2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Park yatagin fermuarini acik birakan varmi. Dun gündüz denedm uyaninca indi geldi içeri. ama gece guvenemedim çok dönüyor düşer diye
bende acik birakmiyorum ben sunger yatak yaptirdim icine acinca denk geliyo biraz kuculuyo delik yani cikamaz diye acmiyorum bi de gerek yok cikar karistirir ortaligi seslensin ben alirim :)

Bugun de bizim evlilik yildonumumuz ben disarda yeriz diye dusunuyodum buzlukta balik vardi esim onlari yapariz dedi dun cok bozuldum once aksam yuzum asikti biraz simdi gitmeyelim falan filan dedi sonra kumbaram vardi onu actim butunledik parayi falan ayirdim biraz tavuk dunyasi var burda soslu falan yapiyolar makarnayla servis ediyolar dedim oraya gideriz bari tmm dedi bugunde ben vazgectim dedim simdi oraya 40 lira verene kadar evde et sote yapayim o paraya oykude yer simdi orda yicek mi yemicek mi belli degil :) bu sene boyle olsun bari napalim :)

Bugun de bizim evlilik yildonumumuz ben disarda yeriz diye dusunuyodum buzlukta balik vardi esim onlari yapariz dedi dun cok bozuldum once aksam yuzum asikti biraz simdi gitmeyelim falan filan dedi sonra kumbaram vardi onu actim butunledik parayi falan ayirdim biraz tavuk dunyasi var burda soslu falan yapiyolar makarnayla servis ediyolar dedim oraya gideriz bari tmm dedi bugunde ben vazgectim dedim simdi oraya 40 lira verene kadar evde et sote yapayim o paraya oykude yer simdi orda yicek mi yemicek mi belli degil :) bu sene boyle olsun bari napalim :)
Bosver canim herzaman yemege cikilmiyor biz hic cikamayiz hep pasta yapariz yeriz ;) sizde bence birlikte pasta yapip susleyin pudingli pasta bile olur birlikte yapmak.guzel olur bence

Bosver canim herzaman yemege cikilmiyor biz hic cikamayiz hep pasta yapariz yeriz :KK66: sizde bence birlikte pasta yapip susleyin pudingli pasta bile olur birlikte yapmak.guzel olur bence
Yaptim canim bende alman pastasi cok guzel oluyor tavsiye ederim :)

Özü ne oluyor bilmiyorum canim ama ben karadutta yedirdim simdide karadut receli veriyorum arada
Karadut bende vermiştim kabızken. Bi kaç kişi kansızlık ve ağız yaraları için onerdi karadut özünü. Malum ikidir hastalandiginda ağzı yara içinde kalıyor gökçenin. Gokceye bi çay kaşığı verdim cok sevdi ama korktum fazla vermedim. Ağır olur mu ki diye.

bizde bu sene öyle geçirdik. Keyfiniz yerinde olsun da o yeter:)

Kızlar siz çocuklara hiç Karadut özü verdiniz mi?
gökçeye hiç vermedim ama ağzımda çok sık yara çıkar kendim için kullanırım hep. İçine eklenen bişey olmuyo bu özlerde soğuk sıkım oluyo genelde. Fazlası için bilemem ama biraz vermekten bişey olmaz heralde

Ya kızlar tatilde yemek konusunda canavar gibi yiyorum. Eşim bozdu beni az evvel :( dönünce artık ölüm orucuna mı giriyorsun Ebru şallıyla pilates mi yapıyorsun ne yaparsan yap şu göbeğin gitsin dedi :( sanki kendisinde göbek yok

Tarif istiyorum. :KK66:
Keki icin
2 yumurta 1.5 cay bardagi seker 1 cay bar sut 1 cay bar yag 3 cay bar un kabartma tozu 160 derecede 40 dk falan pisiyo
Muhallebisi de
3 silme kasik un 2.5 su bardagi sut vanilya 1 cay bar seker yarim kasik margarin

Ikisi de sogucak keki ortadan kesip arasina muhallebiyi dokuyosun bir gece beklerse daha guzel oluyo servis yaparkende bol pudra sekeri ustune soguk soguk cok guzel oluyo :)

Ya kızlar tatilde yemek konusunda canavar gibi yiyorum. Eşim bozdu beni az evvel :KK43: dönünce artık ölüm orucuna mı giriyorsun Ebru şallıyla pilates mi yapıyorsun ne yaparsan yap şu göbeğin gitsin dedi :KK43: sanki kendisinde göbek yok
Hahh deseydin o göbek değil benek:)gitmiyor o göbek gitmiyor hoş napiyorsam gitsin diye orası ayrı ama

Ben uyurken çıkar glve tehlikeli olabilecek bişey yapar diye korkumdan acmadim hiç
bnde duscek diye korktm gerçi dedgin gbi herşey yapar bunlar

bende acik birakmiyorum ben sunger yatak yaptirdim icine acinca denk geliyo biraz kuculuyo delik yani cikamaz diye acmiyorum bi de gerek yok cikar karistirir ortaligi seslensin ben alirim :)
aynen valla korktm bende zaten herfirsatta karistiriyo

Kızlar siz çocuklara hiç Karadut özü verdiniz mi?
BN kendisini ve pekmezini verdm. Benmde en sevdiğim pekmez.dut pekmezdir. Ama genelde keciboynuzu pekmezi veriyorum. Yoksa ondan veriyorum

Ben düzgünce emziremediğim için o nasıl bisey bilmiyorum ama burdan duyduğum kadarıyla ateş falan da yapıyo mastit diye biliyorum
Ece bir aylikken mastit olmustum ben de canim birden usumeye baslamistim ateslendim gogsum cok aciyordu ve kipkirmiziydi atesim yok ama aci ayni canim esim devam ederse dr a gidelim dedi emzirirken bile aciyor
Busabh gardolabi actm tencere kapaklariyla karsilastm gecen günde komidinin içinden eşimin ayakkabisi cikmisti napcz bz boyle
Bizimki de bugun balkondan asagiya tavan vantiratorunun kumandasini atti kumanda paramparca oldu hep dikkat ediyoruz ama bulmus bir anda firlatti
Park yatagin fermuarini acik birakan varmi. Dun gündüz denedm uyaninca indi geldi içeri. ama gece guvenemedim çok dönüyor düşer diye
Benim kizim park yatakta uyumuyor ama gunduz bazen icine koyiyorum esim acti fermuarini girip cikiyor hosuna gidiyor uyusa kapatirim dusebilir diye
Nice senelere canim
Ya kızlar tatilde yemek konusunda canavar gibi yiyorum. Eşim bozdu beni az evvel :KK43: dönünce artık ölüm orucuna mı giriyorsun Ebru şallıyla pilates mi yapıyorsun ne yaparsan yap şu göbeğin gitsin dedi :KK43: sanki kendisinde göbek yok
ben de oyleydim dunyayi yiyiyordum ogle ve aksm yemeginde serbetli tatli arada dondurma geldigimde 2 kilo almistim benim esimde cok yiyiyor tatilde ama o kilo alamiyor yazin cok kilo veriyor diye uzuluyor almaya calisiyor tatilde ama ben onun yetine de aliyorum

Back
X