Dün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Bu arada böyle stres çok oluyo oldu olmadı illaki insan moreli bozuluyo biraz sakinlik kuzum ya

Amin bebek inşallah 🥹🥹 valla geçen ay o kadar zoruma gitti ki😅😅 gerçi kayınvalidemin evinde olmayacağını az çok hissediyordum orası beni ekstra gerdiği için 😅😅

Valla bugün çatlama oldu biz de 28nden itibaren tatilde olacağız regl tahmini 7 Ağustos olursam dönecegiz😅 2 Ağustos dpo 10. Gün oluyor 3 4 5te bi test patlatırım 😂 tutamam kesin
Hadi bakalım heyecanla bekliyorum sonucunu🥳🫶🏻

Dün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Canım üzme canını, içinde olduğumuz durum gayet stresli bir dönem. Konuyu bilemem ama ister istemez ikili olarak gerilmeniz normal. Sinirler laçka hepimizde🥲

Bebeğim olur öyle tartışmalar hepimiz evliyiz sonuçta sakinleyince o düşünceler kaybolacak. Allah kalbinize ferahlık versin ❤️

Yapmayın bebeğim stresten birbirinize girmeyin çocuk ili ertelencek bi şey değil ben bunu anladım artık

Of kızlar artık çatlamıştır dimi 5. Gün olucak artık o dünkü piktenn sonra bi ağlama krizleri geldi bana sormayın her ay her ay 4 gün sürermi nasıl bi lh mış bendeki anlamadım

Eklentiler

• IMG_5173.webp
    IMG_5173.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 15
Of kızlar artık çatlamıştır dimi 5. Gün olucak artık o dünkü piktenn sonra bi ağlama krizleri geldi bana sormayın her ay her ay 4 gün sürermi nasıl bi lh mış bendeki anlamadım
Evet canım çatlamış .. beraber bekleriz artık bende çatlama gördüm bugun

Kızlar merhaba. Kaç zamandır yazmıyorum ama sizin gelişmeleri okuyup takip ediyorum. Güzel haberlerinizi de okumak isterim en kısa zamanda. Benim psikoloji baya bir kötü oldu diye ara verdim sohbetlere biraz. Bu ay bolca ağlamaklı, sinir krizleri ve ateşli kavgalarla geçti, şimdi biraz iyiyim. Umarım pozitifler görürüz hepimiz en kısa zamanda 🙏

Öyle ama tek taraflı değil ki ne yapayım
Canım senin durumunu çok iyi anlıyorum. Buradaki birçok kişi ben dahil bu süreçte gerginlikler yaşıyor eşleriyle. Çünkü bizde olduğu gibi kocalarımızın da sinirleri bozuluyor bence, ondan. Bebek bekleyişi çok zor bir sabır sınavı. Bir tarafın mutlaka sakin olması lazım. Umarım en kısa zamanda barışırsınız.

Canım senin durumunu çok iyi anlıyorum. Buradaki birçok kişi ben dahil bu süreçte gerginlikler yaşıyor eşleriyle. Çünkü bizde olduğu gibi kocalarımızın da sinirleri bozuluyor bence, ondan. Bebek bekleyişi çok zor bir sabır sınavı. Bir tarafın mutlaka sakin olması lazım. Umarım en kısa zamanda barışırsınız.
İnşallah ❤️ çok teşekkür ederim gerçekten çok zor

Back
X