2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçeyi havuzdan uzak tutamadık Bıraktığımız an koşup havuza giriyo koltuktan iner gibi. İniyo suyun içine. Büyük havuza girecek diye resmen tetikte bekledik nöbetleşe. Çocuk havuzundada sürekli yürüdü bi ileri bi geri. Simitte oturmak istemedi kesinlikle. Arkasında batarsa suyun içine diye bizde dolandık.Gülerek bağırdı ha bire millet oturup gökçeyi izledi.
Kaplıcanın mevsimi olmadığı için pek kimse yoktu. Olanların çoğuda yaşlıydı. Hiç havuza girmediler kaplıcadalardı. Bizim gibi iki aile vardı çocuklu. Çocuğun biri ayağı suya değdiği an çığlığı basıyodu. Diğeri de 3-4 yaşlarında bi kızdı gökçeyle oynadı. Havuz bize zimmetlenmiş gibi tertemizce eğlendik 3 gün.
Tereddütlüydüm kv ve kple gitmekte. Gerçi normal tatil olsayine gitmwm ama burası güzel geçti. 2 hala babanne babası ve ben dönüşümlü gökçenin peşinde dolandık çokta yorulmadık öyle olunca. Saban 6:30 da kalkıp kahvaltı yapıp havuza indik. Sadece uyku ve yemek saatlerinde çıktık sudan akşam 7 ye kadar. Çok şükür hasta falan olmadı. Kafasını hiç suya sokmadı gerçi su da yutmadı haliyle. Şimdide geri dönüyoruz. Kazasız belasız gideriz inşallah

Sevgili anneler Merhaba :) ara ara size de yazsam da aslında 2014 temmuz anneleri topigindeydim gerçi orayada uzun zamandır yazamıyorum :) temmuz bebeği beklerken haziran annesi oldum :) şimdi efendim bende bir adet 15 aylik bebe var çok çok hareketli henüz yürümüyor ama aşırı emekliyor koşuyor resmen :) ben bu arkadasa aktivite masası aldım hiç bir ise yaramadı. Siz neler yapıyorsunuz nasıl oyunlar oynuyorsunuz neler oyaliyor bebeklerinizi ? Hem egitici hem eğlenceli neler var onerebileceginiz ?

Canım süt içmiyor mama yemez biberon dersen ağzına almıyor emmekten başka seçenek yok şu falan veriyorum ama fayda etmiyor emmek için olmasa bile kucağıma gelmek için kalkıyor gidicem diye kalkıp beni kontrol edip yatiyor:KK43:
canm.su vermeyi denedinmi benmki gece kalkip agliyodu bende emzirmeyo gece kestim sütte vermedim bi sure uyandi su verdm su istemedi emziği verdm tekrar uyudu şimdi kalkmiyo hic bazi geceler erken yatinca kalkip suyunu iciyo yatiyo duyuorum yutkunma sesini. Sulugu besignde koyuyorm.kendi icp yatar :nazar:

Sevgili anneler Merhaba :) ara ara size de yazsam da aslında 2014 temmuz anneleri topigindeydim gerçi orayada uzun zamandır yazamıyorum :) temmuz bebeği beklerken haziran annesi oldum :) şimdi efendim bende bir adet 15 aylik bebe var çok çok hareketli henüz yürümüyor ama aşırı emekliyor koşuyor resmen :) ben bu arkadasa aktivite masası aldım hiç bir ise yaramadı. Siz neler yapıyorsunuz nasıl oyunlar oynuyorsunuz neler oyaliyor bebeklerinizi ? Hem egitici hem eğlenceli neler var onerebileceginiz ?
Ah ah tüm annelerin kanayan yarası bu :)) aktivite masası top havuzu türlü türlü oyuncaklar. Yapbozlar peluşlar odasında ne ararsan var. Bi o bi bu derken akşam ediyoruz. Arada mutfak eşyalarından kepçelerden tencerelerden oyun kuruyoruz. Gırgırla ev gırgırlıyoruz. Makinaya çamaşır atmam hoşuna gidiyo. Ben çamaşırları veriyorum o makinaya atıyo. Toz alırken onada bi bez veriyorum taklit ediyo.Evde yaptığım her şeyi oyuna çeviriyorum bi nevi. Hiç bişey bulamazsak radyoyu açıp karşılıklı oynuyoruz:KK53:
Şu ara geçen hafta bime gelen mıknatıslı yazı tahtası favorimiz. Sürekli karalayıp karalayıp siliyo. Bi de tahta abaküs aldık. Boncukları ordan oraya kaydırıyo onlada baya oyalanıyo.
Benim sıpada aktivite masasına pek yüz vermemişti. Biz başına geçip oynamaya başladık güldük ettik.Heveslendi bizi ittirip kendi oynamaya başkladı.

Kadının biri 2.5 yaşındaki çocuğunu ağlıyo susmuyo diye kucağından yere atmış ve çocuk ölmüş. Ve tutuksuz yargılanıyomuş şuan. Dilime bir sürü şey geliyo da diyemiyorum..

canm.su vermeyi denedinmi benmki gece kalkip agliyodu bende emzirmeyo gece kestim sütte vermedim bi sure uyandi su verdm su istemedi emziği verdm tekrar uyudu şimdi kalkmiyo hic bazi geceler erken yatinca kalkip suyunu iciyo yatiyo duyuorum yutkunma sesini. Sulugu besignde koyuyorm.kendi icp yatar :nazar:
Veriyorum canım si için uyandigini ses tonundan ve hareketlerinden anlıyorum ama oda çözüm olmuyor

Benim kizimda gece sık uyanmaya basladi bir de ben Ece de sunu fark ettim benim kizim sicagi sevmiyor sicak onu cok rahatsiz ediyor tetliyor terleyince kasiniyor aglayarak kalkiyor klima acmadigimiz gun boyle oluyor klima actigimizda hic uyanmadan uyuyor burasi hâla cok sicak ben gecen kis dogalgazi yuksek derecede kullandim usumesinler diye ve butun kis kizim sabaha kadar uyaniyordu belki sicak oldugu icindi bu sene cok acmayacagim bakalim nasil olacak benim kucuk oglumda sicagi hic sevmez azicik sicak oldumu gece yere yatardi sanirim Ece de abisi gibi

Ah ah tüm annelerin kanayan yarası bu :)) aktivite masası top havuzu türlü türlü oyuncaklar. Yapbozlar peluşlar odasında ne ararsan var. Bi o bi bu derken akşam ediyoruz. Arada mutfak eşyalarından kepçelerden tencerelerden oyun kuruyoruz. Gırgırla ev gırgırlıyoruz. Makinaya çamaşır atmam hoşuna gidiyo. Ben çamaşırları veriyorum o makinaya atıyo. Toz alırken onada bi bez veriyorum taklit ediyo.Evde yaptığım her şeyi oyuna çeviriyorum bi nevi. Hiç bişey bulamazsak radyoyu açıp karşılıklı oynuyoruz:KK53:
Şu ara geçen hafta bime gelen mıknatıslı yazı tahtası favorimiz. Sürekli karalayıp karalayıp siliyo. Bi de tahta abaküs aldık. Boncukları ordan oraya kaydırıyo onlada baya oyalanıyo.
Benim sıpada aktivite masasına pek yüz vermemişti. Biz başına geçip oynamaya başladık güldük ettik.Heveslendi bizi ittirip kendi oynamaya başkladı.
Aaa yazı tahtası için erken olduğunu düşünmüştüm bende :) abakus iyi fikir gihi sanki hem el becerisini de geliştirir ben oynasam da oynamıyor aktivite masası ile bizim cadi :)

Kızlar azad sudan çıkmıyor kumla da arası iyi :) kumda gezinip duruyor. hele havuzda yüzüyor sadece alttan karnını destekliyoruz bacaklarını kurbağalama çırpıyor ellerini De :)) tüm otelin maskotu oldu herkes şok içinde yüzüşünü izliyor azadın :)))
Maşallah azad yapti yine yapacagini desene :)yürürken daha rahat tatil sanırım benimde tekrar gidesim geldi

20150906_135300-1.webp
Umustan sevgiler:)

Kızlar azad sudan çıkmıyor kumla da arası iyi :) kumda gezinip duruyor. hele havuzda yüzüyor sadece alttan karnını destekliyoruz bacaklarını kurbağalama çırpıyor ellerini De :)) tüm otelin maskotu oldu herkes şok içinde yüzüşünü izliyor azadın :)))
Suyu sevdikleri içişlerinden belliydi zaten:))

Kızlar resmen depresyondayım :/ canım bişey yapmak istemiyor. Dışarı çıkıyım dedim arkadaşımla ama yağmur başladı çıkamadım. Yemek bile yapmadım bütün gün gökçe ile ilgilendim,temizlik yaptım. Perde yıkıyorum hala ve gök gürlüyor. Eşimle de aram iyi değil bugünlerde. Kendimi acayip yalnız hissediyorum :KK51:

Kızlar resmen depresyondayım :/ canım bişey yapmak istemiyor. Dışarı çıkıyım dedim arkadaşımla ama yağmur başladı çıkamadım. Yemek bile yapmadım bütün gün gökçe ile ilgilendim,temizlik yaptım. Perde yıkıyorum hala ve gök gürlüyor. Eşimle de aram iyi değil bugünlerde. Kendimi acayip yalnız hissediyorum :KK51:
Bİzvarız canım burda bende senin gibiyim temizlik bile yapmadım sen yine kardasin

Back
X