Ahahaha süper olur hemen bi kutlamaAyy tatilde bide çift çizgiyi görüyormuşum aboooo nasıl güzel olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha süper olur hemen bi kutlamaAyy tatilde bide çift çizgiyi görüyormuşum aboooo nasıl güzel olur![]()
Bu arada böyle stres çok oluyo oldu olmadı illaki insan moreli bozuluyo biraz sakinlik kuzum yaDün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Hadi bakalım heyecanla bekliyorum sonucunuAmin bebek inşallahvalla geçen ay o kadar zoruma gitti ki
gerçi kayınvalidemin evinde olmayacağını az çok hissediyordum orası beni ekstra gerdiği için
Valla bugün çatlama oldu biz de 28nden itibaren tatilde olacağız regl tahmini 7 Ağustos olursam dönecegiz2 Ağustos dpo 10. Gün oluyor 3 4 5te bi test patlatırım
tutamam kesin
Canım üzme canını, içinde olduğumuz durum gayet stresli bir dönem. Konuyu bilemem ama ister istemez ikili olarak gerilmeniz normal. Sinirler laçka hepimizdeDün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
İnşallah aşkım inşallahHadi bakalım heyecanla bekliyorum sonucunu![]()
Ay İnşallah kuzumMerhaba canım
İhtimal var tabii ki
2- 3 güne çatlayacak boyuta gelirler
Tutunma için endometrium da iyi
Sonuç da güzel olsun inşallah![]()
Ağzından bal damlıyor canım inşallah olsun bu sefer. Allah isteyen herkese versinYaaa çok güzel bi haber canim bu ay olcak ben inaniyorum![]()
Bebeğim olur öyle tartışmalar hepimiz evliyiz sonuçta sakinleyince o düşünceler kaybolacak. Allah kalbinize ferahlık versinDün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Dün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Yapmayın bebeğim stresten birbirinize girmeyin çocuk ili ertelencek bi şey değil ben bunu anladım artıkDün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Evet canım çatlamış .. beraber bekleriz artık bende çatlama gördüm bugunOf kızlar artık çatlamıştır dimi 5. Gün olucak artık o dünkü piktenn sonra bi ağlama krizleri geldi bana sormayın her ay her ay 4 gün sürermi nasıl bi lh mış bendeki anlamadım
Catlamis kuzumOf kızlar artık çatlamıştır dimi 5. Gün olucak artık o dünkü piktenn sonra bi ağlama krizleri geldi bana sormayın her ay her ay 4 gün sürermi nasıl bi lh mış bendeki anlamadım
Hiç sorma valla kendime gelemedimBu da nerden cikti simdiii cocuk fikrini sorgulayacak kadar
Öyle ama tek taraflı değil ki ne yapayımYapmayın bebeğim stresten birbirinize girmeyin çocuk ili ertelencek bi şey değil ben bunu anladım artık
Olsun canım alttan al bazen evliliklerde biz kadınlara daha çok iş düşüyorÖyle ama tek taraflı değil ki ne yapayım
Canım senin durumunu çok iyi anlıyorum. Buradaki birçok kişi ben dahil bu süreçte gerginlikler yaşıyor eşleriyle. Çünkü bizde olduğu gibi kocalarımızın da sinirleri bozuluyor bence, ondan. Bebek bekleyişi çok zor bir sabır sınavı. Bir tarafın mutlaka sakin olması lazım. Umarım en kısa zamanda barışırsınız.Öyle ama tek taraflı değil ki ne yapayım
İnşallahCanım senin durumunu çok iyi anlıyorum. Buradaki birçok kişi ben dahil bu süreçte gerginlikler yaşıyor eşleriyle. Çünkü bizde olduğu gibi kocalarımızın da sinirleri bozuluyor bence, ondan. Bebek bekleyişi çok zor bir sabır sınavı. Bir tarafın mutlaka sakin olması lazım. Umarım en kısa zamanda barışırsınız.
Hep alttan almak zorunda kalıyorum her şey bebeğim içinOlsun canım alttan al bazen evliliklerde biz kadınlara daha çok iş düşüyor