- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Canim benim inşallah kötü bişey yoktur. İyi haberler bekliyoruz. Çok geçmiş olsunKizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim inşallah kötü bişey yoktur. İyi haberler bekliyoruz. Çok geçmiş olsunKizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
Okuyunca şok oldum. Çok geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi.Kizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
bu büyük buluşma sizin tarafta da olabilir ortak karar veririzYok canim etiket onemli degilde benim ardayla otobuslerle karsiya gelmem cok zor![]()
Canım geçmiş olsun bizim Ateş bi gün oldu ama kusma feciydi yemek yemeyince serum takıldı ishali bir hafta sürdü serumdan sonra toparlandı inşallah sizinde çabuk toparlar miranın aşısı vardıKizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmus![]()
nehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var
yıldönümünüz kutlu olsun Canım nice güzel senelereDün evlilik yıldönümümüzdü..
4 bitti 5'e girdik..
Akşam yemeği istemedim,sabah kahbaltıya gidelim dedik..Şimdi kahvaltıdan dönüyoruz,böyle daha güzel oldu..
Benim odun kocam sürpriz sevmez,hatta hediye bile almasan "niye almadın" demez..Bu tarz konulara da hiç önem vermez aslında..Sırf ben seviyorum,istiyorum,mutlu oluyorum diye katlanıyorBen ona sürekli kullandığı parfümü bitmişti,deodorantıyla takım onu aldım..O da bana para verdi istediğim gibi harca dedi,işime geldi
hehehe..bide dün akşam eşimin gelmesine 2 saat kala karar verip,gidip hem kalpli kalıp hemde malzemeleri alıp kek yaptım..Son anda karar verince tabi bide Efe izin verdiği müddetçe bu kadar oldu..Sevmiyorum falan diyor ama görünce mutlu oldu,hissettim..Aha o da bu :
Eki Görüntüle 1636278
iyiki doğdun tatlımBugün benim doğum gunuuuummmmmm![]()
biz varız >.<Arkadaşlar bebişi yürümeyen kaldı mı?
Ay kizlar yoneticilik hic bana gore degil 4. kata birisi tasiniyor ust katimdaki aradi asansoru kullanacaklar kapat diye kapattim tasinacak olanlar kapiya geldi üc kisi hafif esyalari koycaz acarmisiniz diye yasak biliyorsunuz dedim biz adam tuttuk zaten agir olanlari tasiyacaklar oyleydi boyleydi ben de actim en sonunda yok ya benim gibi net tavrini koyamayan bir insan yonetici olmamali birakcam aryik zaten kizima hamileligimden beri yapiyorum bikkinlik geldi insanlarla ugrasmak zor kurallari hatirlattiginda hemen kotu komsu oluyorsun asansorcusu gelir yok bakimi yok odemesi temizlikcisi gelir detetjani odemesi ilaclama olur memnun olmazlar bir daha gelsin derler yani 3 cocukla evimle ugrasmam yetiyor bana zaten bir de birakcam diyorum apartmandakiler biz memnunuz senden birakma kim yapacak yoneticilik diyorlar ben de siz yapcaniz diyorum gonullu olmadim zaten kura cekilmisti apartmanin talihlisi biz olduk
Sagol canim bizde kusma hic olmadi ishal de asiri degidi ilk sira gunde iki uc kez ishal seklin de yapmisti ben de hatta dise yormustum persembe gecesi atesi birden yukseldi cuma hafif yine atesi gun icinde ikindi yine yukseldi dr a goturdum kaka tahlili istedi o Zaman ogrendim dun aksam seum taktirdim atesi dustu hemde dr sivi takviyesi almis olsun dedi ama gece atesi 39.3 yine yukseldi ilik dus aldirdik esimle fitil koyunca dustu atesi suan yok bizde cok yuksek ates oluyo o kadarbu büyük buluşma sizin tarafta da olabilir ortak karar veririz
Canım geçmiş olsun bizim Ateş bi gün oldu ama kusma feciydi yemek yemeyince serum takıldı ishali bir hafta sürdü serumdan sonra toparlandı inşallah sizinde çabuk toparlar miranın aşısı vardı
yıldönümünüz kutlu olsun Canım nice güzel senelere
iyiki doğdun tatlım
biz varız >.<
Sevindim canım ece nin iyi olmasınaKizlar 3. Kez film cekildi simdi bekliyoruz filmi daha oncrkilerde gorunmedi ecenin durumu iyi keyifli cocuk cerrahisi bakacak son filme
sagol CNm tesekkuredermMerhaba musmutlu bi pazar olur inş
Buarada nice güzel yaşlara @hiraysen, dün unutmuşum yazmayı
Bende rotavirüs de menenjiti de yaptırmadum, kendi çocuklarıma yapmadım dediğinden..Allaha emanetler aşılı da aşısızda..bilgi kirliliği var ve hangisi doğru bilmiyoruz maalesef
Geçmiş olsun cnm filmde ckmadi diyosn belki yutmamistr. Okuyunca çok kotu oldm insllh yutmamistrKizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
sağol cnmbu büyük buluşma sizin tarafta da olabilir ortak karar veririz
Canım geçmiş olsun bizim Ateş bi gün oldu ama kusma feciydi yemek yemeyince serum takıldı ishali bir hafta sürdü serumdan sonra toparlandı inşallah sizinde çabuk toparlar miranın aşısı vardı
yıldönümünüz kutlu olsun Canım nice güzel senelere
iyiki doğdun tatlım
biz varız >.<
Kizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
Kizlar 3. Kez film cekildi simdi bekliyoruz filmi daha oncrkilerde gorunmedi ecenin durumu iyi keyifli cocuk cerrahisi bakacak son filme
Bulmuşlar hazır yapanı devam et derler tabi yap hemen bi toplantı çek kuranı ver gitsin boşver :)
buda ayri dert hastaneye giderken komsunun biri aramis asansoru bozdular senin oglana asansoru ac diyorlar anahtari istiyorlar dedi cildirdim hemen acil toplanti yapip birakcam yeter ya iki gunlik dunyada benim ne gunahim var insanlarin kahrini cekiyorum birde aidatimi veriyorum yoneticilik yaparken bir kurus kârim yok bu isteSen 3 cocukla bir de bunlarla mi ugrasiyorsun
![]()
Ayy bunla geçmiş olsun canimHepiniz sagolun kizlar alinti yapamadim tek tek cok yorgunum ve acim esimde yoktu ust kattaki komsunun esi goturdu hastaneye esim sonra geldi
Kizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
Cok gecmis olsun canim ins hic yutmamıştırKizlar eve geldik tam 5 kez film cekildi ciger mide bagirsak bakildi birsey yok kbb dr u bakti bir aletle bogazina goremedi yuttuysa eger bagirsana inmistir kakada cikar dediler ya da yutmadi dediler olay ise soyle oldu ben mutfakta corba yapiyordum Ece kasla goz arasi yatak odasina gitmis cekmecede cuzdanim vardi cuzdanin icinde bir tane ceyrek altin vardi onu almis abisi ceyregi almis agzindan igne var dedi ben elimi agzina soktum elime birsey deydi ve oksurerek yuttugunu dusundim ben igneyi gormedim ama agzinda birsey vardi ya yutmadi bilemiyorum kendi cocuk doktotumuzu aradim eger yutsaydi yuzde yuz metal filmde cikardi dedi en kotu ihtimallede kakasinda cikar yuttuysa dedi bogazi cok tahris olmus doktorumuz bepantenin ampulunu al bir tane kir bir cay bardagi suya karistir ara ara kasikla icir dedi haberler boyle Allah beterinden korusun