2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi arkadaşım kızının adına bi mail adresi açmış. Önemli olaylar olduğunda ilk diş çıkardığında ilk kez yürüdüğünde doğum gününde falan çektiği videoları fotoları kendi mailinden bu mail adresine altlarına hikayelerini o gün yaşadıklarını falan yazıp mail atıyomuş. Hatta gece hiç uyumadığı onu sinir ettiği zamanları falan.Saklamanın en güzel yolu heralde. Çok hoşuma gitti. Kızdım bide biye daha önce söylemedin diye. :KK53:
Bende yapmayı düşünüyorum ilerde kızıma hediye diye veririm:KK53:
Sizde yapmak isterseniz diye sizede söyleyeyim dedim

Bende eczanede dün bunun bebedor marka olanını gördüm.alsammi slmasammi karar veremedim.iyimi bu canım alsammi bende icebiliyomu arda.@yaz yagmuru da bahsediyodu sanırım bumuydu acaba bahsettiği tam aklımda kalmamış. Ecede içmeyi sevmisdi sanırım.
Evet canim buydu Ece cok sevdi ceke ceke icti alamadik elinden hatta o kadar cok icti ki midesi suyla doldu meyvesini yemedi ben de disari cikinca alcam esime soylesem bilemez o yanlis birsey alir

Kizlar ya coresatin ne kadar guzel bir kremmis burada kullanan arkadaslar olmustu kardesimde kullanmisti bende iki gun once aldim kizimin ensesinde isilik gibi kirmiziliklar vardi daha once cildiyeye goturdum alerjik bunyesi var demisti kortizonlu krem vermisti ama bir sure sonra tekrar cikti bunu alfim simdi iki gunde hicbirsey kalmadi ustelik kortizon icermiyor cok guzel bir kokusu var

M Mor ve mavi Ayni durumdayiz:KK43: bi daha ucretsiz izin mi alsak ne? Ne rahatti evde olmak

Ben alcm sanirim tekrar:cool:

@Akaibu dr Hasan koc muayenehanesi belediyenin yanindaki selcuklu hastanesinin karsisinda. Gece kizimin yanaginda kocaman bi kizariklik vardi sivilce gibi su cicegi sandim sabahi zor ettim korktum vucudunda yok. Sivrisinek isirigi mi su cicegi mi bilemedim. Su cicegi beni paranoyak yapti:KK43:

Aynen ben de kontrol ediyorm surekli:(

Bi arkadaşım kızının adına bi mail adresi açmış. Önemli olaylar olduğunda ilk diş çıkardığında ilk kez yürüdüğünde doğum gününde falan çektiği videoları fotoları kendi mailinden bu mail adresine altlarına hikayelerini o gün yaşadıklarını falan yazıp mail atıyomuş. Hatta gece hiç uyumadığı onu sinir ettiği zamanları falan.Saklamanın en güzel yolu heralde. Çok hoşuma gitti. Kızdım bide biye daha önce söylemedin diye. :KK53:

A apriori11 fotolarni aylik olarak atiyodu mailine canm ama azaddan firsat bulup yapabiliyo mu hala bilemiyorum:KK70:aslinda cok guzel bir fikir ben hala yapcm:(

Kizlar ya coresatin ne kadar guzel bir kremmis burada kullanan arkadaslar olmustu kardesimde kullanmisti bende iki gun once aldim kizimin ensesinde isilik gibi kirmiziliklar vardi daha once cildiyeye goturdum alerjik bunyesi var demisti kortizonlu krem vermisti ama bir sure sonra tekrar cikti bunu alfim simdi iki gunde hicbirsey kalmadi ustelik kortizon icermiyor cok guzel bir kokusu var
çocuğu su çiçeği için götürdüğümüzde hastanenin orda ne kadar eczane varsa dolaştık hiç birinde yoktu coresatin sinir oldum. Hasta çocuklada çok dolaşmak istemedim.
Boynundaki kızarıklık çıkalı bir hafta oldu hala geçmedi. Su çiçeğini gösterdiğimiz doktorda hafif krem varmişler dedi travezol yazdı. Bu kremide ben kullanmıştım. Ağır diye almadım. Hala geçsin diye bekliyorum. Pazarteisye kadar geçmezse tekrar götürcem:(
Olmadı kardeşime diyecem artık ankaradan göndersin.

kuzuya cok gecmıs olsun canım , benımkıde gecen hafta 1 yas asısı olduu, bugun suratında bır kızarıklık var senın kızın gıbı, sınek mı ısırdı dıyordum ama bugun senın kızınınkını gorunce bende korktum bızımdemı su cıcegı dıe :( uyansın bı bakıcam detaylı, 2 gundur gecelerı hep uyanıyor 2 saatte bır , gece uykusu nedır bılmıyorum :(
bu arada bende canım maıl adresı almıstım yahoodan, bende hep resımlerını falan atıyorum. ama yaho nun kotu yanı bır sene gırmeyınce kapatıyor, o yuzden unutmamak lagzım kı gırmelı ara ara. sonra buyuyunce kendı ısterse kullanır hem maıl adresını

Biraz önce üye olduğum bir facebook grubunda kadın konu açmış. Oğlum 13 aylık, çok zayıf 12 kilo üzülüyorum diye. Ekrana bakakaldım :KK70:
Maşallah mı desem yuh mu desem bilemedim :))

Yuh ya. Biz 12 aylığız daha 10 kiloyu göremedik
Aynen biz de

Canım minik minik başladı yüzünde. İlk kafada çıkarmış sonra aşağı yayılırmış. Saçlarının arasını kontrol et. Saçlarındada varsa olabilir belki. Eki Görüntüle 1561335 Fotoda pek belli olmuyo ama ucu önce kırmızılık oluyo sonra ucu şişiyo içi dolu olarak.
Pekde foto çekmedim bu ara arttı baya. Kabuk bağladı uçları siyah siyah kötü duruyo:KK43:
Alerji midir su çiçeği midir hangisini temenni etsem bilemedim:KK43:
Kuzum kıyamam sana

Ben de öyle yapıyorum oğlumun mailine atıyorum herşeyi gerçi 7. Ayda kaldık ama kalanları da yükliycem. Bende hikaye yok ama benim amacım da telefon bilgisayar tablet herşey bozulur ama internet baki kalır ;)

@kmltm @nisaelifim bakalum ne yapacağız? İnşallah hayırlısı olur hakkımızda:)
@Akaibu ne zormuş yahu bu suçiçeği:KK43: acaba aşı olmasalar ne olur?!
aşı olmadan düşünemiyorum gerçekten. İnternetteki fotolar hele insanı paranoyak yapar

kuzuya cok gecmıs olsun canım , benımkıde gecen hafta 1 yas asısı olduu, bugun suratında bır kızarıklık var senın kızın gıbı, sınek mı ısırdı dıyordum ama bugun senın kızınınkını gorunce bende korktum bızımdemı su cıcegı dıe :KK43: uyansın bı bakıcam detaylı, 2 gundur gecelerı hep uyanıyor 2 saatte bır , gece uykusu nedır bılmıyorum :KK43:
bu arada bende canım maıl adresı almıstım yahoodan, bende hep resımlerını falan atıyorum. ama yaho nun kotu yanı bır sene gırmeyınce kapatıyor, o yuzden unutmamak lagzım kı gırmelı ara ara. sonra buyuyunce kendı ısterse kullanır hem maıl adresını
aman bakın canım. Arada kızarır bi iki yer. Yemek yedirirken kaşık değiyi siliyoruz falan arada kızarırdı. Bende ilk öyle zannetmiştim. Vücudundada görünce anladım artık.

Maşallah mı desem yuh mu desem bilemedim :))

Aynen biz de

Kuzum kıyamam sana

Ben de öyle yapıyorum oğlumun mailine atıyorum herşeyi gerçi 7. Ayda kaldık ama kalanları da yükliycem. Bende hikaye yok ama benim amacım da telefon bilgisayar tablet herşey bozulur ama internet baki kalır :KK66:
aynen öyle en büyük korkum hard diskimin bozulması. Pc miz yoktu yeni aldık. Hemen onada yükledim. Maili bende alayım atayım bari. Hikaye yazmaya benimde vaktim olur mu bilmiyorum ama en azından fotoları kalır dediğin gibi

nasil yapiyosun un corbasini
Tereyağında unu 2 dakka kadar kavuruyorum. Sonra et suyunu yavaş yavaş ekliyorum. Sonra biraz da sıcak su ekleyip kıvamını alana kadar pişiriyorum. Ayrı bi tava da tereyağı, rendelenmiş sarımsak ve salçayı kavuruyorum sonra az su ekleyip sarımsağın çiğliği gidince ocağı kapatıyorum. Kaseye aldığım un Çorbasının üzerine salçayı sosu ekliyorum. Çorba topaklanırsa blendırdan da geçiriyorum.

O krem bi Gökçe'nin pişiğini geçirmedi herhalde :KK66:

Tereyağında unu 2 dakka kadar kavuruyorum. Sonra et suyunu yavaş yavaş ekliyorum. Sonra biraz da sıcak su ekleyip kıvamını alana kadar pişiriyorum. Ayrı bi tava da tereyağı, rendelenmiş sarımsak ve salçayı kavuruyorum sonra az su ekleyip sarımsağın çiğliği gidince ocağı kapatıyorum. Kaseye aldığım un Çorbasının üzerine salçayı sosu ekliyorum. Çorba topaklanırsa blendırdan da geçiriyorum.
Bu b et sulu sarımsaklı baya baya vitaminli bi corbaymis yahu. Benim kv nin söylediği bildiğimiz un helvasi:) afiyet olsun gökçeye.

aşı olmadan düşünemiyorum gerçekten. İnternetteki fotolar hele insanı paranoyak yapar

aman bakın canım. Arada kızarır bi iki yer. Yemek yedirirken kaşık değiyi siliyoruz falan arada kızarırdı. Bende ilk öyle zannetmiştim. Vücudundada görünce anladım artık.

aynen öyle en büyük korkum hard diskimin bozulması. Pc miz yoktu yeni aldık. Hemen onada yükledim. Maili bende alayım atayım bari. Hikaye yazmaya benimde vaktim olur mu bilmiyorum ama en azından fotoları kalır dediğin gibi
bu sabah oldu zaten kızarıklık canım, sınek ısırdı falan sandım , butun gece uyumayıp sımdı uyudugu ıcın cok ınceleyemedım ama senın kuzunun resmını gorunce suphelendım bende:( uyansın ıyıce bır ıncelıyım baska yerınde varmı dıe :(

Bende eczanede dün bunun bebedor marka olanını gördüm.alsammi slmasammi karar veremedim.iyimi bu canım alsammi bende icebiliyomu arda.@yaz yagmuru da bahsediyodu sanırım bumuydu acaba bahsettiği tam aklımda kalmamış. Ecede içmeyi sevmisdi sanırım.
Canım ilk seferde cekti içmeye başladı, tek kötü yanı sonlara doğru oyun yapıp ağzındakini puskurtuyor. Sabah kahvaltısında yumurtanın yanına ayran yaptım bunun içine koytum içti.

bu tarif iyiymiş ama benim bildiğim böyle değil. Kaç kaşık undan yapıyosun canım?

Bu b et sulu sarımsaklı baya baya vitaminli bi corbaymis yahu. Benim kv nin söylediği bildiğimiz un helvasi:) afiyet olsun gökçeye.
aynen aynen. Unla muhallebi yap diyodu kv. Bu bildiğin çorba. Hatta tam buğday unuyla yapıp içine et yada tavuk da koyabilirim.
Çorbalar yoğunlaşsın diye pirinç unu yada un katıyorum bazen zaten. Bu da onun gibi bişey

Sarımsaksız kokusu bildiğin un helvası gibi oluyor gerçekten ama Gökçe Öylede seve seve içiyor. Bu hafta hiç bişey yemedi bende iki gün üstüste bu çorbayı Yaptım. Kursağından bişey geçti en azından. Et yiyorsa Yiğit ette didikleyip katılabilir bence.

bu tarif iyiymiş ama benim bildiğim böyle değil. Kaç kaşık undan yapıyosun canım?

aynen aynen. Unla muhallebi yap diyodu kv. Bu bildiğin çorba. Hatta tam buğday unuyla yapıp içine et yada tavuk da koyabilirim.
Çorbalar yoğunlaşsın diye pirinç unu yada un katıyorum bazen zaten. Bu da onun gibi bişey
Bi Çorba kaşığı unla yapıyorum bi kase oluyor Çorba :)

var canim kizamik asisi da var ben yaptirmistin isim dolayisiyla kizamikli cocuklarla temas ediyorum diye sonrasinda dakizamik oldum oda canli asi su cicegi gibi
Canım, bu aşıdan sonra kızamık yada su çiçeği geçirmeleri ne anlama geliyor iyi birşey mi kötü birşey mi?

İnt. Bebekler için keşkek tarifi görmüştüm. Sadece ruşeymle yapmışlardı.
Baktım egede yulaflada yapıyolarmış.
Gökçede doğru düzgün bişey yemiyo. Tavuk seviyo deneyeyim dedim. Tavuğu haşladım. Evde yarma olmayınca yulafla keşkek yaptım. İçine tavuğuda koydum. Şuan yarısı bitti. Sevinçten ağlamak üzereyim:KK53:

Back
X