bende bu var canımBalik köftesi tarifi verebilck varmii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu var canımBalik köftesi tarifi verebilck varmii
pilisenin dediği gibi yaptım çıkarmazsa bi de bunu deneyeyim.Bizde ter ve çiş olayı olduğu için çok değiştiriyorum yemek pek dökülmüyor. Yıkama değil de kurutma zulüm bu aylarda o yüzden kıyafet yetiştiremiyorum kurumak bilmediler. Petekler yanmıyor daha evde zor kuruyo :/
Azadın çamaşırlarını ayrı yıkıyorum zaten yetiyor makineye doldurmaya, bazen bizim tişört falan olursa onları da atıyorum. Omo kullanıyorum ben de. Lekeler için kışla falan hikaye. Azad bebekken de sırta kadar kaka yapardı. Ben o Zaman'dan beri Arap sabunuyla diş fırçasıyla önce lekeyi fırçalıyorum sonra makineye atıp yıkıyorum hiç leke kalmıyor. Bi de dışarı çok çıkıyoruz etrafa sürünüyor yere düşüyor eve gelince onları da çıkarıp yıkıyorum.
O Zaman'lar da yazmıştım ben doğduğundan beri zor lekelere Arap sabunu kullanıyorumpilisenin dediği gibi yaptım çıkarmazsa bi de bunu deneyeyim.
Geçmiş olsun ikinize de canımteşekkür ederim kızlar başım çok ağrıyo bi sürü bitki çayı içtim fln mirada şurup içiyo bununla atlatmış olalım inşallah hastalık sezonu başladı ne yazık ki
sanada geçmiş olsun canım
Sağol cnmEki Görüntüle 1668897 bende bu var canım
Bnde disardan gelince hemen üstün değiştirip cikardiklarmizi yikiyorm bnde oyleym bikere giynce katlayip dolaba koymam aslaBizde ter ve çiş olayı olduğu için çok değiştiriyorum yemek pek dökülmüyor. Yıkama değil de kurutma zulüm bu aylarda o yüzden kıyafet yetiştiremiyorum kurumak bilmediler. Petekler yanmıyor daha evde zor kuruyo :/
Azadın çamaşırlarını ayrı yıkıyorum zaten yetiyor makineye doldurmaya, bazen bizim tişört falan olursa onları da atıyorum. Omo kullanıyorum ben de. Lekeler için kışla falan hikaye. Azad bebekken de sırta kadar kaka yapardı. Ben o Zaman'dan beri Arap sabunuyla diş fırçasıyla önce lekeyi fırçalıyorum sonra makineye atıp yıkıyorum hiç leke kalmıyor. Bi de dışarı çok çıkıyoruz etrafa sürünüyor yere düşüyor eve gelince onları da çıkarıp yıkıyorum.
İşte ailece öyle olunca ev çamaşırhane gibi oluyor bıktım ama artıkBnde disardan gelince hemen üstün değiştirip cikardiklarmizi yikiyorm bnde oyleym bikere giynce katlayip dolaba koymam asla
Bana arkadaşlar kurutma makinesi al diyorlar yer yok diyorum onlar hafif çamaşır makinasının üzerine monte edilebiliyor diyorlar. Çok memnun olduklarını söylüyorlar.İşte ailece öyle olunca ev çamaşırhane gibi oluyor bıktım ama artık![]()
Aynen bende öyle iki güne makina çalışıyor bide biz hergün dışarı çıkıyoruz sadece eşim dışarda yazın hergün yıkıyodumİşte ailece öyle olunca ev çamaşırhane gibi oluyor bıktım ama artık![]()
Eşim de geçen söyledi alalım diye ama benim de minicik evim :/ üstüne monte etmek için de makinenle aynı markayı alman gerekiyor ki makinenin garantisi etkilenmesin. Bu durumda bizim makineyi de değiştirmek gerekecek çünkü ben aynı markadan başka ürün almak istemiyorum. Ama şimdilik makinem de işimi görüyor boşuna değiştirmek se istemiyorum vs :/ bi de acayip fena kırıştırıyormuş çamaşırları bu da ütü performansımı ikiye katlayacak o yüzden de soğuk bakıyorum kurutma makinesine :/ ama bakalım çok mecbur kalırsam alıcam galiba :/Bana arkadaşlar kurutma makinesi al diyorlar yer yok diyorum onlar hafif çamaşır makinasının üzerine monte edilebiliyor diyorlar. Çok memnun olduklarını söylüyorlar.
Çamaşır derdi bendede var. Sadece yigitin çok çıksa sukredicem.ama bizim evde herkesin aynı yıkıyorum yikiyorum daha akşam olmadan sepet d olmaya başliyo.giyileni temiz bile olsa katlsyip dolaba koyamam kesinlikle.yikamakla bitse neyse as kurut topla Katla utule yerleştir.öf doluyum bu konuda. Aslında senin sordugun soru daha farklıydı demi canım yaa çamaşır yıkama deyince dokuluyorum ben böyle:)İşte ailece öyle olunca ev çamaşırhane gibi oluyor bıktım ama artık![]()
Aslında sorunum bu ama çözüm daha çok kıyafet almak mı benimkiler mi yetmiyor acaba diye düşünüyordum. Yani çamaşırlar daha kuruyup yerleşmeden dolap boşalmış oluyor giydirecek bişey kalmıyor bazen :/ tam çamaşır sepetini boşaltıyorum hooopp bi daha ki ben bekletmem iki üç parça için bile çalıştırırım makineyi ama olmuyor bi türlü kıyafet yettiremiyorum aAda :/ yazın rahattım bi saatte kururdu çamaşırlar ama şimdi iki üç günü buluyor bazen :/Çamaşır derdi bendede var. Sadece yigitin çok çıksa sukredicem.ama bizim evde herkesin aynı yıkıyorum yikiyorum daha akşam olmadan sepet d olmaya başliyo.giyileni temiz bile olsa katlsyip dolaba koyamam kesinlikle.yikamakla bitse neyse as kurut topla Katla utule yerleştir.öf doluyum bu konuda. Aslında senin sordugun soru daha farklıydı demi canım yaa çamaşır yıkama deyince dokuluyorum ben böyle:)
ya bende böyleyim. Annem bana yabani diyo hatta. Haftada bir iki 3 tamam da her gün hergün gel gitler insanın tüm düzenini altüst ediyo. Çat kapı gelmeleri hele hiç sevmem. O yüzden komşularla samimiyet kurasım gelmiyoKizlar ben bazı şeyler den çok bıktım bunaldim bildiğin insan yüzü görmek istemiyorum o kadar yani. Sürekli kapı calmasindan gelenden gidenden illede gel diyenden artık nefret ettım. O gün kendi annemler geldi onlara bile zor tahammül ettim. Gün içinde yarım saatligine bile biri gelse bütün duzenim bozuluyo işlerim aksiyo sonra düşünüyorum o gelen şimdi gitti evine yayila yayila oturuyo ama ben onun yüzünden geç kalmış yemeğimi yiğit pacamlarima dolana dolana ne zorluklarla yapıyorum diyip sinir oluyorum.artık gelene kapıyı acmiycam diyorum bi gün açmiyorum ikinci gün ayıp ediyomusum gibi geliyo. Ama bu aralar hiç tantana bitmiyo cocuklarimla söyle bi sakin günümüz çok az oluyo. Şu çocuk biraz daha büyüyen e kadar gelen giden olmasa nolur sanki.
Evet kış geldi kışın çamaşır her açıdan daha zor.kurutma açısından çok büyük dert bide kalın kıyafetler olduğu için daha fazla çamaşır atmak zorundasın kazak mont vesaire dolup tasmis gibi gosteriyo sepeti ve kalin çamaşırı kurutmakta zor tabiki. Şu anda benim teras çamaşırhane gibi camasirlik yetmedi demirlere falan attım kurusun diye dün ama hala kurumayan çok.fazla kiyafetlede alakası yok bence bizim gibi o birikmeye başlayan çamaşırı yıkamadan duramayanlar ve yok bu açık renk bu koyu renk bunlar krem gibi şunlar beyaz diye ayıran insan ömür boyu sürekli çamaşır la ugrasmak zorunda. Benim eltim renk falan dinlemez katar karıştırır atar 4 kişiler haftada sadece iki makina böylesi mi normal yoksa bizim gibilermi bilemedim ben.ama bu huyumun önüne gecemiyorum ne kadar şikayet etsemde kabillendim kendimi böyle.Aslında sorunum bu ama çözüm daha çok kıyafet almak mı benimkiler mi yetmiyor acaba diye düşünüyordum. Yani çamaşırlar daha kuruyup yerleşmeden dolap boşalmış oluyor giydirecek bişey kalmıyor bazen :/ tam çamaşır sepetini boşaltıyorum hooopp bi daha ki ben bekletmem iki üç parça için bile çalıştırırım makineyi ama olmuyor bi türlü kıyafet yettiremiyorum aAda :/ yazın rahattım bi saatte kururdu çamaşırlar ama şimdi iki üç günü buluyor bazen :/
Aaa olemi?biletix e baktigimda 25 ekim diodu! Alahala ben demekki kasimi ekim diemi gordum ne .du bi daha bakiyim ben ', sagol canimcilek31 cnm niloya ztn haftasonu konyadaydi ist da dil istanbulda kasım sonunda olucakmis
Herşeyin cabuk eskiyo yiikanmaktan soluyolar kurutma makinesi istiyorum bndeİşte ailece öyle olunca ev çamaşırhane gibi oluyor bıktım ama artık![]()
Kurutma makinesi bende istiyodum bi ara eşim araştırmıştı hem çamaşırı yıpratıyomuş hemde çamaşır makinesine çamaşır attıpın gibi doldurursan hepsini kuruymuyomuş ve kimi çanaşırın dokusunu bozuyomuş falan filan gidipde iyi bi marka almadıktan sonra alınmaz dedi iyi dediği de miele mi ne bi marka o da dünyanın parasıHerşeyin cabuk eskiyo yiikanmaktan soluyolar kurutma makinesi istiyorum bnde