2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunaydin kizlar yarim saattir salliyorum yok uyandik artık bize gun basladi ama benim cok uykum var :KK43:
Benimde 9 lara kadar uyuyan oglum birkac gundur 6 da uyaniyor. Uykusu acilmadan tekrar uyutayim diye cabaliyorum ama yok uyumadigiyla kalmayip ablasini babasini da uyandırıyor

Ya kızlar uyucam dedim Faceye girdim.
Ben insanları anlayamadığımı fark ettim. Bi arkadas eşiyle arası kötü. Eşi bunu aldatmış, kadına vurmuş hatta. Neyse bunlar barıştı. Ama bosanicam bem elinde sonunda bundan diyen kadın. Facede evlilik yıl dönumlerini kutlamış. Bi görseniz aşkımlar hayatimlar. İyiki varsinlar. Ele ele göz göze pozlar. Yemeğe gitmeler. Falan fişman :) ne şimdi bu. Ben anlamadım. Millete faceden mutluluk pozumu veriyorlar. Kan kusup Kızılcık şerbeti içiyorum mu diyo. Valla anlayamadım.

Ben insanları anlayamadığımı fark ettim. Bi arkadas eşiyle arası kötü. Eşi bunu aldatmış, kadına vurmuş hatta. Neyse bunlar barıştı. Ama bosanicam bem elinde sonunda bundan diyen kadın. Facede evlilik yıl dönumlerini kutlamış. Bi görseniz aşkımlar hayatimlar. İyiki varsinlar. Ele ele göz göze pozlar. Yemeğe gitmeler. Falan fişman :) ne şimdi bu. Ben anlamadım. Millete faceden mutluluk pozumu veriyorlar. Kan kusup Kızılcık şerbeti içiyorum mu diyo. Valla anlayamadım.
Ay bunun benzerini benim arkadaşımda yaptı kp ile anlaşamaz babalar Günü'nde iyiki Kızın oldum yazar Kocasından sürekli dert yanar ama özel günlerde aşk dolu yazılar paylaşır anlam veremiyorum bende

Bu arada HerKeslere günaydın mutlu haftasonları ben geldim kafeye erkenci bir insan olarak Kızları bekliyorum

Günaydın kızlaaaaar...
Eşim bugün mesaiye gitti,çalışıyor...Bende yakın bir arkadaşım var,Efe'yle yaşıt kızı var onları çağırdım...Havuza gircez,parkta oturcaz oooh keyiffff yapcaz bugün...Şimdi Efe'yi uyutuyorum,uyuyunca da çay poğaça falan yapcam...Sıcak havaların son demleri,değerlendirmek lazım :KK39:

Günaydın kızlaaaaar...
Eşim bugün mesaiye gitti,çalışıyor...Bende yakın bir arkadaşım var,Efe'yle yaşıt kızı var onları çağırdım...Havuza gircez,parkta oturcaz oooh keyiffff yapcaz bugün...Şimdi Efe'yi uyutuyorum,uyuyunca da çay poğaça falan yapcam...Sıcak havaların son demleri,değerlendirmek lazım :KK39:
Bende balkonu yıkicam ve eğer arkadaşım çalışmıyorsa cagiricam balkon keyfi yapalım diye :)

Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba

M mutube ne yazsam diye çok düşündüm çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.. Bizde hep tökezliyoruz çocukla değişen hayata uyum sağlamak çok güç .. Galiba bu yüzden problem yaşıyo herkes.. İnş hayırlısı olur..

Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
Bir de bdv okuyordum orasi acik kalmis telefonumda ben de aliskanliktan telefonu acinca buraya yaziyorum diye yazdim yani ben bunu bdv ye yazdim kizlar :KK70:

Ben de bazen face de yakindan tanidigim kisilerin buna benzer seylerine sahit oluyorum sasiriyorum kadin cocuguna siddet uyguluyor gun boyu bagiriyor cigiriyor arkasindan cocuk psikolojisiyle ilgili paylasimlarda bulunuyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadim

Back
X