Benim sıpada öyle :) tencere kepçe veriyorum eline. Donates salatalık atıyorum içine karıştırıyo. Kepçeyle almaya çalışıyo hoşuna gidiyoBeyzada mutfaga bayiliyor tencereleri alip kapaklarini bi o tencereye bi o tencereye kapatiyor sonra icine kucuk kupleri doldurup tahta kadikla karistiriyor yemek yapiyor hanim hatta ben sofra hazirlarken bile git gel yapiyorum bos bos arkamda gelip gidiyor aman gelsin pesimize biz onlarin pesine kosarsak daha zor
bizim genel yemeklerimiz öyle. Hatta daha berbat karışımlar yapıyorum bazen. Bu gün kabak dolması yaptım mesela düzgün yemek ama onuda çatalla iyice ezince anca yiyo. Bi farkı olmuyo. Zaten midede karışmıyo mu bunlar.Kizlar gecen gun kizima kabak kiyma sogan sarimsak domates maydanoz derotu azcikda yesil.mercimek pisirdim blendirdan gecirip yedirdim yedi ama esim bu kiz bulamac yicek yastami agiz tadi olusmayacak sen sanki yermisin onu falan bisuru sey dedi sizde arada boyle bulamac yedirmiyomusunuz bendemi hata![]()
Senin fıstık çiğneme pütür konuaunda sıkıntılı değil sanırım. Arada böyle versende bişey olmaz bence sana kolaylık olur sadece