2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bilmiyorum yanlış mı anladım ama benim okuduğum her yerde çocuklarda uyku düzeninin6-7 aylarda başladığını uyku eğitiminin o zaman verilmesi gerektiği yazıyodu.
Bende senin gibiydim. Gökçe göğsüme yüzüstü yatarak uyudu 6 aya kadar. Sallayarakta uyumazdı. Düşürcem diye doğru düzgün uyku uyumadım hiç. Ağlamasına mahal verecek herhangi bişeyidr yapamayacağıma emin olduğum için bildiğin santim santim ayrıldım yanından. Gerçekten bi kere bile ağlamadı. Ama bir aydan fazla sürdü. hepsindede kısa sürelerde uyudu. Birden büyük bir ayrılık yaşamadığı için farketmedi bile muhtemelen.
Küçük olunca daha kolay oluyo hem. Çabuk unutuyolar çünkü. Kandırması daha kolay. Şimdi cin gibiler

dün akşam bende aynı durumdaydım. Eşim uyudu gökçe uyudu. Bendr pc başına geçip bakındım. Aynı şeyi okuyup buraya yazdım:KK53:
Ben emzirdiğim için ğşensim de açıkçası yakın olalım hemen emzireyim siye ayrılmadım :/

Ben emzirdiğim için ğşensim de açıkçası yakın olalım hemen emzireyim siye ayrılmadım :/
ya bende her ne kadar çok zevk alsamda gökçe yanımdayken taş gibi kımıldamadan uyuyorum hala. Ezilen nefessiz kalan bebekler rüyama giriyodu. Haliyle ölü gibi dolanıyodum uykusuzluktan. Ağrıyodu her yerim. Emzirirken iyi oluyo dediğin gibi ama korkumdan başladım ben zamanı gelince. Şimdi bakınca iyi yapmışım diyprum. İyi ki korkmuşum:))
Senin bu odayı ne zaman görsem beğeniyorum canım, en güzelini yaptın.
öyle canım iyi ki yapmışım bana büyük kolaylık oldu.

Emziği 3 hafta önce tamamen bıraktık. Daha önce de kv ile karar verip bıraktırma kararı aldık o çok kararlı davrandı, biz fire verdik. Bu sefer bizde kararlı davrandık, ilk bir kaç gece uykusunda ara ara ağladı müdahale etmedik. Sonra zamanla unuttu.

Emziği 3 hafta önce tamamen bıraktık. Daha önce de kv ile karar verip bıraktırma kararı aldık o çok kararlı davrandı, biz fire verdik. Bu sefer bizde kararlı davrandık, ilk bir kaç gece uykusunda ara ara ağladı müdahale etmedik. Sonra zamanla unuttu.
Darısı bizim başımıza. Bende bi kere yaptım ikincisi gelmedi.

Dün müydü, ondan önceki gün müydü çoğunuz instagramda anneli kızlı kombinler paylaştınız dedim bizim kızlar harekat başlattı :D neydiki o?

28 yılın en sabırlı döneminde hissediyorum kendimi. Bu kendi kendilerine yemek yeme olayında, öncelikle bu soğuk günlerin arefesinde ben yıkıyorum ilk yemekte kafası yemek oluyor. Mutfağın halısını sürekli süpürüp siliyoruz. Sürekli yemeğini babasına yada bana yedirmeye çalışıyor üstümüzü her yemekten sonra değiştiriyoruz. Geçen gün 1 kase çorbasını sabırla bana yedirdi, ben bile ona yedirirken bu kadar sabırlı olamazdım :D Bazen acele yemek yemesi gereken durumlarda aç da olsa benim yemek yedirmemi kabul etmiyor. Gerçekten çocuk işi sabır işiymiş. Annelere saygım bir kaç kat arttı.

28 yılın en sabırlı döneminde hissediyorum kendimi. Bu kendi kendilerine yemek yeme olayında, öncelikle bu soğuk günlerin arefesinde ben yıkıyorum ilk yemekte kafası yemek oluyor. Mutfağın halısını sürekli süpürüp siliyoruz. Sürekli yemeğini babasına yada bana yedirmeye çalışıyor üstümüzü her yemekten sonra değiştiriyoruz. Geçen gün 1 kase çorbasını sabırla bana yedirdi, ben bile ona yedirirken bu kadar sabırlı olamazdım :KK70: Bazen acele yemek yemesi gereken durumlarda aç da olsa benim yemek yedirmemi kabul etmiyor. Gerçekten çocuk işi sabır işiymiş. Annelere saygım bir kaç kat arttı.
O kombinleri hediye ediyolarmış çekilişle. Sayfada paylaşmak zorunlu:) ben koymayı beceremedim.
Gökçede şuan herşeyi kendi yemek istiyo. Versem bi türlü vermesem bi türlü:(
Çocukların suluboya yapmak için giydikleri önlükten bakıcam bu gün küçük bişey bulursam onu alcam en azından onun kıyafetleri temiz kalsın diye. Batan kafasını da artık tek yıkarım diyorum. Yere polar serip hafta sonu hepsini birden yıkıyorum ben. Halı silmemek için. Ama içim gitmiyo desem yeridir

O kombinleri hediye ediyolarmış çekilişle. Sayfada paylaşmak zorunlu:) ben koymayı beceremedim.
Gökçede şuan herşeyi kendi yemek istiyo. Versem bi türlü vermesem bi türlü:KK43:
Çocukların suluboya yapmak için giydikleri önlükten bakıcam bu gün küçük bişey bulursam onu alcam en azından onun kıyafetleri temiz kalsın diye. Batan kafasını da artık tek yıkarım diyorum. Yere polar serip hafta sonu hepsini birden yıkıyorum ben. Halı silmemek için. Ama içim gitmiyo desem yeridir
Yesin canım bırak kendi, bu süreci er yada geç yaşıycaz. Lcw dan önlük aldım ben çıtçıtlı kendi çıkartamıyor.

Yesin canım bırak kendi, bu süreci er yada geç yaşıycaz. Lcw dan önlük aldım ben çıtçıtlı kendi çıkartamıyor.
aynen bende onu düşünüp dizginliyorum kendimi. Aslında evde önlük dolu ama Kollu önlüklerden yok hiç. Onlardan alıcam biraz daha uzun olanlardan. Lekeside çıkmıyo bazı şeylerin

aynen bende onu düşünüp dizginliyorum kendimi. Aslında evde önlük dolu ama Kollu önlüklerden yok hiç. Onlardan alıcam biraz daha uzun olanlardan. Lekeside çıkmıyo bazı şeylerin

Benim dediğim bu canım, dışı naylon gibi ıslak mendille bile silsen geçiyor.

Eklentiler

• IMG_9801.webp
    IMG_9801.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 52
@AreN5 Kırmızı biber tarifini sen vermiştin sanırım. Bugün birini açtım süperdi tadı. Keşke daha çok yapsaydım dedim teşekkürler

Çadır, tamir seti, bowling, 4 tane kitap, büyük Lego seti aldık ve çıkarken gala bazı şeylere ağlıyordu :/
çadır bizim de var ama hala kurmadım ilk kurduğumda ilgisini çekmedi diye kaldırmıştım. Azad un ilgisini çekerse ben de kurayım bari. Güle güle oynasın oyuncaklarla

çadır bizim de var ama hala kurmadım ilk kurduğumda ilgisini çekmedi diye kaldırmıştım. Azad un ilgisini çekerse ben de kurayım bari. Güle güle oynasın oyuncaklarla
Sağol Can'ım yeni olan herşey ilgisini çekiyor kesin sever ama kaç dk sürer bu sevgi bilemem :/ olmazsa kesin eşimle ben oynarız :)))

A apriori11 ben 4aylikken ayırdım odasını mecburen oldu biraz yeni taşındığımız evde odama sığmadı yatağı, ama ben hala kucağımda sallayarak uyutuyorum, tek artım memede uyumaya alışmaması, her uyandığında meme vermiyorum, gece her uyandığında da vermiyorum sadece bir kez hakkı var:) fakat ona rağmen çoğu kez kendi başına dalamıyor uykuya, gündüz mutlaka sallanıyor, gece daha az, damlası bir nebze daha kolay...
Demem o ki odasını ayırmadığın için olmadığını düşünme...

Haftasonu evin rahatı battı bize gidip 250 tl oyuncaklara bayıldık :KK43:
Kac gundur bende oyuncak bakiyorum ne alacagima karar veremedim bebek alayim dedim 90 lira dediler. Hangi oyuncak ilgisini çeker bilmiyorum. Azadin ilgisini ceken oyuncagin hangisi oldugunu bir de nerden aldigini soyler misin canım.
Gule gule kullansin hep oynasin

Back
X