Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenle baban memnunsa boşver canim keyfine bakYa dinleneyim diye geldim annemlere daha beter oldum. Bizim evde hiç değilse azada göre döşenmiş rahat bi de benim engellemelerim var. Burda annemde herşeyi heryeri karıştırıyo ben müdahale edince annemle babam susturuyor beni çocuktur yapar diye. Ayyy deliriciğim![]()
Allah kolaylık versin canimOff buharini almak istemiyor oyalayamiyorum sipayi![]()
O kadar memnunlar ki uyutmamı bile istemiyorlar tüm gün kudursun istiyorlar:)))Annenle baban memnunsa boşver canim keyfine bak![]()
başka yere gidince insan diken üstünde oluyo daha çok kasıyo kendini gerçektenYa dinleneyim diye geldim annemlere daha beter oldum. Bizim evde hiç değilse azada göre döşenmiş rahat bi de benim engellemelerim var. Burda annemde herşeyi heryeri karıştırıyo ben müdahale edince annemle babam susturuyor beni çocuktur yapar diye. Ayyy deliriciğim![]()
maşallah de annesi :)Ece 9.30 da uyudu bu kadar erken yatmazdi aslında ama uyumak istedi ne güzelmiş erken uyuması rahat rahat çay iciyorum inşallah uyanmaz
Maşallah canim hergun nasıl çay ictigimi bilmiyorum iyi oldu sen de yalnız kalınca sıkılmissindir alismisiz hareketli olmaya tuhaf oluyor insan:)başka yere gidince insan diken üstünde oluyo daha çok kasıyo kendini gerçekten
maşallah de annesi :)
Gökçe de 7 de uyudu. Eşim şehir dışına gitmişti şimdi uçakta. Napıcamı şaşırdım o saatten beri. Boş kalınca bi garip oluyorum
Zaten hepimizden çok senin ihtiyacın var:)Maşallah canim hergun nasıl çay ictigimi bilmiyorum iyi oldu sen de yalnız kalınca sıkılmissindir alismisiz hareketli olmaya tuhaf oluyor insan:)
Ah bi de benim sikilacak kadar bos vaktim olsa. Sende uyu canim ben bu hafta uykuya hasret kaldimbaşka yere gidince insan diken üstünde oluyo daha çok kasıyo kendini gerçekten
maşallah de annesi :)
Gökçe de 7 de uyudu. Eşim şehir dışına gitmişti şimdi uçakta. Napıcamı şaşırdım o saatten beri. Boş kalınca bi garip oluyorum
O maşallah canim hamaratsin bayağı ben de yoğurt mayalayacagim sütü kaynattim biraz soğumasını bekliyorumZaten hepimizden çok senin ihtiyacın var:)
Sıkıldım işe verdim kendimi. Evi topla çamaşır bulaşık. Muffin yaptım buzluğa attım. Misafir gelince hazır olsun diye. Bi işte kalmadı eşimi bekliyorum boş boş :)
o zamanda uyu uyan gökçe hiç dinlenmemiş gibi oluyorum. Tahammülsüz oluyorum çocuğa karşı. Uykuylada çok aram yok zaten kitap okumak müzik dinlemek internette gezinmek daha çok dinlendiriyp beni.Ah bi de benim sikilacak kadar bos vaktim olsa. Sende uyu canim ben bu hafta uykuya hasret kaldim
Haftaya iki ayrı misafirim gelcekmiş. O güne ben anca gökçeyle temizliği yapar ortalığı toplarım. Her gün bişey yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum en azından ikramlıklar hazır olur. Bende rahat ederim dedim.O maşallah canim hamaratsin bayağı ben de yoğurt mayalayacagim sütü kaynattim biraz soğumasını bekliyorum
İyi yapmissin hazır olur canim ikramlar hazır olur önceden haberli oldumu iyi oluyor günler öncesinden hazirlaniyoruz ama son dakika haber verdiler mi çok zor oluyorHaftaya iki ayrı misafirim gelcekmiş. O güne ben anca gökçeyle temizliği yapar ortalığı toplarım. Her gün bişey yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum en azından ikramlıklar hazır olur. Bende rahat ederim dedim.
Keşke her misafir bi hafta önceden haber verse:))
Canim Ecede birden kalabalık ortama girdiğinde öyle oluyor ki bu daha çok babaannesi halalariyla bir araya geldigimizde oluyor kalabalık oluyor ve herkes hemen kucağına alıyor alismadan Ece o zaman ağlıyor bana yapışıyor dunde gittik başta biraz yadirgadi sonra alıştı Arda da kalabalığa çok alışkın değil galiba bence o yüzden yapmıştırkizlar bebegi tanimadigi insanlarin yanina girdiginde aglayan var mi. esimin teyzesi.kalp krizi gecirip.ertesi gun felc oldu kv refekatci kaldigi icin ardaya annem bakacak hafta sonuna kadar. dun anneme tembihlememe ragmen bugun misafirlige gitmisler arda iceri girer.girmez aglamis. sonrada eve misafir gelmis onada aglamis. benim boyle bir durumdan yeni haberim oldu kv ye sordum artik anliyor tanimadigi insanlara gitmiyor dedi. sizce endiselenmeli miyim.