2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de buna benzer bi tarif yapıyorum canım. Hazır yufkalardan 3 tanesini tepsiye üst üste koyuyorum araya neli yapcaksam seriyorum üstüne yine 3 yufka koyuyorum. Ayrı bir kapta 3 yumurta 1'er su bardağı yağ süt koyuyorum ve en son bir şişe de maden suyu koyuyorum. Tepsideki böreği baklava keser gibi kesip karışımı da baklava şerbeti misali üzerine döküyorum. Biraz bekletirsen daha güzel oluyor ama hemen fırına verip pişirsen de olur. Su böreği gibi oluyor. A apriori11
Sağol canım :))

Ben de buna benzer bi tarif yapıyorum canım. Hazır yufkalardan 3 tanesini tepsiye üst üste koyuyorum araya neli yapcaksam seriyorum üstüne yine 3 yufka koyuyorum. Ayrı bir kapta 3 yumurta 1'er su bardağı yağ süt koyuyorum ve en son bir şişe de maden suyu koyuyorum. Tepsideki böreği baklava keser gibi kesip karışımı da baklava şerbeti misali üzerine döküyorum. Biraz bekletirsen daha güzel oluyor ama hemen fırına verip pişirsen de olur. Su böreği gibi oluyor. A apriori11
Bak bi de ne var yıfka böreğini aynen yine döşe tepsiye üzerine 1 sıra da milföy sonra istediğin gibi dilimle pişir çıtır çıtır süper oluyo

A apriori11 B Bunekibuneki ve @minnakkartal canlatm uzun zamandr burayi okumaya pek vakit bulamiodim smdi bi bakim dedim de askolsn valla size bulusuonz bana solemionz :KK66: smdiye kdrki Buluşmalar da aktif caba sarfetmstm oysaki , suan da da tam haznedarda esimin ailesindeyiz ,cok Küstüm size
Valla bizimki buluşmadan ziyade komşuculuk oynamak gibi :)) evler yakınken görüşelim dedik :) Ben seni başka şehirde olup ara sıra buraya geliyorsun diye biliyordum ama maşallah lilium senin el atmadığın memleket kalmamış :))) haznedar bizim iki üst caddemiz :)) ayarlayabiliyorsan yarın çık gel :) ayrıntıları biz whatsapp grubunda konuştuk kızlarla da minnak yada bunekiden ayrıntıları yer saat vs alıp gelebilirsin.

Siz buluşcağınız için hiççç fikir veresimiz yok yani :)
biz buluşcağımız için benim fikir veresim var ama fikrim yok :p

Amin canim ben de ariyorum:KK43:

Biz adidas ilkadim aldk canm rahat onlar.bi de adidasin tabani kalin olan spor ayakkabilarindan aldm rahat yuruyemiyo sanki.

Ay cok tatli ya uyanip mi yapiyo hanim:KK68:emre saliyo uyurken:KK53:
Ya uzun suredir öyle bi yürüse direk çiş eğitimi :))

A apriori11 B Bunekibuneki ve @minnakkartal canlatm uzun zamandr burayi okumaya pek vakit bulamiodim smdi bi bakim dedim de askolsn valla size bulusuonz bana solemionz :KK66: smdiye kdrki Buluşmalar da aktif caba sarfetmstm oysaki , suan da da tam haznedarda esimin ailesindeyiz ,cok Küstüm size
Ya ama ben sana kaç kez burdan yazdım yolun düşerse kahve içelim Fatih de diye hiç oralı olmadın bende Sana küstüydüm ama demediydim bide gelirsen barışabiliriz

Valla bizimki buluşmadan ziyade komşuculuk oynamak gibi :)) evler yakınken görüşelim dedik :) Ben seni başka şehirde olup ara sıra buraya geliyorsun diye biliyordum ama maşallah lilium senin el atmadığın memleket kalmamış :))) haznedar bizim iki üst caddemiz :)) ayarlayabiliyorsan yarın çık gel :) ayrıntıları biz whatsapp grubunda konuştuk kızlarla da minnak yada bunekiden ayrıntıları yer saat vs alıp gelebilirsin.
Ben de haznedarlıyım orda doğdum büyüdüm..şimdi gurbet te gibiyim.. Bi daha kıskandıminş görüşürüz karşıda olduğum bir zaman ..içimde kalmıştı buluşmaya katılamamıştım:(

Ben de haznedarlıyım orda doğdum büyüdüm..şimdi gurbet te gibiyim.. Bi daha kıskandıminş görüşürüz karşıda olduğum bir zaman ..içimde kalmıştı buluşmaya katılamamıştım:KK43:
Ben de doğma büyüme Bahçelievler ligim :)) basın sitesi. Evlenip Şişli'de yaşadım iki yıl dayanamayıp kğrkçü dükkanıma geri döndüm :))) yolun düşerse mutlaka haber ver bi kahve içelim yaylada :))

A apriori11 cim aslen ist luyum sdce esimin isi nedenyle gecici bi sure ankarada oturyrm ama genelde ist dym kendi isim fatihte, esimin ailesi haznedarda benim ailem umraniyede o yuZden el atmadgm yer yokmus gibi gorunuo sanirim

A apriori11 cim aslen ist luyum sdce esimin isi nedenyle gecici bi sure ankarada oturyrm ama genelde ist dym kendi isim fatihte, esimin ailesi haznedarda benim ailem umraniyede o yuZden el atmadgm yer yokmus gibi gorunuo sanirim
Ben Ankara ve Ümraniye biliyorum ama arada yazlık buluşmalarınızı da biliyom bunekiyle ;) aklında olsun haNedara geldiğinde haber et mutlaka görüşürüz buralarda :)

Evine yakın kiler market olanlar resimdeki kitaplardan aldık iki tane. Müzikli kalın sayfalı İngilizce kitaplar. 8,5 tl fiyatı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 47
Ben de doğma büyüme Bahçelievler ligim :)) basın sitesi. Evlenip Şişli'de yaşadım iki yıl dayanamayıp kğrkçü dükkanıma geri döndüm :))) yolun düşerse mutlaka haber ver bi kahve içelim yaylada :))
Aynen bahçelievlerliyim derim bende:) medicanadan biraz ilerdeyiz bizde..kazım karabekir ilköğretimde mi okudun yoksa sende?:)
Ne güzel dönmüşsün, inş bende dönerim..kalmaya geldiğimde buluşuruz inş..

Aynen bahçelievlerliyim derim bende:) medicanadan biraz ilerdeyiz bizde..kazım karabekir ilköğretimde mi okudun yoksa sende?:)
Ne güzel dönmüşsün, inş bende dönerim..kalmaya geldiğimde buluşuruz inş..
Eveettt Kazım da okudum ilk ve ortayı :)))

Tek tek alıntı yapamadım bez için hepinize çook sağolun kızlar. İki paket almıştım yeterli sanırım. Bu arada L Lilium3 ankaraya gitmeden bizde buluşalım hatta anadolu yakasında kim varsa hepsi gelsin ;)

Back
X