2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
image.webp

Ben "Sanalist" mişim :KK45:
Sanalist nedir yaaaa :KK70:

Avrupadan gelemiyoz mu acabası
ayy gelseniz keşke.. Bi kere geldiniz ya ikinciye gelin demeye yüzüm yok ;)
Günaydın kızlaaaaar...
Eşim bugün mesaiye gitti,çalışıyor...Bende yakın bir arkadaşım var,Efe'yle yaşıt kızı var onları çağırdım...Havuza gircez,parkta oturcaz oooh keyiffff yapcaz bugün...Şimdi Efe'yi uyutuyorum,uyuyunca da çay poğaça falan yapcam...Sıcak havaların son demleri,değerlendirmek lazım :KK39:
Size gelesim geldi :)
Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
Geçmiş olsn cnm. Kesin diştir diş.

Avrupadan gelemiyoz mu acabası
ayy gelseniz keşke.. Bi kere geldiniz ya ikinciye gelin demeye yüzüm yok ;)
Günaydın kızlaaaaar...
Eşim bugün mesaiye gitti,çalışıyor...Bende yakın bir arkadaşım var,Efe'yle yaşıt kızı var onları çağırdım...Havuza gircez,parkta oturcaz oooh keyiffff yapcaz bugün...Şimdi Efe'yi uyutuyorum,uyuyunca da çay poğaça falan yapcam...Sıcak havaların son demleri,değerlendirmek lazım :KK39:
Size gelesim geldi :)
Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
Geçmiş olsn cnm. Kesin diştir diş.

Bu kız beni öldürecek :/ güne çok güzel başlamıştık halbuki. Güzel bi kahvaltı sonrasında 200 gr yoğurt ve 10 da uyurken 3 ölçek mama. Şimdi saat 2 buçuk yani 4 buçuk saat oldu bişey yemiyo. Tamam dedim yeme. Ağzında beklettiğini cikarayim diyorum. Onuda çıkarmıyor. İlla ağzından akitip heryeri batıracak.
Normalde 8.sırada çıkarması gereken üst dişide geldi yani 15 dişimiz oldu. Kızlar sizce normal mi bu kadar hızlı diş çıkarması. Kaç gündür istahsiz. Ohhh bitti şükür dedim sabah guzel yiyince ama yok bitmemiş gene yemiyo.

Eklentiler

• PicsArt_1441452264726.webp
    PicsArt_1441452264726.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 75
Bizde de 12 dis var ve kopek disleri de yolda
Biz bu sıralamaya kesinlikle uymuyoruz :/ bi tane köpek dişi ve 2. Azilar hariç bütün dislerimiz çıktı. Sizde bizim gibisiniz demek. Belki canda dişler yüzünden sık hastalanıyordur. Gökçe her Dişte boğaz enfeksiyonu geçiriyor nerdeyse :(

Eklentiler

• bebek-dis-cikarma-tablosu.webp
    bebek-dis-cikarma-tablosu.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 57
Ben de ilkokulu kazımda okudum:) yazları da miraç camiisinde kuran kursuna geliyoduk bizim mahalle..aynı yollardan geçmişiz, kan çekmiş:))) Ben yazmazken bile çok severek okuyodum seni
Çok sevindim canım, teşekkürler :))) Ben de birinci sınıftan sonra gitmiştim bi yaz miraç caamiine :)) kesin tanışmışızdır biz ya :) gerçi ben yaşlıyım, 83 doğumlu, pufpuffun testine göre ikiyüzlüymüşüm :p
Ayrıca buluşma selfimiz minnakkartalda. Güzel çıkmışsam koyabilir :p

Çok geçmiş olsun diştir inşallah

Yiğit ateşli bugün bende anlamadım neden olduğunu. Son yarım saattirde huzursuz lanmaya başladı bide.
Geçmiş olsun yiğitte de

Yiğit ateşli bugün bende anlamadım neden olduğunu. Son yarım saattirde huzursuz lanmaya başladı bide.
Yigitte mi hay Allah ne oldu ki bu yavrulara insallah distir Ecenin oksurugu ya da butun akintisi falan yok ama gecen defa da yoktu bogazi iltihablanmisti cuma gunu araba icin ugrasirken isimiz uzun surdu arabaya in bin cok yaptik arabada terledi ama inerken kurulayip degistirdim ustunu gittigimiz yerlerde klimalar acikti hep o gun de esime dedim insallah hasta olmaz diye ben evde klima aciyorum ama cok dusuk yapmiyorum fanini da cok kisiyorum bilmiyorum takip etcem geceden sonra ates olmadi ama sabah kahvati yapmadi oglende corba yogurt yedirdim insallah Yigitte Ece de hasta degildir distendir canim sizin de azilar cikmadi daha demi
Çok sevindim canım, teşekkürler :))) Ben de birinci sınıftan sonra gitmiştim bi yaz miraç caamiine :)) kesin tanışmışızdır biz ya :) gerçi ben yaşlıyım, 83 doğumlu, pufpuffun testine göre ikiyüzlüymüşüm :p

Geçmiş olsun yiğitte de
insallah canim sagol

Yigitte mi hay Allah ne oldu ki bu yavrulara insallah distir Ecenin oksurugu ya da butun akintisi falan yok ama gecen defa da yoktu bogazi iltihablanmisti cuma gunu araba icin ugrasirken isimiz uzun surdu arabaya in bin cok yaptik arabada terledi ama inerken kurulayip degistirdim ustunu gittigimiz yerlerde klimalar acikti hep o gun de esime dedim insallah hasta olmaz diye ben evde klima aciyorum ama cok dusuk yapmiyorum fanini da cok kisiyorum bilmiyorum takip etcem geceden sonra ates olmadi ama sabah kahvati yapmadi oglende corba yogurt yedirdim insallah Yigitte Ece de hasta degildir distendir canim sizin de azilar cikmadi daha demi
insallah canim sagol
Yok canım çıkmadı bizimde daha. Yigitinde boğaz enfeksiyonu vardı antibiyotik içtik ama gecmwdimiki de tekrarliyoki diye dusunmuyo degilim. İnşallah Eceninde yigitinde dışdendir bu ateslenmeleri dediğin gibi.

Geçmiş olsun yiğitte de
Sağol canım

Back
X