Aslında somut yaşadıklarım üzerinden değerlendiriyoruz. Az önce verdiğim diplomasi örneği gibi. Ya da ben somut bi olayı anlatıyorum ve o bana sorgulatıyor. Tepkimi düşüncemi sorguluyoruz birlikte. Tabi herkesin yaşamı vs farklı. Benim evlilik öncesi multi özgür hayatım ve şimdiki eve kapanmış halim vs yani etmenleri değerlendiriyoruz ve somut olayları değerlendiriyoruz. Iki haftada bir gittiğim için de çok arayı açmamış oluyoruz, sıcağı sıcağına konuşuyorum herşeyi. Eşimle sorunlar konusunda genel olarak içine atmama konusunda telkinler var. Oğlumla ilişkimde ise ne kadar sinirlensen de ve elinde o an ne iş varsa da , elindeki işi bırak ve oğlunu kucağına al bi sarıl öp dedi. O zaman onun masumiyetini ve seni kızdırmak için değil, gelişimi ve merakı için öyle davrandığını anlayacaksın dedi.
Başkaca ne desem ki yani bi saat konuluyoruz ama bana çok uzun ve detaylı geliyor bir de kişisel olduğu için herşeyi de yazmamıyorum ama ana hatlarıyla böyle gelişiyor seanslar.
Bence de huy. Benim oğlumunki kokuymuş dün gece anladım, yanına uzandığımda 6 saat kesintisiz uyudu.
İşte ben de normalde trip yapar giderdim ama asıl yapılması gereken eşinin sohbetini iki dk bölüp durumu anlatmak ve çocukla ilgilenmesini istemektir. Ama işte ne biz yapabiliyoruz bunu ne karşı taraf anlayabiliuor. Geçen gece kafama bişey takıldı. Ben de uyandırdım eşimi gece sabah 4 e kadar konuştuk. Dedim kafa rahat uyuyacağımız iki saatlik uyku, içimizin kemirildiği 10 saatlik uykudan iyidir. Konuşmadan sonra bebek gibi uyudum