2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar cekilen disimin yeri zonkluyor beynime vuruyor resmen cok kotuyum hasta olan butun bebeklerimize acil sifalar cabuk iyilesdinler insallah
canım ya biran önce geçer inşallah

Sonunda biZde doğumgünümüzü kutladık
Doğum günü kutlu olsun Betüşün

Ben Balı uzun süredir veriyorum ama çok az ıhlamuru tatlandırmak için. Çok verince çenesinin altında azda olsa kızarıyor. Bal olmadığında pekmez ile tatlandırıyorum.
ıhlamur tarçın denedim ama Oralı olmadı suyu bile zor içiyo sanırım iyiden hastalanıyo :(

Hasta olan bütün bebeklere çok geçmiş olsun. İnş. en kısa zamanda iyileşirler.
@yaz yagmuru bende 20liklerimin ikisini çektirmiştim hamile kalmadan önce. Dişçiden çıktığım gibi hastaneye gidip penisilin vurdurmuştum. Hiç ama hiç ağrı hissetmemiştim. Şimdi diğer ikisi var çekilmesi lazım ama çok üşeniyorum :)

Hasta olan bütün bebeklere çok geçmiş olsun. İnş. en kısa zamanda iyileşirler.
@yaz yagmuru bende 20liklerimin ikisini çektirmiştim hamile kalmadan önce. Dişçiden çıktığım gibi hastaneye gidip penisilin vurdurmuştum. Hiç ama hiç ağrı hissetmemiştim. Şimdi diğer ikisi var çekilmesi lazım ama çok üşeniyorum :)
Keske oyle birsey deseydi ya disci dogum yaptigimda dr igne vermisti agri kesici duruyor evde emzirirken de vurdurulur o igneler olcagini bilsem vurdururdum ust komsum hemsire o yapiyor igne saat te gec oldu boyle olcagini bilsem ona sorar yaptirirdim daha erken saatte

Herkes manyak olduğumu düşünüyor ama ben Dişçi koltuğuna bayılıyorum. Uzatıyorum ayağımı açıyorum ağzımı :KK53:

Ayyy ben gitmemek icin binbir turlu bahane uyduruyorum mecburiyetten gidiyorum benim gittigim dr tam sana goreymis uzandigin yerde hemen kafabin ustune tv koymuslar klipler falan oynuyor ama ben mümkün degil bakamıyorum :KK43:
ben de cok korkuyordum disciye gitmekten ta ki bu gittigim disciye kadar benim geciktirmem zaman bulamam cocuklar telasimin bitmemesi bu disci o kadar iyi ki hic canimi yakmiyor daha once baska yerlerde dolgu yapilirken bile canim yaniyordu ama bu disci canin yandigin an bana soyle seni uzmek istemiyorum diyor cok hassas davraniyor seneletdir ona gidiyoruz ailece abi diyorum kendisine bugun aradim telim onda kayitliymis acti neredesin sen kizim neden gelmedin diyor bana:))

Ve bizde geçen sene bugün saat 15.10 da dünyaya geldik.. Tarifsiz bi duyguymuş annelik..
Eki Görüntüle 1558668 Seni çoook seviyorum aren..
iyi ki doğmuş Aren kocaman maşallah

@Akaibu son durum nedir döküntüler söndü mü
@yaz yagmuru @oslew inşallah daa iisinizdir
A apriori11 isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim bebişler iidir inşallah

bizim gece çok zor geçti burnu baya tıkandı ememedi uyuyamadı sabah çıkarken peditus verdim ateş 37 ama sanki yükselecek gibi geliyor ince giydir dedim anneme birazdan arıcam bakalım son durum ne

Back
X