2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tercih meselesi:)
öyle tabi:)) çok şükür annem olmasa bende hiç demeye devam ederdim mutlaka

Hakikaten ya sana ne oldu böyle :))))) o değil de senin yüzünden eltin de üçüncüyü yapmak zorunda kalacak yazık kadına yahu :KK70:

Sorma yahu azad beni doğduğuma pişman etti. Ne uyur ne durur. Allahım sağlıkla büyütmeme yardımcı olsun başla isteğim yok valla :/
Bilmiyorum bende bana nolduğunu rahat Battı desem rahatta değilim bence bu bol Konuşmak seneye de bi sonraki sene diyebilirim ne güzel de kendimle çelişirim:)) ama yok artık ya üçüncüyü de yapmaz heralde yok yok yapmaz yaa

öyle tabi:)) çok şükür annem olmasa bende hiç demeye devam ederdim mutlaka

Bilmiyorum bende bana nolduğunu rahat Battı desem rahatta değilim bence bu bol Konuşmak seneye de bi sonraki sene diyebilirim ne güzel de kendimle çelişirim:)) ama yok artık ya üçüncüyü de yapmaz heralde yok yok yapmaz yaa
benmde annem.ayni binada iki sene snra tasincak başka yere. Aslinda Annm buradayken yapmak lazm :)) sağolsun bakiyo ism olduğunda
Gel diyorm isini brakip geliyor

Miranın yeni huyu kakası gelince kuytu köşelere gidiyo kimse ona baksın istemiyo işi bitince hemen kucağıma geliyo Altını temizliyim diye askında utandırcak bişi yapmadık neden böyle yapıyo olabilir fikri olan var mı kızlar

Ben azadı büyütüp normal hayata dönme hayalleri kuruyorum hatunlar ikinci çocuk hayali kuruyor hey maşallah :))) zatrn azad büyüyünce ben de yaş itibariyle menapoza falan girerim çocuk mocuk yapamam :))
yaparsin yaparsinnn bizden once yaparsin :)

Ben azevde.Evyütüp normal hayata dönme hayalleri kuruyorum hatunlar ikinci çocuk hayali kuruyor hey maşallah :))) zatrn azad büyüyünce ben de yaş itibariyle menapoza falan girerim çocuk mocuk yapamam :))
Aynen valla okullarin acilmasini bekliyorum cok bunaldim evde.EAnnemin bi bi lafi var gozu alan on tane yapsun benim gozum almiyor acikcasi yapanada kolay gelsin:)))

Miranın yeni huyu kakası gelince kuytu köşelere gidiyo kimse ona baksın istemiyo işi bitince hemen kucağıma geliyo Altını temizliyim diye askında utandırcak bişi yapmadık neden böyle yapıyo olabilir fikri olan var mı kızlar
Aslında bu güzel bişey sanki. Göz önünde yapmak istemediğine göre Kakanın varlığını kabullenmiş. Bi de hemen değiştir diyo.
Gökçe hiç oralı olmuyo. Oyunun ortasında bile olsa ıkına ıkına yapıyo. Sonra oyuna drvam ediyo:KK53:

Aslında bu güzel bişey sanki. Göz önünde yapmak istemediğine göre Kakanın varlığını kabullenmiş. Bi de hemen değiştir diyo.
Gökçe hiç oralı olmuyo. Oyunun ortasında bile olsa ıkına ıkına yapıyo. Sonra oyuna drvam ediyo:KK53:
Bilmiyorum annem sürekli çişi kakayı öğretmeye çalışıyo acaba ondan mı bi yürüsün hemen tuvalete alıştırcam diyo uzmanlar pedagoglar fln diyince he he siz öyle büyüdünüz çişinizi tutamıyonuz tabi dimi diyo zıtlaşmak istemiyorum ek Gıdada boyumun ölçüsünü aldım bunda da ben ilgilenecem derim okula gidene kadar bez ister falan >.<

Nasil verdin canim?tuyolari alabilir miyim hala 3 kilom var:KK43:vermstm ne guzel tekrar aldm:KK43:

Meltem.ozdemir de benim:cool:

Lokumlu kurabiye
1 paket margarin 1 su bard sivi yag yarim bardak yogurt 1 pakt vanilya 1 pakt k tozu.1 bardak pudra sekeri un.
Hamuru yogurup ceviz buyuklgnde koparp icine lokum koy yuvarla canm.ben gecen damla cikolata koydm o da guzel oldu.160-170 derecede pisir uzerine pudra sekeri serp afiyet olsun:KK52:[/OUOTE]

Biz de geceleri kullaniyoruz canm.
@aysegul8901 gecmis olsun canm sevindim:KK19:

Biraz rejim biraz spor birazda iradeyle;)

Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
Cok uzattim kizlar kusura bakmayin.
Ben hiç eşimden telefon istemedim çünkü o onun özelidir diye düşündüm.(evlide olsak) bakmak istedigim zamanlarda da o duştayken yada uyurken bakıyorum. Ama sizde durum biraz farklı güven sarsılması olmuş. Yinede bence emin olmadan ve sonradan pişman olacağın şeyler yapmadan karşılıklı konuş derim. Bence büyük bi ihtimalle ortada aldatma gibi bişey yok. Sanki eşin inat yapıp vermemiş gibi.

Biraz rejim biraz spor birazda iradeyle:KK66:

Ben hiç eşimden telefon istemedim çünkü o onun özelidir diye düşündüm.(evlide olsak) bakmak istedigim zamanlarda da o duştayken yada uyurken bakıyorum. Ama sizde durum biraz farklı güven sarsılması olmuş. Yinede bence emin olmadan ve sonradan pişman olacağın şeyler yapmadan karşılıklı konuş derim. Bence büyük bi ihtimalle ortada aldatma gibi bişey yok. Sanki eşin inat yapıp vermemiş gibi.

Canm aklima gelmsken yazym su yesil mercimekli corba tarifini sen vermstn sanirm emre bi kase bitiriyo masallah:)smdi de pisiyo uyansin yedircem tesekkur ederim.kalani da ben iciyorum:kk77:

[/QUOTE]
Bende Iistiyordum ancak yardim edenim yok senin annen sana el ayak olmus benimki bana muhtac k.valdeden hayir yok .[/QUOTE]
Bende aynı durumdayım canım. Yardım edenim yok. Eskişehire taşınmak istiyordum.annem bakar diye ama eşimin işi dolayısıyla oda kaldı. Gökçenin iki yaşına gelmesini bekliyordum ama.sanirim maddiyat onu 3 yaptı :( çünkü 3 yaşına kadar bakıcımız gökçeye bakacak zaten. Sonra da ikinci çocuk için bakiciyi eve çağırıp biraz fazla verip iki çocuğa baktirmayi düşünüyorum.

Benim yigenimde öyleydi. Miranın huylari aynı deniz ;)

Canm aklima gelmsken yazym su yesil mercimekli corba tarifini sen vermstn sanirm emre bi kase bitiriyo masallah:)smdi de pisiyo uyansin yedircem tesekkur ederim.kalani da ben iciyorum:kk77:
Bugün bende yeşil mercimek yaptım bi kase içti. Sen nasıl yaptın canım. Ben Şehriyeli yaptım.

Back
X