2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun başla bi Dr a daha gösterseniz

Nice yıllara canım. Aslında sana da yakın bi yol haftaiçi öğlen pek trafik yok ama senin geçerli mazeretin var gelmemek için . Bayramdan sonra ben Beylikdüzü'ne geçicem o zaman da senle görüşürüz belki :KK66:
iki doktora götürdüm yarın da ünîversite hastanesine götürcem

sıvı kaybı var canım. ama ne serum ne ilaç verdiler. yok kan tahlili yok gaita kültürü şu bu derken bir haftadır calpol ve dolvenle idare ediyoruz. Sadece emiyo ama o kadar yorgunum ki sütüm kalmadı tüm gece ayakta sallıyorum. resmen kıvranıyo ağrıdan ama bişey yok diyolar. viraldir kendi kendine iyileşmesini bekliyceksin diyolar. bir lokmayesin diye kırk takla atıyoruz. dudakları kavruldu ateşten vücunda döküntüler oluştu. suyu çok seven suyu görünce çığlık çığlığa ağlıyo. insanın elinden hiç bişey gelmemesi çom kötü birşey
Geçmiş olsun canım, bol sıvı vermeye çalış kuzuna, ishali içinde patates haşla, şeftali vermeye çalış, biraz rahatlatır, rota virüsü olabilir mi acaba inşallah değildir. @minnakkartal da kızında benzer şeyler yaşamıştı:S
Bir de tatilden sonra mı oldu canım?

Esime.bende aksam dedi epeydir gitmiyorum diye ben daha iki gun once o taraflarda isim vardi ictim dedi nende muhim olan ben hafta spnu bi ara gideriz dedi ama nehiri orda nasi duruturuz bilmiyom dedi hele o taki dukkanlarin onunden gecerken dusunemiyom zarar vermeden donersek sukur derim
Sagol canim esim genelde pozitif bir insandir evde huzursuzluk olmasini hic istemiyor oyle oldumu calisamiyorum ise kendimi veremiyorum der o da hakli aslinda bu aralar cok yogun isleri yetistirme stresi var verdigi sozler var kimseye mahcup olmak istemiyor bu durumda onda yorgunlugun yaninda stres yapiyor ben de Eceden dolayi bayagi gerilmistim simdi daha iyi cok sukur ben de rahatladim

Canim o zaman sen zamana birak biraz konusmak istediginde oturup konisun insallah orta noktayi bulursunuz ama boyle zamanlar oluyor hepimizin hayatinda uzme kendini

Bencede Nehir ve Eceyi bir arada dusunemiyorum:))
canim ben hamileyken esimle hep gidiyorduk o tarafta isi olunca beni de aliyordu isini hallediyordu oradan kahve icmeye gidiyorduk geziyorduk hatta Ecenin cinsiyetini ogrendigimizde doktordam oraya gectik bir hevesle Minadan biraz alisveris yaptik gecen kista iki üc kez gittik onumuzdeki gunlerde gitmeyi disunuyoruz yine kizlaragasinin kahvesine bayiliyoruz zaten:))

Esime.bende aksam dedi epeydir gitmiyorum diye ben daha iki gun once o taraflarda isim vardi ictim dedi nende muhim olan ben hafta spnu bi ara gideriz dedi ama nehiri orda nasi duruturuz bilmiyom dedi hele o taki dukkanlarin onunden gecerken dusunemiyom zarar vermeden donersek sukur derim
Ece arabasinda duruyor Allahtan ama gezerken arabayi durdugumuzda inmek istiyor

Çok geçmiş olsun başla bi Dr a daha gösterseniz

Nice yıllara canım. Aslında sana da yakın bi yol haftaiçi öğlen pek trafik yok ama senin geçerli mazeretin var gelmemek için . Bayramdan sonra ben Beylikdüzü'ne geçicem o zaman da senle görüşürüz belki :KK66:
evet cnm denk gelmesi kotu oldu yoksa bakirkoydeydim dun yani çok uzak değil. Ynede belli olmaz benm ismi bi bakmissnz ordayim

sıvı kaybı var canım. ama ne serum ne ilaç verdiler. yok kan tahlili yok gaita kültürü şu bu derken bir haftadır calpol ve dolvenle idare ediyoruz. Sadece emiyo ama o kadar yorgunum ki sütüm kalmadı tüm gece ayakta sallıyorum. resmen kıvranıyo ağrıdan ama bişey yok diyolar. viraldir kendi kendine iyileşmesini bekliyceksin diyolar. bir lokmayesin diye kırk takla atıyoruz. dudakları kavruldu ateşten vücunda döküntüler oluştu. suyu çok seven suyu görünce çığlık çığlığa ağlıyo. insanın elinden hiç bişey gelmemesi çom kötü birşey
Gecmis olsun canim badka bir doktora mi gotursen acaba sivi kaybida varmis atesde uzun surmus

zor gözüküyo canm yarn izne ckiyo bayramdan snra donuck. O günde okdr saat yok olursam ayip olur ona gbi geliyo bana. Bakirkoye gdism gelişim sdece yol iki saat trafik varsa Dha fazla. Ama zaten bu haksizlik hep size yakin yerde bulusuyosunz
yok canım zaten o gün bırakmak olmaz ben takıldım sadece

canım bence serumu öteleme direk en yakın hastaneye git taktır mira o kadar kötüydü ki buraya da yazmıştım ama bi serumla toparlandı çok şükür bide doktor şey demişti susuz ve aç kaldıkça daha çok midesi bulanır daha fazla yiyemez

Kizlar kardesim soyledi yeni bir yer aciliyormus lazerli epilasyon icin 500 lira demisler tum vucut 6 seansmis kardesim ben dusunuyorum abla sen de yaptirmak istermisin dedi ben emziriyorum dedim bir sakincasi varmidir dedim sorayim dedi sizce fiyati nasil benim bipgim yok hic bu konuda

Bende lazer dusunuyorum hatta onumuzdeki ay icin konustuk esimle ama benimde hic bilgim yok bu konuda. Emzirenler yaptirabiliyor mu fiyat nedir kac seans sürer birde hamilelik doneminde tuyler tekrar cikiyormus hormonlardan dolayi oyle duydum yani, dogruluk payi var mi yok mu ben 3. yu dusunuyor muyum??? :KK53:

Kizlar kardesim soyledi yeni bir yer aciliyormus lazerli epilasyon icin 500 lira demisler tum vucut 6 seansmis kardesim ben dusunuyorum abla sen de yaptirmak istermisin dedi ben emziriyorum dedim bir sakincasi varmidir dedim sorayim dedi sizce fiyati nasil benim bipgim yok hic bu konuda
Çok uygun fiyatı ben 4 sene önce koltukaltı genitale gittim 10 seans 650 vermiştim. Benim bacaklarda nerdeyse hiç yok makine de görmez dediler o yüzden komple gitmemiştim

Bende lazer dusunuyorum hatta onumuzdeki ay icin konustuk esimle ama benimde hic bilgim yok bu konuda. Emzirenler yaptirabiliyor mu fiyat nedir kac seans sürer birde hamilelik doneminde tuyler tekrar cikiyormus hormonlardan dolayi oyle duydum yani, dogruluk payi var mi yok mu ben 3. yu dusunuyor muyum??? :KK53:
Var benim genital çıktı yine hamilelikte ama o kadar abartı değil ben de ağdaya başladım ama iki ayda bir falan. Gerçi ben esmer olmama rağmen çok tüysüzüm

Çok uygun fiyatı ben 4 sene önce koltukaltı genitale gittim 10 seans 650 vermiştim. Benim bacaklarda nerdeyse hiç yok makine de görmez dediler o yüzden komple gitmemiştim
İyiymis o zaman fiyati kardesimde ince tuylerin kokleri belirgin olmadigi icin etkili olmuyormus kalin tuyler belirgin oldugu icin daha iyi sinuc aliniyormus dedi benim bacaklarim da ince ama en cok bende genital bolge icin istiyorum bakalim eger emzirenlerde sakinca yoksa yaptirayim diye dusunuyorum

İyiymis o zaman fiyati kardesimde ince tuylerin kokleri belirgin olmadigi icin etkili olmuyormus kalin tuyler belirgin oldugu icin daha iyi sinuc aliniyormus dedi benim bacaklarim da ince ama en cok bende genital bolge icin istiyorum bakalim eger emzirenlerde sakinca yoksa yaptirayim diye dusunuyorum
Onu bi doğum yaptığın Dr U arayıp sor bence. En kesin bilgiyi o vetir

Geçmiş olsun canım, bol sıvı vermeye çalış kuzuna, ishali içinde patates haşla, şeftali vermeye çalış, biraz rahatlatır, rota virüsü olabilir mi acaba inşallah değildir. @minnakkartal da kızında benzer şeyler yaşamıştı:S
Bir de tatilden sonra mı oldu canım?
Yok tatilden sonra olmadı. rota benim de aklıma geldi ama tahlilde çıkardı diye düşündüm.

Yok tatilden sonra olmadı. rota benim de aklıma geldi ama tahlilde çıkardı diye düşündüm.
Druna danışarak bir de enfeksiyon hastalıkları uzmanına götürebilirsin. Sonuçta iki çocuk Dr U bakmış ve bişey bulamamış bir de işin uzmanı baksın bence. Çok küçükler çünkü Allah korusun belirsiz kalmasın durumu da hızlıca toparlanabilsin

Allahım sinirim bozuldu resmen. İnsanlar ne kadar terbiyesizleşti ya.
Demin tlfnum çaldı bilmediğim bi numara. Efendim dedim kimsiniz diyo. Siz kimi aradınız dedim. Birini söyledi tanımıyorum yanlış numara olmuş dedim. Bu numara bilmem kimindi dedi. Senelerdir bu numarayı kullanıyorum yanlış çrvirmişsinizdir iyi günler dedim. Seni savcıya vericem göreceksin günü dedi. İyi verin görüşürüz dedim kapatıcam. Kahpeden tutta demediği küfür kalmadı. Şok oldum resmen telefonda yüzüne kapattım.
Manyak mıdır nedir

canım rotaya ayrıca bakılıyo tahlil sonuçları yanındaysa bakılmış mı diye kontrol etsen gerçi bizim ateş kısa sürdü daha çok kusma ve ishaldi sorunumuz
Allahım sinirim bozuldu resmen. İnsanlar ne kadar terbiyesizleşti ya.
Demin tlfnum çaldı bilmediğim bi numara. Efendim dedim kimsiniz diyo. Siz kimi aradınız dedim. Birini söyledi tanımıyorum yanlış numara olmuş dedim. Bu numara bilmem kimindi dedi. Senelerdir bu numarayı kullanıyorum yanlış çrvirmişsinizdir iyi günler dedim. Seni savcıya vericem göreceksin günü dedi. İyi verin görüşürüz dedim kapatıcam. Kahpeden tutta demediği küfür kalmadı. Şok oldum resmen telefonda yüzüne kapattım.
Manyak mıdır nedir
valla manyak çok heran her yerde hele instagramda kaç kişi engelledim belli değil siz çocuğunuz üzerinden para kazanmaya çalışıyosunuz yazmıştı biri bana sanki resim başı para veriyolar hey allahım ya hala gülüyorum

Back
X