Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toton açıkta kalmıştırKızlar rüyamda karnim burnumda hamileydim ve bir oğlum daha olacakmış ayy resmen kabustu neyseki ruyaydi![]()
GalibaToton açıkta kalmıştır![]()
yok canim ya benim sarjim bitti artık düşünmesi bile korkutuyor beniyazyagmuru Biz ikincileri sen dördüncüyü yapcan bu gidişle :)
Elinle sağsan veya yakın eczane varsa o elle sağılan pompalılardan alsansüt sağma makinamın üst kısmını evde unutmuşum oysaki sabah sağımından sonra yıkadım kuruladım çantasını almak için mutfaktan çıktım gerisinde ne oldu hatırlamıyorum ama sonuç almadan çıkmışım unutkanlığım zirvede dün geceyi de iki saatlik uykuyla geçirmemle hiç alakası yoktur dimi>.<
işler yoğun erken çıkmam imkansız göğsüm şimdiden rahatsız etmeye başladı
Bende bulaşık deterjanı koyduğum şeyin içine domestos doldurmuşum. Bi de bu niye köpürmüyo diye kendi kendime söyleniyorum. rengini düşünmekte aklıma gelmedi. Kafa kalmafı hiçsüt sağma makinamın üst kısmını evde unutmuşum oysaki sabah sağımından sonra yıkadım kuruladım çantasını almak için mutfaktan çıktım gerisinde ne oldu hatırlamıyorum ama sonuç almadan çıkmışım unutkanlığım zirvede dün geceyi de iki saatlik uykuyla geçirmemle hiç alakası yoktur dimi>.<
elimle biraz sağıp yumuşattım eczaneye gitmek aklıma gelmedi zaten bugün yerimden ayrılmam imkansız sayılırElinle sağsan veya yakın eczane varsa o elle sağılan pompalılardan alsan
vallahi kalmadı daha neler yapıcaz acabaBende bulaşık deterjanı koyduğum şeyin içine domestos doldurmuşum. Bi de bu niye köpürmüyo diye kendi kendime söyleniyorum. rengini düşünmekte aklıma gelmedi. Kafa kalmafı hiç
Evt cnm oldu faydasi marnys junor ismi cnm.@hiraysen canım iştah için kullandığın surubun adı neydi bide faydasını gördün mü hira da değişiklik oldumu yemesinde
Ayy canim kötü olmuş elinle sağmaya calissan biraz rahatlatır belki senisüt sağma makinamın üst kısmını evde unutmuşum oysaki sabah sağımından sonra yıkadım kuruladım çantasını almak için mutfaktan çıktım gerisinde ne oldu hatırlamıyorum ama sonuç almadan çıkmışım unutkanlığım zirvede dün geceyi de iki saatlik uykuyla geçirmemle hiç alakası yoktur dimi>.<
çok az sağabildim bgn bu şekilde idare edicem artıkAyy canim kötü olmuş elinle sağmaya calissan biraz rahatlatır belki seni
neyseki rest işe yaramış hoş bana bile temizliği sen yapcan desen iptal ettirirdimGeçen hafta temizlik yaptım çam kapı perde hali herşey yıkandı silindi klima var çocuk odasında eşim bugün aramış klimacilar gelecekmis yatak odasına alinacakmis klima geçen hafta bana sordu şimdi gelsinler dedim onlar haftaya ancak geliriz demişler ben olmaz demiştim temizlik bittikten sonra olmaz dedim sanki ben öyle dememisim zaten bilegim rahatsız bezi bile sıkamiyorum zorla yaptım sinirlendim bende ben evden çıkıyorum sen gel başlarında dur ondan sonra temizliği yap ben gelirim akşama dedim aramış iptal ettirmiş yok ya illa resti cekeceksin tatlı dilden anlamıyor![]()
Ha ha ha birde temizliği duyunca alttan almalar falan tamam sinirlenme sen hallederim demeler sonra eve geldi vallahi delisin sen diyor niye dedim giderim diyorsun nereye gitcen dedi alışverişe dedim ama ne yapayım çok yoruldum tam ev temizlendi şimdi iki oda koridor balkon bir daha kirlenecekti o yardım etse bile gücüm kalmadı birşey yapmayaçok az sağabildim bgn bu şekilde idare edicem artık
neyseki rest işe yaramış hoş bana bile temizliği sen yapcan desen iptal ettirirdim![]()
Gözünüz aydın canım, halletmenize sevindim:))Okul ocak sonunda yeni kayıt döneminde kayıt yaptırabilirsin demiş. Sevk zamanı olarakta bu ay görünüyomuş. Askerlik şubede ki adam kaydını yaptırana kadar karakoldan askerlik şubeden uzak dur. Yaptırınca öğrenci belgesiyle gel ertelersin demiş.
İçim rahatladı
maşallah ne kadar güzelBu sabah Eceyle fırına ekmek almaya gittik ekmeği alırken Ece simit gordu parmağıyla göstererek anne anne dedi simit istedi aldım biraz yedi daha önce disaridayken almıştık küçük parça vermiştim unutmamış ilk defa kızım dışarıdan yiyecek istedi:))
ben en son 14 aylıkken gitmiştim son durumu bilmiyorum ama gözle görülür bi değişiklik yok gibiKizlar bebislerin boy kilo durumu nasil. İyice duraklama donemine girdiler sanırım.
gökçede geçen gün başka bş çocukta poğaca gördü ve istedi. aldık yedi baya :)Bu sabah Eceyle fırına ekmek almaya gittik ekmeği alırken Ece simit gordu parmağıyla göstererek anne anne dedi simit istedi aldım biraz yedi daha önce disaridayken almıştık küçük parça vermiştim unutmamış ilk defa kızım dışarıdan yiyecek istedi:))