2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cevaplarınız için çok sağolun kızlar. yazyagmuru yazyagmuru peki sabah ve öğle arası bişey yemiyor mu hiç ?
Biz 7.30-8 gibi kalkıyoruz kahvaltısını güzel yapsrsa yemeden uyuyo tekrar az yerse meyve yediriyorum uyuyo 11-12 gibi 1 saat kadar kalkınca corba yiyo sonrası pek planlı degil salatalık falan veriyorum muhallebi yiyo veya 5 gibi tekrar uyuyo 1 saat 7 gibi aksam yemeği sonra üzüm koyuyorum önüne kendi yiyo cok seviyo yatarkende süt içiyo genel böyle ama degişiklik olabiliyo

Biz 7.30-8 gibi kalkıyoruz kahvaltısını güzel yapsrsa yemeden uyuyo tekrar az yerse meyve yediriyorum uyuyo 11-12 gibi 1 saat kadar kalkınca corba yiyo sonrası pek planlı degil salatalık falan veriyorum muhallebi yiyo veya 5 gibi tekrar uyuyo 1 saat 7 gibi aksam yemeği sonra üzüm koyuyorum önüne kendi yiyo cok seviyo yatarkende süt içiyo genel böyle ama degişiklik olabiliyo
Ay siz çok erken kalkıyormuşsunuz. Bi benim galiba saatli veren :)
Bu buluşmalar öyle son dk plansız olduğu için ev civarı seçtik. Ama dediğin gibi pazar günü ve daha kapsamlı bi istanbul anneleri buluşmadı ayarlayalım :KK66:
Kış tam gelmeden ayarlayalım mutlaka.

Kızlar sizlerde saatli mi yediriyorsunuz hala ? Rica etsem bi gününüzü menüleriyle saatleriyle bana yazarmısınız?

Saatli bir düzenimiz yok.. Hatta bir düzen bile yok diyebilirim.. :KK47: Ne zaman acıktığını düşünürsem,bazen mızmızlanınca bazen oyalansın diye yani günün her saatinde bişey yediği veya çooook uzun aralarla bişey yemediği oluyor.. Tamamen kendi istediği gibi..

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim ve @floven cok gecmis olsun kizlar umarim bebiler simdi daha iyidir
@oslew canim sen yazinca.aklima geldi bebeklere hickirik.tuttugunda bi kac damla lumon sık kasiga icir gecmezse az daha icir hemencecik geçiyor
@AreN5 bi saatimiz yok.canim bizimde uyku saati bile hergün ayni degil ne yaziikki bende yazyagmuru yazyagmuru gibi kahvalti uyku corba meyve aksam yemegi seklinde gidiyorum ama arada bende bisi yersem tadina bakiyo

image.webp
Kızlar resimlere bakıyordum da arenin ultrasonda çekildigi resmiyle dünyaya geldigi haline bakarmısınız :)

Ya aşkolsun canım ben ismen çeğırdıklarımı instagramda çok sitem ettikleri için isim verip çağırdım. Seni de uzakta oturduğun için düşünemedim. Sen bu tarafa geçince haber edersin diye düşünmüştüm. Ayarlayıp gelebilirsen çok iyi olur tanışırız :KK66:
Teşekkürederim.. Ben ordayken sen tatildeydin bu yüzden hiç haber etmedim..pazartesi de muhtemelen misafir gelecek..eğer iptal olursa katılırım ya da annemde kalabildiğim başka bi zaman görüşürüz, uygun olursa

Bizim de bu aralar favori meyvamiz üzüm cok seviyor him him yaparak yiyiyor hemde oyalaniyor onu yerken:))
Eki Görüntüle 1634932 Kızlar resimlere bakıyordum da arenin ultrasonda çekildigi resmiyle dünyaya geldigi haline bakarmısınız :)
masallah ya ayni canim ben de yarin kizimin ultrason resimlerine bir bakayim merak ettim simdi

Kızlar sizlerde saatli mi yediriyorsunuz hala ? Rica etsem bi gününüzü menüleriyle saatleriyle bana yazarmısınız?
Ben hala saatli veriyorum. Çünkü biraz fazla acıksın yemekle uğraşmayıp direk emmek istiyo. Emincede yemiyo haliyle.
Sabah 6:30 kalkıyo emziriyorum.
8:00 kahvaltı
12-1 civarı öğle yemeği
3-4 gibi milkshake irmikli ya da yulaflı muhallebi gibi bişiyler veriyorum. Sütlaç falan gibi kek yapıyorum cevizli falan ondan veriyorum
6:30 gibi de akşam yemeği

Aralarda da sürekli meyve kuru üzüm kuru yaban mersini ya da sıkılabilecek meyve falan varsa evde sıkıp veriyorum.
Düzgünce yediği söylenemez pek ama saatlerini geçirirsem daha da beter oluyo düzene alışmış.
Benim içinde iyi oluyo gerçi.

M mutube beni tuttu denediö limonu da ama gecmedi esimin ark cafesi var oraya gittik mantı varmış ondan ikram etti agır geldi sanırım midem kaldıramadı biraz kustum gecti ama yine tuttu ne yapsam gecmiyo

@AreN5 valla genelde 10 gibi uyuyo o yuzden erken kalkıyo bi de eşim sagolsun sessiz hareket etmiyo öyküde gördümü hemen kalkıyo bu sabah hatta ayakkabılarını aldı giydirelim diye ayagını uzatıyo babasıyla gitcekmiş :) sokak delisi
Bi tek geceye etkisi oluyo 10 gibi yatarsa 3-4 gibi süt içmeye kalkıyo geç yatarsa kalkmıyo 7de güne başlıyoruz

Ya kizlar herkeste bir merak emziriyormusun evet diyorum e ne zaman biraktircan diye soruyorlar ben de simdi degil dis cikartirken birseu yemiyor sadece meme emerken sakinlesiyor o yuzden disleri ciksin biraz daha gecsin ondan sonra diyorum annem bile surekli biraktir diyor dun yakismiyor artik biraktir dedi hatta buyuyunce begenmez seni anne goguslerin sarkmis der dedi saka gibi ya kv dem kiz cocugu bir bucuk yasinda biraktirilir daha cok emzirirsen agzi kokar diyor ayy delirtcekler beni el birligiyle size ne yahu cocuk benim cocugum emziren de benim biktim bu sorudan ve nasihatlarindan :KK62:

Ya kizlar herkeste bir merak emziriyormusun evet diyorum e ne zaman biraktircan diye soruyorlar ben de simdi degil dis cikartirken birseu yemiyor sadece meme emerken sakinlesiyor o yuzden disleri ciksin biraz daha gecsin ondan sonra diyorum annem bile surekli biraktir diyor dun yakismiyor artik biraktir dedi hatta buyuyunce begenmez seni anne goguslerin sarkmis der dedi saka gibi ya kv dem kiz cocugu bir bucuk yasinda biraktirilir daha cok emzirirsen agzi kokar diyor ayy delirtcekler beni el birligiyle size ne yahu cocuk benim cocugum emziren de benim biktim bu sorudan ve nasihatlarindan :KK62:
Aynen bu cvbı verip kqpat ağızlarını hayret bişey bu insanlar

bırakcam desen bu seferde erken diyen birileri çıkar. Daha 15 aylıklar her yerdede 2 yaş diye bas bas bağırıyolar. Dediğin gibi zaten bişey yemiyolar. Bi de ondan mı mahrum bırakasın büyük nimet elimizdeki.
Her aklından geçeni de söyleyemiyosun böyöe kendi kendine sinir oluyo insan

Aynen bu cvbı verip kqpat ağızlarını hayret bişey bu insanlar

bırakcam desen bu seferde erken diyen birileri çıkar. Daha 15 aylıklar her yerdede 2 yaş diye bas bas bağırıyolar. Dediğin gibi zaten bişey yemiyolar. Bi de ondan mı mahrum bırakasın büyük nimet elimizdeki.
Her aklından geçeni de söyleyemiyosun böyöe kendi kendine sinir oluyo insan
aynen biraktircam desem tam tersini soylerler ondan da memnun olmazlar emsin cocugum yani daha ne kadar emecek ki gittigi yere kadar emsin

Kizlar ates olcer alcam kulaktan olcen mi alayim alindan olcen mi hangi marka alayim rica etsem kullandiginiz ates olcer e gore tavsiyede bulunurmusunuz

Bir cocuk neden uyumaz ya bu saate kadar gozumu kapamadim daha dis yok hasta degil ama surekli kalkiyor cildircam artik dun gece de boyleydi yatak odamizda yatiyoruz yatagina koydugum gibi kalkiyor yanimiza yatiriyorum surekli donuyor yatagin ucuna gidiyor uyaniyor vs cok yoruldum artik cok neden uyumuyor gercekten meraktayim cozemiyorum

Bir cocuk neden uyumaz ya bu saate kadar gozumu kapamadim daha dis yok hasta degil ama surekli kalkiyor cildircam artik dun gece de boyleydi yatak odamizda yatiyoruz yatagina koydugum gibi kalkiyor yanimiza yatiriyorum surekli donuyor yatagin ucuna gidiyor uyaniyor vs cok yoruldum artik cok neden uyumuyor gercekten meraktayim cozemiyorum
Aliskanlik etmis.bence artik nehir de emmeye kalkti baktim atwsi var 38.5 fitil koydum gecen gece de boyle ateslenmisti bi.hfta icinde 3.kez ateslenisi uarin takip edecem dusmezse dr a goturecem ilk azilar cikti sanirsam kopek.disleri gelecek ama belirti de yok

Gökçe hastayken 8 saat yolu göze alıp biyere gidemem valla. Oldu ki gittim beni özlemez ohh kafam dinleniyor der heralde :) gökçe çok huysuzdu bugün kollarım koptu ama neyseki uyudu 8 gibi bende onunla yattım. Ara ara uyanıyor Ayağımda sallıyorum uyuyor. İnşallah bi daha uyanmaz da bu gece uykumu alırım. Gerçi ateşini kontrol için ben gene kalkarım ama o uyanmasin :)
Gecmis olsun canim ardada hasta. Gecen pazartesinden beri ilkdefabu gece biraz da olsa uyuyabildi balfam mahvetti.

Back
X