2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Istanbulda oldugum surecr mekan semt farketmez gelirim Ben , pazartesi icinde kesin Saat yer bldrn uyarsa ordayim, @hiraysen Atla gel :KK66: , M Mor ve mavi bayram oncesi misafirni olur cik gel sende ek misafiri :KK66:
Pazartesi yer botanik park . Önce bebeleri ördeklerin peşinde gezdirip fotolar çekip yorup uyutucaz sonra da 2hc de oturucaz. Saat belli değil şimdilik ama 12-1 gibi okur heralde

Aliskanlik etmis.bence artik nehir de emmeye kalkti baktim atwsi var 38.5 fitil koydum gecen gece de boyle ateslenmisti bi.hfta icinde 3.kez ateslenisi uarin takip edecem dusmezse dr a goturecem ilk azilar cikti sanirsam kopek.disleri gelecek ama belirti de yok

Milkshake nasıl yapıyorsun? Gerçi arene bi türlü pipet çekmesini öğretemedim.

Bitmez cnm dış kapının söylemleri. Ne yaparsan yap hep daha fazlasını yada tam tersini söylerler. Sen bildigini yap kimseyide takma.

Ben weweell kullanıyorum hem ateşini ölçüyor hem herşeyin ısısını. Çok memnunum.

Yeminederim areni anlatmışsn. Dün kaç kere kalktm artık sayamadım. Sersem gibiyim şuan. 2 de bi uyandı ne yapsam uyumadı bende ortamıza aldım. 4e kadar yatakta dolandı oturdu. En son bağırdım da öyle kapattı gözünü. Şimdide yatağına attım. Gündüz uykusunuda bıraktı. Hep tatilden sonra oldu. Sürekli uyuyan çocuk uykudan nefret ediyor şimdi.

yazyagmuru yazyagmuru bende weewell alınölçer kullanıyorum ortam ısısını da ölçebiliyosun
Acaba yerdr mi yatsanız yine ece ona alştı galiba
sabah kalkinca kizimin neden uyumadigini anladim alnindan 3 yerden ve parmagindan sivri sinek isirmis kizariklik var gece sivri vardi yatak odasinda lambayi acip baktim yok sonra gecenin yarisi Ecenin cibinligini bulup taktim yataginin uzerine ama bir ise yaramamis:(

Milkshake nasıl yapıyorsun? Gerçi arene bi türlü pipet çekmesini öğretemedim.

Bitmez cnm dış kapının söylemleri. Ne yaparsan yap hep daha fazlasını yada tam tersini söylerler. Sen bildigini yap kimseyide takma.

Ben weweell kullanıyorum hem ateşini ölçüyor hem herşeyin ısısını. Çok memnunum.

Yeminederim areni anlatmışsn. Dün kaç kere kalktm artık sayamadım. Sersem gibiyim şuan. 2 de bi uyandı ne yapsam uyumadı bende ortamıza aldım. 4e kadar yatakta dolandı oturdu. En son bağırdım da öyle kapattı gözünü. Şimdide yatağına attım. Gündüz uykusunuda bıraktı. Hep tatilden sonra oldu. Sürekli uyuyan çocuk uykudan nefret ediyor şimdi.

yazyagmuru yazyagmuru bende weewell alınölçer kullanıyorum ortam ısısını da ölçebiliyosun
Acaba yerdr mi yatsanız yine ece ona alştı galiba

ay ne kadar aynı..miranın ultrason fotosu yok her gittiğimizde kafasını biyerlere dayıyodu yüzünü görememiştik burun kemiği ölçümünü bile zar zor yapmıştı doktor şimdide uyurken kafasını yastığa bana duvara dayar ya da koluyla kapatır

puff herkes aynı bana doktor bile dedi emzirmeyi bırak yemek yesin kilo alsın diye daha bişiye alışmamaışken doğru dürüst ben nası cesaret edeyim ayrıca daha 5 dişi var geceye bi çözüm bulmuş değilim insanlara anlatmak zor kulak tıkamak da zor ama direniyoruz işte

bizimki kulaktan weewell canım

geçmiş olsun inşallah diştendir canım
sagolun kizlar ben de weewell ve medifine arasinda kalmistim weewell alayim o zaman hepiniz memnunsunuz

Önce tariflere bakıyodum. Donduruyodum meyveleri. Şimdi biraz uydurmasyon yapıyorum. Evde ne meyve varsa armut muz kavun şeftali çikek robotta çekiyorum ceviz ekliyorum ruşeym yulaf ezmesi (çiğ de yenebiliyomuş) 1 yemek kaşığı kadar. Keçi boynuzu özü koyuyorum. İyice çekiyorum robotta ceviz falan kaybolana kadar. Göz kararı süt veya yoğurt ekliyorum. Bazen gökçede pipetle içmiyo kaşıkla yediriyorum.

Bir de gökçeye önce evde normal pipetle denemiştim içememişti. Chicconun pipetlisini aldım kırk yıldır içiyomuş gibi içmeye başladı ilk seferde
Bende ikindide buna benzer şeyler yediriyorum ama sütsüz.
O zaman istanbul annelerini etiketleyelim. Sonra yer zaman ayarlarız. @azerikizi91 @cilek31 L Lilium3 pufpuff pufpuff @hiraysen @Yarenhelin M Mor ve mavi @AreN5 @Bunekibuneki @minnakkartal @temmuzhaziran şimdilik aklıma gelenler bunlar. Atladığım unuttuğum varsa eklesene canım konuya dahil olsunlar
Pazar olursa banada uyar her yer. Bencede havalar soğumadan yapalım bi orgnz.

yazyagmuru yazyagmuru bizde sinek de yok yinede uyumuyor. Diştendir nasıl olsa gececek diyip kendimi avutayım :)
@kmltm Emrenin ateşi nasıl oldu? Dünde girmemişsin merak ettim.

yazyagmuru yazyagmuru bizde sinek de yok yinede uyumuyor. Diştendir nasıl olsa gececek diyip kendimi avutayım :)
süt yoğurt yemeyince bende böyle karıştırıyorum bişeylerin içine.

M mutube beni tuttu denediö limonu da ama gecmedi esimin ark cafesi var oraya gittik mantı varmış ondan ikram etti agır geldi sanırım midem kaldıramadı biraz kustum gecti ama yine tuttu ne yapsam gecmiyo
Canim bebeklerde limon ise yariyor ama buyukler icin bilemedim fok gecmis olsun simdi iyieindir umarim

Berbat bi sıcak var. Hava serinlemedi bir türlü. Gökçe beziyle bende şort askılı badi dolaşıyoruz ama yinede terliyoruz tabi.
Bu durumdan bi etkinlik çıkardık. Bozuk 1 tlleri ve tavla pullarını üzerimize yapıştırıyoruz.:KK53:
Gökçenin göbeği sırtı kolları her tarafı para dolu kahkaha atıyo resmen. Gülerken sarsılınca paralar düşüyo ve daha çok gülüyo.:KK53:
O da eline parayı alıp şak diye yapıştırıyo üzerime. Dayak yemiş gibi oldum elinin ayarı da yok sıpanın.:KK53:
Evet çok iğrenciz. Gökçe sıkılmaya başlayınca banyoya girip terşmizden arınacağız inşallah:KK53:

Canim Ecenin de hep uyumamak icin bir mazareti oluyor genel sorunu sanirim derin uyumamasi hersey uyanmasi icin bir etken oluyor ben de sasirdim artik dogdugundan beri dogru duzgun uyudugu gece cok azdir komsunun 5 aylik bebegi var iki tane dis cikarmis gece uyanmaya basladi diyor emiyor geri uyuyor diyor biz 15 bucuk aylik olduk ama hala dogru duzgun uykumuz yok:(

Berbat bi sıcak var. Hava serinlemedi bir türlü. Gökçe beziyle bende şort askılı badi dolaşıyoruz ama yinede terliyoruz tabi.
Bu durumdan bi etkinlik çıkardık. Bozuk 1 tlleri ve tavla pullarını üzerimize yapıştırıyoruz.:KK53:
Gökçenin göbeği sırtı kolları her tarafı para dolu kahkaha atıyo resmen. Gülerken sarsılınca paralar düşüyo ve daha çok gülüyo.:KK53:
O da eline parayı alıp şak diye yapıştırıyo üzerime. Dayak yemiş gibi oldum elinin ayarı da yok sıpanın.:KK53:
Evet çok iğrenciz. Gökçe sıkılmaya başlayınca banyoya girip terşmizden arınacağız inşallah:KK53:
Ay siz igrenc falan degilsiniz cok tatlisiniz anne kiz:))

Canim Ecenin de hep uyumamak icin bir mazareti oluyor genel sorunu sanirim derin uyumamasi hersey uyanmasi icin bir etken oluyor ben de sasirdim artik dogdugundan beri dogru duzgun uyudugu gece cok azdir komsunun 5 aylik bebegi var iki tane dis cikarmis gece uyanmaya basladi diyor emiyor geri uyuyor diyor biz 15 bucuk aylik olduk ama hala dogru duzgun uykumuz yok:KK43:
seni öyle iyi anlıyorum ki miranın da uykusu çok hafif uyduğunda bile hareket ediyo ne zaman normal bi uyku uyuyacağız acaba

Aay kızlar uzun süredir kendi topiğimizden başka yere bakmıyordum burda..
Şimdi bdv'de bir konu var ki en başından beri takipteyim arada yorum yazıyorum..Film gibi oldu,konu baya çekti beni

seni öyle iyi anlıyorum ki miranın da uykusu çok hafif uyduğunda bile hareket ediyo ne zaman normal bi uyku uyuyacağız acaba

Ayyy uyku için bir çözüm bulursajiz banada haber verin bizde uykusuz her geçen dolaniyoz
maalesef kizlar bizimkiler boyle ben de normal sekilde uyuyacagimiz zamani iple cekiyorum simdi okulda acilacak sabahci olacaklar buyuk ihtimalle Ece uyumadimi cok zor oluyor bazen uyuyakaliyorum bari hava serinleyince uyusalar

Nehiri aldim parka gittik komsularla tabi nehir hic oturmadi kaydiragin merdivenlerinden cikti kaydi bikac kere diger sefer yine cikti basamaginin basinda bekledi sonra son merdiveni cikarken ayagi tokezledi dustu yuvarlanarak kafasinin uatune takla atarak nasi dusty benim halen icim aciyo korktum once boynuma bisey mi oldu diye allahtan bisy olmadi ama biraz alni kizarik :( :( :( bubarada sabah biraz hafif atesi var gibiydi calpol verdim simdi yine biraz var gibi yarina kadar boyle devam ederse dr a goturecem ama eli agzinda agzini da acmiyo ki sipa hangi dis gelecek

Nehiri aldim parka gittik komsularla tabi nehir hic oturmadi kaydiragin merdivenlerinden cikti kaydi bikac kere diger sefer yine cikti basamaginin basinda bekledi sonra son merdiveni cikarken ayagi tokezledi dustu yuvarlanarak kafasinin uatune takla atarak nasi dusty benim halen icim aciyo korktum once boynuma bisey mi oldu diye allahtan bisy olmadi ama biraz alni kizarik :KK43: :KK43: :KK43: bubarada sabah biraz hafif atesi var gibiydi calpol verdim simdi yine biraz var gibi yarina kadar boyle devam ederse dr a goturecem ama eli agzinda agzini da acmiyo ki sipa hangi dis gelecek
Oy canim ya gecmis olsun cok hareketlendiler artik Allah korusun kazalrdan

Back
X