- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Çokkkk geçmiş olsun canım. O ağrıları bilirim nasıl berbattır.Kizlar cekilen disimin yeri zonkluyor beynime vuruyor resmen cok kotuyum hasta olan butun bebeklerimize acil sifalar cabuk iyilesdinler insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkkk geçmiş olsun canım. O ağrıları bilirim nasıl berbattır.Kizlar cekilen disimin yeri zonkluyor beynime vuruyor resmen cok kotuyum hasta olan butun bebeklerimize acil sifalar cabuk iyilesdinler insallah
dogun gununuz kutlu olsunnn masallah betuleSonunda biZde doğumgünümüzü kutladık
Betüşün doğum günü kutlu olsun anneciği :)Sonunda biZde doğumgünümüzü kutladık
Inip çıkıyor ya o da ben de perişan oldukSağol canım. Daha düşmedi mi azadın Ateşi.
canım ya biran önce geçer inşallahKizlar cekilen disimin yeri zonkluyor beynime vuruyor resmen cok kotuyum hasta olan butun bebeklerimize acil sifalar cabuk iyilesdinler insallah
Doğum günü kutlu olsun BetüşünSonunda biZde doğumgünümüzü kutladık
ıhlamur tarçın denedim ama Oralı olmadı suyu bile zor içiyo sanırım iyiden hastalanıyoBen Balı uzun süredir veriyorum ama çok az ıhlamuru tatlandırmak için. Çok verince çenesinin altında azda olsa kızarıyor. Bal olmadığında pekmez ile tatlandırıyorum.
İg de gördüm çok anlamlı çok değerliHerkese çok teşekkür ederiz eşim betüle doğumgünü hediyesi olarak fidan diktirtmiş tema vakfına onun belgesini getirdi çok hoşuma gitti
Çokkkk geçmiş olsun canım. O ağrıları bilirim nasıl berbattır.
Sagolun kizlar minoset ictim ama bana misin demedi cok agriyor bu gece sabah olurmu acabacanım ya biran önce geçer inşallah
Doğum günü kutlu olsun Betüşün
ıhlamur tarçın denedim ama Oralı olmadı suyu bile zor içiyo sanırım iyiden hastalanıyo![]()
Keske oyle birsey deseydi ya disci dogum yaptigimda dr igne vermisti agri kesici duruyor evde emzirirken de vurdurulur o igneler olcagini bilsem vurdururdum ust komsum hemsire o yapiyor igne saat te gec oldu boyle olcagini bilsem ona sorar yaptirirdim daha erken saatteHasta olan bütün bebeklere çok geçmiş olsun. İnş. en kısa zamanda iyileşirler.
@yaz yagmuru bende 20liklerimin ikisini çektirmiştim hamile kalmadan önce. Dişçiden çıktığım gibi hastaneye gidip penisilin vurdurmuştum. Hiç ama hiç ağrı hissetmemiştim. Şimdi diğer ikisi var çekilmesi lazım ama çok üşeniyorum :)
Sonunda biZde doğumgünümüzü kutladık
Sahol canim geciktirme bence sonra dis gidiyor disci bugun cektigi dis icin daha once gelseydin kurtarirdik ama kirila kirila sadece kok kalmis dedi
Herkes manyak olduğumu düşünüyor ama ben Dişçi koltuğuna bayılıyorum. Uzatıyorum ayağımı açıyorum ağzımı![]()
ben de cok korkuyordum disciye gitmekten ta ki bu gittigim disciye kadar benim geciktirmem zaman bulamam cocuklar telasimin bitmemesi bu disci o kadar iyi ki hic canimi yakmiyor daha once baska yerlerde dolgu yapilirken bile canim yaniyordu ama bu disci canin yandigin an bana soyle seni uzmek istemiyorum diyor cok hassas davraniyor seneletdir ona gidiyoruz ailece abi diyorum kendisine bugun aradim telim onda kayitliymis acti neredesin sen kizim neden gelmedin diyor bana:))Ayyy ben gitmemek icin binbir turlu bahane uyduruyorum mecburiyetten gidiyorum benim gittigim dr tam sana goreymis uzandigin yerde hemen kafabin ustune tv koymuslar klipler falan oynuyor ama ben mümkün degil bakamıyorum![]()
Aynen ben de oyleyim:))Hatta bu videoyu tum uykusuz annelere ithaf ediyorum:)))
Maşallah arene çok yakışıklı. Nice güzel yılları olsun inşallah..Ve bizde geçen sene bugün saat 15.10 da dünyaya geldik.. Tarifsiz bi duyguymuş annelik..
Eki Görüntüle 1558668 Seni çoook seviyorum aren..
Doğumgününüz kutlu olsun maşallah betüşe..Sonunda biZde doğumgünümüzü kutladık
iyi ki doğmuş Aren kocaman maşallahVe bizde geçen sene bugün saat 15.10 da dünyaya geldik.. Tarifsiz bi duyguymuş annelik..
Eki Görüntüle 1558668 Seni çoook seviyorum aren..