2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay siz igrenc falan degilsiniz cok tatlisiniz anne kiz:))
o senin tatlılığın canım :)

Nehiri aldim parka gittik komsularla tabi nehir hic oturmadi kaydiragin merdivenlerinden cikti kaydi bikac kere diger sefer yine cikti basamaginin basinda bekledi sonra son merdiveni cikarken ayagi tokezledi dustu yuvarlanarak kafasinin uatune takla atarak nasi dusty benim halen icim aciyo korktum once boynuma bisey mi oldu diye allahtan bisy olmadi ama biraz alni kizarik :KK43: :KK43: :KK43: bubarada sabah biraz hafif atesi var gibiydi calpol verdim simdi yine biraz var gibi yarina kadar boyle devam ederse dr a goturecem ama eli agzinda agzini da acmiyo ki sipa hangi dis gelecek
ucuz atlatmışsınız. Ben çok korkuyorum merdivenden çıkarken.

Nehiri aldim parka gittik komsularla tabi nehir hic oturmadi kaydiragin merdivenlerinden cikti kaydi bikac kere diger sefer yine cikti basamaginin basinda bekledi sonra son merdiveni cikarken ayagi tokezledi dustu yuvarlanarak kafasinin uatune takla atarak nasi dusty benim halen icim aciyo korktum once boynuma bisey mi oldu diye allahtan bisy olmadi ama biraz alni kizarik :KK43: :KK43: :KK43: bubarada sabah biraz hafif atesi var gibiydi calpol verdim simdi yine biraz var gibi yarina kadar boyle devam ederse dr a goturecem ama eli agzinda agzini da acmiyo ki sipa hangi dis gelecek
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Parkta bir kadinla tanismistim, oglu 20 gun ishalken cocuk doktoru anlamamis rota oldugunu acil doktoru anlamis. 20 gun nedemek ya.
20 gün gerçekten uzun miranın doktoruda rotadan şüphelenmedi salgın var herkes böyle dedi ishali devam ederse getirin dışkıda amip bakalım demişti ertesi gün ishal hafiflese de içim rahat etmedi dışkıyı yolladım hastaneye acil doktoruda bakılmışken herşey bakılsın demiş ve o şekilde anlaşıldı ama bir gece önceki acil doktoru da idrar yolu enf demişti Allaha emanet büyüyolar

Istanbulda oturanlar hep avrupa yakasinda mi? Tuzla, pendik, kartal, maltepe civarindam kimse yok mu?

Sizin yavrularında saçları çok dökülüyor mu?
Gökçeninki bu ara çok arttı. Umarım mevsim geçişindendit

Parkta bir kadinla tanismistim, oglu 20 gun ishalken cocuk doktoru anlamamis rota oldugunu acil doktoru anlamis. 20 gun nedemek ya.
Canım bazen hemen tahlilde çıkmıyor bir hafta sonra tahlilde belli olan hasta biliyorum. Bir hafta boyunca her gün yapıldı tahlil negatifti ama hastalığın tüm belirtileri vardı ana Adı bir hafta sonra kötü tanının

Ay siz çok erken kalkıyormuşsunuz. Bi benim galiba saatli veren :)

Kış tam gelmeden ayarlayalım mutlaka.
Bende saatli vermiyorum cocugun yedigi miktara kalktigi saate gore degisiyor. Kizimda saatli duzenli olmaya cok dikkat ediyordum ama devamli aksamalar oluyordu dryla konusmustum bu konuyu hemen hemen butun annelerin bu durumda oldugunu soylemisti

Istanbulda oturanlar hep avrupa yakasinda mi? Tuzla, pendik, kartal, maltepe civarindam kimse yok mu?
@AreN5 pendik di sanırım bende orada oturdum bi kaç yıl sonra tekrar dönücem bi Ayağım orda
Bu arada buluşma şeysinde seni etiketledik mi yoksa affola umarım belirleyeceğimiz tarih de bir arada olabiliriz

bugün daha önce çalıştığım stajyer çocuk aradı beni önümüzdeki ay evleniyormuş beni davet etti. Şaşırdım zaman ne çabuk geçti diye. O zamanlar o yeni mezun tıfıldı, kız arkadaşı arada ofise gelirdi öğrenciydi o zamanlar o da şimdi öğretmen olmuş atanmış. Allahım yıllar ne çabuk geçmiş ya bu da benim yaşlandığım gerçeğini bir kez daha yüzüme çarptı :(

@AreN5 pendik di sanırım bende orada oturdum bi kaç yıl sonra tekrar dönücem bi Ayağım orda
Bu arada buluşma şeysinde seni etiketledik mi yoksa affola umarım belirleyeceğimiz tarih de bir arada olabiliriz
Yok canim etiket onemli degilde benim ardayla otobuslerle karsiya gelmem cok zor :(

Back
X