2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde bugün iş çıkışı gökçeyi doktora götürdük. Kaç gündür ateşi düşmek bilmedi. Acilde ki doktorun verdiği ilaca devam edin azalmış kızarıklık dedi. Haftaya kontrole gelin dedi. Kan değerlerine de haftaya bakalım dedi. 78 cm 9300 gr baş Çevresi 46,5 yada 47,5 dedi. O Sırada gökçeyi giydiriyordum unuttum Valla :/ iki ayda ala ala 300 gram almış sıpa :/

OTE="yaz yagmuru, post: 41444716, member: 619731"]Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin[/QUOTE]
Allah hakkında hayirlisini versin canım. İnşallah yanlıştır mübarek ayda Rabbim yüzünüzü güldürsun.

Ya kızlar topikteki tüm bebekler üç aşağı beş yukarı aynı boy ve kiloda. Peki bizim yavruların karşılaştırıldığı tosunlar kimler acaba??? Her birimizin çocuğu bilmem kimin çocuğuyla karşılaştırılıp zayıf ufak bulunuyor ya kim la bu tosunlar. Ya da tüm cılız anneleri bu topikte miyiz? Biri beni aydınlatsın

@yaz yagmuru inş. yanlış çıkmıştır sonuç. Bazen bu testlere güven olmuyo. Bi ark. görümcesinin anne karnındaki bütün tesleri yüksek çıkmıştı ama çocuk bi doğdu herşeyi normal. Umarım sizinde yanlıştır.

Bizde aşıdan geldik çoook ağladı. Bakalım bizim gecemizde nasıl geçecek.

Geçmiş olsun canım :/
@yaz yagmuru canım inşallah ikinci sonuç temiz çıkar. Eminim beklemek çok zordur :KK43:

OTE="yaz yagmuru, post: 41444716, member: 619731"]Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
Allah hakkında hayirlisini versin canım. İnşallah yanlıştır mübarek ayda Rabbim yüzünüzü güldürsun.[/QUOTE]cok sagolun kizlar insallah isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim size de gecmis olsun @AreN5 asi icin size de gecmis olsun rahat gecer geceniz insallah

Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
canim ısallah yanlistirki dedigi gibi herkezin onlarin buyuk cogunlugu yanlis cikiyorr.uzulmeyin ısallah fogru sonuc cikarr

Kizlar dis agrim tavan yapti oluyorum agridan aynada baktim bembeyaz cekilen yer antibiyotik iki kez ictim daha etkisi olmadi hethalde yarin gitcem disciye artik icini yikayacakmis o biraz rahatlatir seni dedi

Ya kızlar topikteki tüm bebekler üç aşağı beş yukarı aynı boy ve kiloda. Peki bizim yavruların karşılaştırıldığı tosunlar kimler acaba??? Her birimizin çocuğu bilmem kimin çocuğuyla karşılaştırılıp zayıf ufak bulunuyor ya kim la bu tosunlar. Ya da tüm cılız anneleri bu topikte miyiz? Biri beni aydınlatsın
Tosun anneleri diye ayri bir topik mi var acep:)))

UOTE="apriori11, post: 41445533, member: 640531"]Sağolun kızlar çok fena öksürüyoe yavrum hırıl hırıl içi, olmayan iştah hepten gitti :KK43: @yaz yagmuru Allah korusun minik yavruyu inşallah test hatalı sonuç vermiştir[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım benim kız bir kezz hastalandı kışın bir ay sürdü hırıltı zor geçti ememiyordu buhar cihazı alıp kullandım ve geniz akıntısı için bol bol burnunu okyanus suyu ile temizleyip çektim. Ihlamuru sade vermiştim elma kabuguyla kaynatıp oda iyi gelmişti. Allah sifasini versin yavrunun.

Aynen ben de cok merak ediyorum.goremedim hic etrafimda.eltimin yegeni var sadece o da kiz 4800 dogmustu hala da tosun masallah:)ama onlar laf etmiyo hic o yuzden bisey diyemiyorum:)diger cok bilmislerin bahsettikleri cocuklar ortada yok nedense

Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
Canım inşallah yeni testler güzel çıkar. yanlislik çok oluyor bu testlerde. Allah yardımcı olsun inşallah

benim çevremde iki tane var tosuncuk. Sonradan öğrendim ki kadın günde iki öğün normal unu tereyağınd kavurup su ve şeker ilave edip yediriyomış.ben yesem bende tosun olurum heralde. El kadar bebeğe helva yediriyo resmen.

benim çevremde iki tane var tosuncuk. Sonradan öğrendim ki kadın günde iki öğün normal unu tereyağınd kavurup su ve şeker ilave edip yediriyomış.ben yesem bende tosun olurum heralde. El kadar bebeğe helva yediriyo resmen.
Bana da hep un ver diyip duruyorlardı :(

Kızlar 3 gündür betüle mama vermiyorum normal yemeğe döndük iyice geceleri de bişey vermiyorum 1 kere uyanıyo onda da su içiriyorum
İçse inek sütü vercem ama onu da betül istemiyo uyku sersemi çok az içiyo bazen 40-50 cc kadar sizde durum nasıl anne sütü vermeyen anneler siz nasıl yapıyosunuz

Arenin ateşi 36.8 çok huysuz az önce ağlama krizine girdi. Şimdi ayağımda uyuttum. Calpolu sizce kaç olursa vereyim?

Back
X