- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ben uyurken çıkar glve tehlikeli olabilecek bişey yapar diye korkumdan acmadim hiçPark yatagin fermuarini acik birakan varmi. Dun gündüz denedm uyaninca indi geldi içeri. ama gece guvenemedim çok dönüyor düşer diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uyurken çıkar glve tehlikeli olabilecek bişey yapar diye korkumdan acmadim hiçPark yatagin fermuarini acik birakan varmi. Dun gündüz denedm uyaninca indi geldi içeri. ama gece guvenemedim çok dönüyor düşer diye
bende acik birakmiyorum ben sunger yatak yaptirdim icine acinca denk geliyo biraz kuculuyo delik yani cikamaz diye acmiyorum bi de gerek yok cikar karistirir ortaligi seslensin ben alirim :)Park yatagin fermuarini acik birakan varmi. Dun gündüz denedm uyaninca indi geldi içeri. ama gece guvenemedim çok dönüyor düşer diye
Özü ne oluyor bilmiyorum canim ama ben karadutta yedirdim simdide karadut receli veriyorum aradaKızlar siz çocuklara hiç Karadut özü verdiniz mi?
Bosver canim herzaman yemege cikilmiyor biz hic cikamayiz hep pasta yapariz yerizBugun de bizim evlilik yildonumumuz ben disarda yeriz diye dusunuyodum buzlukta balik vardi esim onlari yapariz dedi dun cok bozuldum once aksam yuzum asikti biraz simdi gitmeyelim falan filan dedi sonra kumbaram vardi onu actim butunledik parayi falan ayirdim biraz tavuk dunyasi var burda soslu falan yapiyolar makarnayla servis ediyolar dedim oraya gideriz bari tmm dedi bugunde ben vazgectim dedim simdi oraya 40 lira verene kadar evde et sote yapayim o paraya oykude yer simdi orda yicek mi yemicek mi belli degil :) bu sene boyle olsun bari napalim :)
Ben karadutun kendisini vermistimKızlar siz çocuklara hiç Karadut özü verdiniz mi?
Yaptim canim bende alman pastasi cok guzel oluyor tavsiye ederim :)Bosver canim herzaman yemege cikilmiyor biz hic cikamayiz hep pasta yapariz yerizsizde bence birlikte pasta yapip susleyin pudingli pasta bile olur birlikte yapmak.guzel olur bence
Karadut bende vermiştim kabızken. Bi kaç kişi kansızlık ve ağız yaraları için onerdi karadut özünü. Malum ikidir hastalandiginda ağzı yara içinde kalıyor gökçenin. Gokceye bi çay kaşığı verdim cok sevdi ama korktum fazla vermedim. Ağır olur mu ki diye.Özü ne oluyor bilmiyorum canim ama ben karadutta yedirdim simdide karadut receli veriyorum arada
Tarif istiyorum.Yaptim canim bende alman pastasi cok guzel oluyor tavsiye ederim :)
bizde bu sene öyle geçirdik. Keyfiniz yerinde olsun da o yeter:)Bugun de bizim evlilik yildonumumuz ben disarda yeriz diye dusunuyodum buzlukta balik vardi esim onlari yapariz dedi dun cok bozuldum once aksam yuzum asikti biraz simdi gitmeyelim falan filan dedi sonra kumbaram vardi onu actim butunledik parayi falan ayirdim biraz tavuk dunyasi var burda soslu falan yapiyolar makarnayla servis ediyolar dedim oraya gideriz bari tmm dedi bugunde ben vazgectim dedim simdi oraya 40 lira verene kadar evde et sote yapayim o paraya oykude yer simdi orda yicek mi yemicek mi belli degil :) bu sene boyle olsun bari napalim :)
gökçeye hiç vermedim ama ağzımda çok sık yara çıkar kendim için kullanırım hep. İçine eklenen bişey olmuyo bu özlerde soğuk sıkım oluyo genelde. Fazlası için bilemem ama biraz vermekten bişey olmaz heraldeKızlar siz çocuklara hiç Karadut özü verdiniz mi?
Tesekkur ederiz canim erkekler acimasiz oluyor bu konularda kendileri hamile kalsinlarda gorsunler gobegi :)@oslew canım mutlu yıllar birlikte uzun yıllarınız olsun![]()
Keki icinTarif istiyorum.![]()
Hahh deseydin o göbek değil benek:)gitmiyor o göbek gitmiyor hoş napiyorsam gitsin diye orası ayrı amaYa kızlar tatilde yemek konusunda canavar gibi yiyorum. Eşim bozdu beni az evveldönünce artık ölüm orucuna mı giriyorsun Ebru şallıyla pilates mi yapıyorsun ne yaparsan yap şu göbeğin gitsin dedi
sanki kendisinde göbek yok
bnde duscek diye korktm gerçi dedgin gbi herşey yapar bunlarBen uyurken çıkar glve tehlikeli olabilecek bişey yapar diye korkumdan acmadim hiç
aynen valla korktm bende zaten herfirsatta karistiriyobende acik birakmiyorum ben sunger yatak yaptirdim icine acinca denk geliyo biraz kuculuyo delik yani cikamaz diye acmiyorum bi de gerek yok cikar karistirir ortaligi seslensin ben alirim :)
BN kendisini ve pekmezini verdm. Benmde en sevdiğim pekmez.dut pekmezdir. Ama genelde keciboynuzu pekmezi veriyorum. Yoksa ondan veriyorumKızlar siz çocuklara hiç Karadut özü verdiniz mi?
Ece bir aylikken mastit olmustum ben de canim birden usumeye baslamistim ateslendim gogsum cok aciyordu ve kipkirmiziydi atesim yok ama aci ayni canim esim devam ederse dr a gidelim dedi emzirirken bile aciyorBen düzgünce emziremediğim için o nasıl bisey bilmiyorum ama burdan duyduğum kadarıyla ateş falan da yapıyo mastit diye biliyorum
Bizimki de bugun balkondan asagiya tavan vantiratorunun kumandasini atti kumanda paramparca oldu hep dikkat ediyoruz ama bulmus bir anda firlattiBusabh gardolabi actm tencere kapaklariyla karsilastm gecen günde komidinin içinden eşimin ayakkabisi cikmisti napcz bz boyle
Benim kizim park yatakta uyumuyor ama gunduz bazen icine koyiyorum esim acti fermuarini girip cikiyor hosuna gidiyor uyusa kapatirim dusebilir diyePark yatagin fermuarini acik birakan varmi. Dun gündüz denedm uyaninca indi geldi içeri. ama gece guvenemedim çok dönüyor düşer diye
Nice senelere canimBugun de bizim evlilik yildonumumuz ben disarda yeriz diye dusunuyodum buzlukta balik vardi esim onlari yapariz dedi dun cok bozuldum once aksam yuzum asikti biraz simdi gitmeyelim falan filan dedi sonra kumbaram vardi onu actim butunledik parayi falan ayirdim biraz tavuk dunyasi var burda soslu falan yapiyolar makarnayla servis ediyolar dedim oraya gideriz bari tmm dedi bugunde ben vazgectim dedim simdi oraya 40 lira verene kadar evde et sote yapayim o paraya oykude yer simdi orda yicek mi yemicek mi belli degil :) bu sene boyle olsun bari napalim :)
ben de oyleydim dunyayi yiyiyordum ogle ve aksm yemeginde serbetli tatli arada dondurma geldigimde 2 kilo almistim benim esimde cok yiyiyor tatilde ama o kilo alamiyor yazin cok kilo veriyor diye uzuluyor almaya calisiyor tatilde ama ben onun yetine de aliyorumYa kızlar tatilde yemek konusunda canavar gibi yiyorum. Eşim bozdu beni az evveldönünce artık ölüm orucuna mı giriyorsun Ebru şallıyla pilates mi yapıyorsun ne yaparsan yap şu göbeğin gitsin dedi
sanki kendisinde göbek yok