2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben cisini yapmistir diye kurutmadim hatta havuzdayken esim kakasini yapiyor dedi ben yok ya yapti bugun yapmaz dedim havuzdan cikinca baktim dodurmus bezini kaka bile yapti yani :KK70:
benim kurutacak kadar bi durumum olmadı ama olsa kuruturdum sanmıyorum ki mira su da çişini yapsın hele kaka imkansız zaten gece bile çiş yapmaz çok çişi geldiyse uyanıp yapıp tekrar uyuyo konsantre olmaya ihtiyacı var sanırım:))

Sprey şişesine koydum. Silme işini de karbonatlı sirkeli suyla yaptım sonra da spreyi püskürttüm.
Anladim canim alayim ben de sagol
benim kurutacak kadar bi durumum olmadı ama olsa kuruturdum sanmıyorum ki mira su da çişini yapsın hele kaka imkansız zaten gece bile çiş yapmaz çok çişi geldiyse uyanıp yapıp tekrar uyuyo konsantre olmaya ihtiyacı var sanırım:))
dogru canim yapmiyorsa cisini kurutup kullanabilirdin cisi geldiginde gece uyanmasi guzel aslinda tuvalete alistirirken de kolay olur
canım küçük beyaz üzerinde delikler olan plastik bişey oluyo ya. karınca yemi sanırım adı. eczanelerde falanda oluyo raidin de var sanırım. annem toz falan herşeyi denemişti ama bunla çözdü. bi kaç tane alıp koltuk altına masa altına falan koyuyosun bi kaç güne kayboluyolar
onu biliyorum canim almistim onlardan daha once apriorinin dedigini yapayim o kapsullerden de alirim koltuklarin altina koyarim sagol canim

cilek31 konuya dahil olayım diye sana cevaben yazdım fakat hitabım geneldi.. Düşüncelerimi paylaştım..benimde akrabam yok ..sadece türkiyeye yakınlıklarını ifade etmek istedim...
Keşke daha düzgün bi mülteci politikası izlenseydi, kesinlikle katılıyorum..ama mevcut durumda o insanlara kızmak yerine anlamaya çalışmak diyorum.tabiki hepsi masum mazlum olmayabilir ama kuraldır, istisnalar kaideyi bozmaz düşüncesindeyim..
yok canım bende ilk mesjimdada dedim zaten kızıyorum ama onların ne suçu var die asıl suçlu devlet hukumet :KK43:
Almanya hollanda şu kadar mülteci alicam diyip ulaşima vs hic bir seye karışmadilar.sonucta olanlarda da hiç sesini çıkarmıyorlar.bu insanlar nasil gitcek peki.eg orası yok İşte.ben şu kadar mülteci alicam demekle is bitmiyor.yazık o çocuklara.bugün iki kardeşin resimleri yayınlanmış gazetede yavrucak lar nasıl guluyor:KK43:
Yazılana göre babasının anlatımıyla 3.denemeleriymiş.1. Sinde sahil güvenlik yakalamış geri çevrilmişler,2. Sinde aracı organizatör gelMemiş.3. Sunde de malesef bunlar yaşandı. Her serde bir hayır, her hayirda bir ser var diye boşuna yazılmamış.onlara göre kaçış kurtuluştu ama kalsalardi yaşayacaklardi belki.Allahin takdiri ,çok zor:KK43:
O babaya Allah sabir versin:KK43:
Kafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
Canim iyi düşün kızgınlık hemen karar verme.çocuk olmasa hic sorun deil ama yavru var.sebebini bilmiyoruz.affedilebilr bir şeyse bir daha deneyin,hemde psikoloğa gidin.yazık o yavrucak için yazik:KK43:
Kızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
bende bir paket aldım.günde bir kere sokuyoruz denize.havuza sokmuyorum.yetiyor yani.sen nasıl kaç kere sokacaksin bilmiyorum ama.1 hafta icin 1 paket yeterli bence

Adet olacam lekelenmem vardi iyice artti ama tam olarak adetim baslamadi elim ayagim yaniyor sicak basiyor ve halsizim bir suru isim var salonu balkonu temizleyecegim karincalar yuzunden halbuku daha yeni temizlemistim hic halim yok spiralin etkisi bu spiral olmadiginda hemen oluyordum hic sıkınti olmuyordu

Ben cisini yapmistir diye kurutmadim hatta havuzdayken esim kakasini yapiyor dedi ben yok ya yapti bugun yapmaz dedim havuzdan cikinca baktim dodurmus bezini kaka bile yapti yani :KK70:
hic kakasni yapmamisti cisini yaptiysda ben yikayip kurutmustum canm denemek icndi zaten ama oluyomus beraber gttgimz arkadaş hep öyle yapiyodu. Denedim kusur kalmadim :)

Offf bakıcı arıyoruz kardeşim bakıyordu onunda okulu açılacak umusum kaldı bi başına düşündükçe daral geliyor rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Hepimizi inşallah canım.

Bişi sorcam nasıl ayakkabı giydiriyosunuz umut 1 haftadır gayet güzel yürüyor top bile oynuyor hatta:)top oynayarak başladı yürümeye ilk ayakkabimiz sanki skmya başladı da spor ayakkabısı gibi bişi alsam erken mi
Erken değil canım bence. Bizimki adidasin ilk adimlariydi çok eskimisti artık ve küçük geliyordu. Yeni aldık biz de 1 ay filan oluyor.

Tarhanam sonunda hazır ama çok kırutmuşum bi kısmı ufalanmadı böyle büyük büyük kaldı büyüklerle denedim sıkıntı yok suda bekletince eriyolar betül tadına baktı bile afiyetle içti @Akaibu sizde durum ne :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    164,3 KB · Görüntüleme: 59
Biz.havuza degil heep.denize gittik kumlada oynadigimizdan bezin icidr kum doluyordu donmeden poposunu yikayip bezi atip geliyorduk tekrar kurutup kullanmakta hic aklima gelmedi

Tarhanam sonunda hazır ama çok kırutmuşum bi kısmı ufalanmadı böyle büyük büyük kaldı büyüklerle denedim sıkıntı yok suda bekletince eriyolar betül tadına baktı bile afiyetle içti @Akaibu sizde durum ne :)
aa ne çabuk kurudu öyle :KK57:
açık havada mı kuruttun canım?
dün öğleden sonra serebiildim ben ancak.daha kurumamış. salona serdim zaten. biraz kalın da sermiş olabilirim tabi ama gökçe durmadı bende hızlı hızlı ancak o kadar yaptım.ters yüz mü etsem acaba

sinirlerim bozuldu resmen. çamaşır suyu kullanmakyı bırakığımdan beri örümcek görüp duruyorum evde. küçük küçük arada görüyodum ama önemsememiştim. camlar sürekli açık olduğu için ordan geliyo diye düşünmüştüm. ama anlaşılan yle değil. oturma odasında da gördüm bu gün baya bi. bi tanede büyük gördüm. acaba anneleri falan mıydı yuva mı yaptı bilemedim. zaten elim ayağım titriyo görünce. süpürgeye çektim balkona koydum.koltuklardan duvara tüm odayı sildim süpürdüm.iyi ki kardeşim varmış evde. pencerenin kenarında sıva çatlamış onun arasına bi tane miniği girerken gördüm. sirke sıktım orayada. inşallah gelmezler bi daha.

internetten de baktım beyaz sirke yazıyo her yerde. sanırım elma sirkesinden bahsediyolar. bende üzüm var diye üzüm sirkesini sıkıp duruyorum. deli olcam. kurtulmam lazım bunlardan. her gün silip süpürüyorum böcek görmeyeyim diye.şimdi ev basılmış gibi. kaşınmaktan her tarafım kızardı
Ben aktardan aldığım yağlarda çözmüştüm o günden beri karınca yok. Limon yağı lavanta yağı okaliptüs yağı. Bunlara gelmiyorlar. Ben üçünü alıp karıştırıp kullandım ve ev de çok hoş kokuyor
bu limonla lavanta örümckleri de kovuyomuş. bende alayım hemen hafta sonu.

Bizde aldık yazı tahtdı bi de bu ahşşap puzzle rakamları almıştım sekilleri aldımdaha kolay yaptı bunu yazı tahtasındansa kalemi ilgimizi çekti :) o yandaki şekilleri öyküde heemn ağzına soktu

Ya kızlar yarın eşimin arkadaşı gelecek eşimle birlikte gün yapacaklar :D çocuk da onlarda kalacak. Ben de minnak ve bunekiyle buluşup takılıcam ;) Atıştırmalık bişeyler hazırlayayım diyorum bi parfe yapayım dedim pratikten başka ne hazırlayayım yanına ya da alayım hazırından.

Ya kızlar yarın eşimin arkadaşı gelecek eşimle birlikte gün yapacaklar :KK70: çocuk da onlarda kalacak. Ben de minnak ve bunekiyle buluşup takılıcam :KK66: Atıştırmalık bişeyler hazırlayayım diyorum bi parfe yapayım dedim pratikten başka ne hazırlayayım yanına ya da alayım hazırından.
Siz buluşcağınız için hiççç fikir veresimiz yok yani :)

Back
X