin din akşamdan beri Ateşi var. Bakıcımız calpol vermiş. Bende az evel ılık duş aldırdım. Birde ateş düşürücü verdim. Üzerine ince bişeyler giydirdim biraz düştü gibi. Huysuzda sıpa. Yarında aynı olursa bi doktora götürücem. Eşime de arabayla eve gelmesini söyledim. Ortağında duruyo işyerinin Arabası hep. Ne olur ne olmaz Ateşi var çocuğun gece hastaneye falan gitmek zorunda kalırsak taksiyle uğraşmayalım :/
Geçmiş olsun canım miranın da burnu akıyo hapşırıyo ama çok şükür ateş yok burnunu çektim halsizdi biraz uyuttum bakalım acaba peditus versem mi kararsızım

Ben 38 de veriyorum malum bi kez 39.5 gördük

Geçmiş olsun canım miranın da burnu akıyo hapşırıyo ama çok şükür ateş yok burnunu çektim halsizdi biraz uyuttum bakalım acaba peditus versem mi kararsızım

Sağol canım miraya da geçmiş olsun. Peditusdan önce Ihlamur içiyorsa Ihlamur versen ben genelde öyle yapıyorum. Elma kabuğu ve Minicik tarçınla. Az bişey balla tatlandırabilirsin. Hem bal boğazını yumuşatır.

Herkes manyak olduğumu düşünüyor ama ben Dişçi koltuğuna bayılıyorum. Uzatıyorum ayağımı açıyorum ağzımı :KK53:
Ayyy ben gitmemek icin binbir turlu bahane uyduruyorum mecburiyetten gidiyorum benim gittigim dr tam sana goreymis uzandigin yerde hemen kafabin ustune tv koymuslar klipler falan oynuyor ama ben mümkün degil bakamıyorum :(

Ayyy ben gitmemek icin binbir turlu bahane uyduruyorum mecburiyetten gidiyorum benim gittigim dr tam sana goreymis uzandigin yerde hemen kafabin ustune tv koymuslar klipler falan oynuyor ama ben mümkün degil bakamıyorum :KK43:
Valla tam benlikmiş :KK45:
Benim bi dişçim vardı çok iyi bi doktordu ama Eskişehir'de :(

38 de ılık duş aldırdım üzerini ince giydirdim ama Düşmedi bende ateş düşürücü verdim. Şimdi 36,6

Canim bende 38 e kadar yukselince veriyorum keyfi yerinde olmuyo zaten o derecede

A Apriori 38 olunca veriyodm ben de canm ondan sonrasi hizli yukseliyo cunku.ama islak bez de iyi geliyo eklem yerlerine koyunca.kontrol altinda tutman lazm.3 gunden uzun surmuyo bildgm kadariyla

Sağolun kızlar. Gökçeciğime de geçmiş olsun. Ne bela ateş ya ben ilk kez bu kadar yükseğini gördüm :(

Sağol canım miraya da geçmiş olsun. Peditusdan önce Ihlamur içiyorsa Ihlamur versen ben genelde öyle yapıyorum. Elma kabuğu ve Minicik tarçınla. Az bişey balla tatlandırabilirsin. Hem bal boğazını yumuşatır.
ıhlamur denerim bi Belki içer Bala korkuyorum daa denemedim hiç Duruma göre ilaç veririm olmadı ateşlenir diye korkuyorum izin almakta zorlanırım şu sıra

Herkes manyak olduğumu düşünüyor ama ben Dişçi koltuğuna bayılıyorum. Uzatıyorum ayağımı açıyorum ağzımı :KK53:
Ahaha çok alemsin :))

calpol kullan istersen bizim doktor pedifeniyazdi bulunsun diye inatci dusmeyen ateste calpolle donusumlu kullan dedi pedifen calpolden daha gucluymus bizde alinolcer var 38.3ten sobra kirmizi yanmaya basliyo zaten bende o zaman veriyorum ilac

A apriori11 geçmiş olsun 38ve uzerinde ilacla müdahale ediliyor pncesinde soguk uygulama falan oneriliyor

calpol kullan istersen bizim doktor pedifeniyazdi bulunsun diye inatci dusmeyen ateste calpolle donusumlu kullan dedi pedifen calpolden daha gucluymus bizde alinolcer var 38.3ten sobra kirmizi yanmaya basliyo zaten bende o zaman veriyorum ilac[/QUOTE
Sağolun kızlar pedifen verdim uyudu bakalım

Sonunda biZde doğumgünümüzü kutladık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    image.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 102
ıhlamur denerim bi Belki içer Bala korkuyorum daa denemedim hiç Duruma göre ilaç veririm olmadı ateşlenir diye korkuyorum izin almakta zorlanırım şu sıra

Ahaha çok alemsin :))
Ben Balı uzun süredir veriyorum ama çok az ıhlamuru tatlandırmak için. Çok verince çenesinin altında azda olsa kızarıyor. Bal olmadığında pekmez ile tatlandırıyorum.

Back
X