2014 Haziran Gelinleri

Çalışmadığın için baskı var mı çevrenden ben çok sıkıldım baskıdan önüme kim çıksa soruyor insanlarla muhabbet etmek istemez hale geldim sanki başka konu yok

Çalışmadığın için baskı var mı çevrenden ben çok sıkıldım baskıdan önüme kim çıksa soruyor insanlarla muhabbet etmek istemez hale geldim sanki başka konu yok

Baskı yok çünkü evlenip başka şehre geldik hala evin eksikleri var ben de alışmaya çalışıyorum bi de işe girsem hiç bişeyle ilgilenemem şu an. Halıdır perdedir vs. Eşim de diyor istemiyorsan çalışma hiç önemli değil. Yüksek lisans falan istiyordum olmadı o da.

Bi de biz başka şehre geldik ve burada tanıdık kimse yok gibi. O yüzden sohbet edecek kimse de yok canım kimse işimi sormuyor yani :)

uff aynısı bende de war hemen soruo erkek tarafı özellkle :) kpssyi bekliyorum o da bi türlü acıklanmadı... atancak mıyım atanmıycak mıyım belli değil... yalnız bildiğim tek şey var şu an için evlilik cok güzel gidyor :)

uff aynısı bende de war hemen soruo erkek tarafı özellkle :) kpssyi bekliyorum o da bi türlü acıklanmadı... atancak mıyım atanmıycak mıyım belli değil... yalnız bildiğim tek şey var şu an için evlilik cok güzel gidyor :)

Bence de güzel :) ama memur olmakta güzel ne güzel kpssye hazırlanıyordum düğün olunca yoğunlaşamadım girmedim bile

Merhaba ben de eylul eylul derken 22 agustos ta evlenmis bir yeni evliyim. Gordugum kadariyla evlendikten sonra kk ya girmez oluyor arkadaslar 2014 yeni evlileri diye bir konu da bulamadim ararken sizleri gordum. 10 eylul de balayimiz ve istedigimiz tarihi bulunca nikahi erken yaptik ve ev hala cok eksikle dolu su siralar islerim az oldugu icin tam gaz kosturuyoru esim isteyken de.
Evin isi gercekten bitmiyormus. Hem de yemek yapmadigimiz halde. Biz onceden anlastik, mutfak alisverisini ben ustlendim bulasik,camasir da beklemem esimden ama yemek olayini beraber yapalim mutfkta sonra isitip isitip yiyelim. Ama tabii henuz oyle bir sistem kuramadik. Kizartma hem etrafin batmasi hem de saglik acisindan ozellikle esime zararli olacagindan tercih etmiyoruz ama nette bakinca da en pratik kizartma, sasirdim kaldim surekli disaridan yiyoruz maddi manevi gocecegiz yakinda:)

Sizler neler yapiyorsunuz duzeni oturtabildiniz mi?
Hehrheh hiç şaşırmam çıksa da :p

Merhaba canım :) alışamadım ben daha hele yemek yapmayı hiç sevmiyorum -.-

Bi de işe girersem napıcam bilmiyorum :|

Ya biz çift olarak aldık bile :KK43:
Ev işleri giç bitmiyor çalışmadığım halde yetişmiyor çalışanlara Allah yardım etsin

ayyy benim kocis maşallah yemeye pek düşkün
öyle olunca yemekten sonra bi de tv karsısında bişeler yiyoruz :KK56::KK56::KK56::KK56:

ben calısıyorum
işten eve gidince yemek yapıyorum
en gec 19:30 da sofradan kalkmıs oluyoruz
ama işleri yaparsam dinlenemiyorum dinlenirsem iş yapamıyorum :D

Merhaba ben de eylul eylul derken 22 agustos ta evlenmis bir yeni evliyim. Gordugum kadariyla evlendikten sonra kk ya girmez oluyor arkadaslar 2014 yeni evlileri diye bir konu da bulamadim ararken sizleri gordum. 10 eylul de balayimiz ve istedigimiz tarihi bulunca nikahi erken yaptik ve ev hala cok eksikle dolu su siralar islerim az oldugu icin tam gaz kosturuyoru esim isteyken de.
Evin isi gercekten bitmiyormus. Hem de yemek yapmadigimiz halde. Biz onceden anlastik, mutfak alisverisini ben ustlendim bulasik,camasir da beklemem esimden ama yemek olayini beraber yapalim mutfkta sonra isitip isitip yiyelim. Ama tabii henuz oyle bir sistem kuramadik. Kizartma hem etrafin batmasi hem de saglik acisindan ozellikle esime zararli olacagindan tercih etmiyoruz ama nette bakinca da en pratik kizartma, sasirdim kaldim surekli disaridan yiyoruz maddi manevi gocecegiz yakinda:)

Sizler neler yapiyorsunuz duzeni oturtabildiniz mi?
Ben çalışmadığım için her gün yemek yapabiliyorum. Bi gün sebze bi gün tavuk bi gün baklagil bi gün kırmızı et falan.. Ama işe girersem neler olacak bilmiyorum. Eşim yardım ederim diyor ama yine de işin yükü bizde :/

5 ay 5 günlük ewliyim way bee zaman cidden feci bi hızla geçiyor :) bu arada 1 aydır falan çalışıyorum ... bi yandan da kpss için dersaneye gidiyorum... olursa subat atamasını da bekliyorum :) çünkü kıl payı kaçırdım atamayı... ewde durumlar süper:) haftada 2 kez falan yemek yapıyorum... bazen dışardan yiyoruz bazen annemlere gidiyoruz:) evlerimiz bayaa yakın da :) ewlilik gibisi yok yahu kaardeşiimm :KK50: ha bi de şubatta atanırsam hemen bebiş istiyorum :KK73:

Selamlar,
Zaman nekadar cabuk geciyor saka maka 5-6aylik evliyiz:KK37: gecen sene bu zamanlar neler dusunuyoduk simdi neler düşünüyoruz neyse çok şükür :KK66:

Bende ıs ariyan bi ev hanimiyim:KK48:

Telefon uygulaması bozulunca girmedim bayadır zor geldi ben d iş aramayan ev kadını oldum gitti 7 ay bitiverdi

Back
X