Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gökçe de dun bi güzel kemirdi. Şimdi geometrik şekilleri beraber teker teker yerleştirdik. Sonra ona yaptırdım ama sadece bi sekil verdim eline ve nereye nasıl yerleştirmesi gerektiğini gösterdim oda yerleştirdi. Alkış yaptım oda alkış yaptı :) çok hoşuna gitti.Emre de kemirip durduyarin yogunlascaz bakalim
Biz iki ay evelden aramaya başladık bir ay kala anca bulduk yerleştik.evet canım. Bende başta erken demiştim ama o kadar çok sorun çıktı ki iyi ki erken tutmuşuz. Eşyalar 1 haftada anca yerleşti. Doğalgaz desen evlendikten 1 ay sonra bağlandı. Belkide yeni bina olduğu için öyle oldu bilmiyorum
her zaman bekleriz:)
çok şükür Allahim yasatti bana anneligi Kismetimzde varsa olr yoksa olmaz allah herkese tattrsin bu duyguyu. Özellikle kizm oldgu icn daha bi mutluyum belkide yanlis düşünüyorum. Hamileyken erkek kiz farketmez diyodm. Kiz olduğunu öğrenince havalara ucmustum. Benm uç tane abim var ben tek kizim. Babam hep derdi herkese iyiki kizm var smdide annemle ilgilenen benim.Canım benim :) belkide hastalık engel olmaz ikinci bebeğe. Engel olursada çok şükür hira var. :)
tv de izlicek bisey yok kitap okumayi birakali 1 sene olcak nerdeyse kafam o kadar dolu ki odaklanamiyorum cok severim aslinda kismette temizlik varmis :)Aay Allah'ım uykudan kalk,uyuyamıyorum diye banyoyu sil süpür falan oooof daraldım..hiç bana göre şeyler değil,uyuyamadım diye temizlikkitap okurum,tv izlerim falan ama temizlik ne arkadaş yahu no no no
![]()
yani oyku de beni cok yormuyo aslinda kendi kendine oyalanir falan hareketli ama ne bilim bizimde borclar falan var toparlanmadan ikinciyi dusunmuyorum belki 2018 annelerine gireriz dursun kenarda simdi :)istiyoruz aslında ama iki çocuğu nasıl bakarm diye düşünüyorm huniyi kesin takablirm. Gerçi herkes hira için akilli senin kizn kardeş yap beraber büyürler diyo ama BN kdnmi hazir hissetmiyorum ilerde belki dedgn gbi zor olucak belkide olmiycak. Şuan odedegimz bir kredi var o bizi zorluyo arsayi satliga verdik iki aydr satilamadi gitti rahatlayamadik bir türlü. Hadi 2016 ananelerine katilalim senle beraber![]()
valla biraz daha gecsin zaman sende istersin tekrar ark hamile benim doktoruma gidiyo gecen beraber gittik ultrasonda gorunce ay bitane daha yapasim geldi diyom doktor sen dur biraz dedi :) cok zor bi hamilelikti yurume acisindan benim icin ama hepsi unutuluyo :-Aaaa niyeti bozmuş bunlar. Ben üç çocuk istiyordum sınra ikiye düşürdüm şimdi bi tane yeter diyorum. Bi çocuk sevmeye de dövmeye de yeter valla :))) benim bi çocuk daha düşünmem için hafızamı falan kaybetmem gerekir
Maddi imkanım olsa 2016 annesi olurdum :)istiyoruz aslında ama iki çocuğu nasıl bakarm diye düşünüyorm huniyi kesin takablirm. Gerçi herkes hira için akilli senin kizn kardeş yap beraber büyürler diyo ama BN kdnmi hazir hissetmiyorum ilerde belki dedgn gbi zor olucak belkide olmiycak. Şuan odedegimz bir kredi var o bizi zorluyo arsayi satliga verdik iki aydr satilamadi gitti rahatlayamadik bir türlü. Hadi 2016 ananelerine katilalim senle beraber![]()
Aynen canım. Çok şükür annelik duygusunu yaşıyoruz. Hayırlısı diyelim ikinciye. Bende suan ikinci çocuğum olursa cinsiyetini ogrenmicem diyorum. Tabi catlamazsam. Farklı olsun diye de bi ısrarım yok yani. Cinsiyeti ne olursa olsun ama hayırlı olsun.çok şükür Allahim yasatti bana anneligi Kismetimzde varsa olr yoksa olmaz allah herkese tattrsin bu duyguyu. Özellikle kizm oldgu icn daha bi mutluyum belkide yanlis düşünüyorum. Hamileyken erkek kiz farketmez diyodm. Kiz olduğunu öğrenince havalara ucmustum. Benm uç tane abim var ben tek kizim. Babam hep derdi herkese iyiki kizm var smdide annemle ilgilenen benim.
Oyyyy kıskandım :) benim sıpa öpmüyor halacok fena bu veletler op bi kere diyorum opuyo sonrada ohh diyo :)
aynen ya. Sabah kalktım emzirdim verdim teyzesinin kucağına. Rahat rahat kahvaltısını hazırladım. Onuda teyzesi yedirdi. O sırada ben kendi kahvaltımızı hazırladım. Onlar oynadılar. Mutfağımı topladım rahat rahat.Bende yapmak istiyorum aslında tarhana ama becerebilir miyim bilmiyorum bende elimle yapıcam kardeşimide çağırdım oda umuta bakacak:)kardeş candir![]()
aynen bende hep 3 derdim şimdi 1 yeter diyorum. Psikolojik olarak kaldıramam 2. Yi. Belkii 5-6 sene sonra düşüneilirim ancak:)Aaaa niyeti bozmuş bunlar. Ben üç çocuk istiyordum sınra ikiye düşürdüm şimdi bi tane yeter diyorum. Bi çocuk sevmeye de dövmeye de yeter valla :))) benim bi çocuk daha düşünmem için hafızamı falan kaybetmem gerekir
Benimki de öp deyince ağzını kocaman açıp ısırır gibi yapıyoOyyyy kıskandım :) benim sıpa öpmüyor hala
bizde yeni basladik dahaOyyyy kıskandım :) benim sıpa öpmüyor hala
oykude oyleydi bazen ablama falan yapiyodu isircak saniyodu isirmicak o opme diyodum :)Benimki de öp deyince ağzını kocaman açıp ısırır gibi yapıyo![]()
Benimki de öp deyince ağzını kocaman açıp ısırır gibi yapıyo![]()
Gökçe uzaktan öpücük atıyor sadece :)bizde yeni basladik daha
oykude oyleydi bazen ablama falan yapiyodu isircak saniyodu isirmicak o opme diyodum :)
Ayyy umutta bi öpme meraklısı bazen bunaltiyor seriye bağlayıp sürekli öpüyor ama o öpünce ne yorgunluk ne sinir ne dert ne keder bişi kalmıyor Rabbime bin şükür bu duyguyu taddirdigi içinOyyyy kıskandım :) benim sıpa öpmüyor hala
gokce uzaktan seviyo :)Gökçe uzaktan öpücük atıyor sadece :)
Şimdi tutturdum hadi öp anneyi diye öper gibi yaptı ama opmedi. Hep öykünün yüzündençok kıskandık. Şimdi dillenecek gökçe. Offfffff anne yeter öpmücem işte öpmücem diyecek
![]()
Acuka nasi yptin canimBende melemen yaptm domates sosu yaptım. Acuka yaptm kahvaltilik. Birkaç çeşit reçel yaptm . tarhanayi annem yapiyo hersene. İstersem herşeyi yapar ama ben çok seviyorum birşeyler hazirlamayi mutfak benm ism :)
@Akaibu sizin çocuk kilidi nasıldı bi resim gönderebilir misin?