2014 Haziran Gelinleri

Bizde bakmak istiyoruz canım son ana bırakmayalım son 1 ay ev de olucak işin içinde hazır olsun davetiyelerimiz diyoruz

en iyisini yaparsınız canım son aya hiçbişey kalmasın istiyorum ben o yüzden herşeyi ayarlamaya çalışıyoruz bugün davetiye siparişimizi verdik nikah başvurumuzu yaptık çok bişey kalmadı yani çok şükür darısı başına :)

en iyisini yaparsınız canım son aya hiçbişey kalmasın istiyorum ben o yüzden herşeyi ayarlamaya çalışıyoruz bugün davetiye siparişimizi verdik nikah başvurumuzu yaptık çok bişey kalmadı yani çok şükür darısı başına :)

Hadi hayırlı olsun canım :) amin darısı da bizim başımıza :)

Kızlar davetiyeyi ne kadar zaman önce yaptırmak gerekiyo fiyatlarla ilgii bilginiz var mı ?

biz 1 ay önce yaptırcaz... cıkıp da fiyat arstrması yapmadım ama internette fiyat veren siteler mevcut

bizim düğün mekanımız ve nikah saatimiz belli olduğu için davetiyelerimizi cağlaoğluna gidip seçtik. istanbuldaki bütün gelin adaylarına da oraya gitmeleri şiddetle tavsiye ederim. Davetiyelerimiz şimdi hazır nişanlımın evinde üzerlerine isimlerin yazılmasını bekliyolar bi işimiz daha aradan çıkmış oldu

Bu arada gelinliğimi de seçtim beraber gittik ama nişanlım hiç görmedi , o güne kadar da görmesini istemiyorum ben gelenekçiyim galiba biraz , evimizi de kiraladık aceleye gelmesin diye şimdi en eğlenceli kısma geçtik sevdiğimle içine mobilyalar seçiyoruz :21: her türlü yardımlarınız için burdayım :34:

Kızlar neler yaptınız? koşturmacadan buraya vakit ayıramıyor sanırım kimse... Düğüne 3 ay 10 gün kaldığı için mi bilemiyorum ama bende arada pek bir heyecan oluyor. Çeyizi düşünüyorum hepsi tam gibi ama ya bir eksik çıkarsa diye endişeleniyorum. Banyo sabunluk takımı çöp kovası vs kaldı sanırım ama alınacak bir kaç sey daha çıkar mutlaka :ssz:

CNm kusura bakma özel mesaj atamadım o yüzden burdan yazdım senin nikah başvurusu için Büyükşehir belediyesine mi başvurdun CNm onunla ilgili bişey soracaktım Antalya için

ayy kızlar bizde nerdeyse herşeyi hallettik ama nişanlımın tarafı yüzünden pek bişey bakamıyorum :( dün ordaydık ew bakalım çarşıya çıkalım dedim amanisan ayında bakarız diolar yaaa eşyalar perdeler halılar temizliği nolcak o zaman yandım ben çok korkuyorum yaaaa :((

ayy kızlar bizde nerdeyse herşeyi hallettik ama nişanlımın tarafı yüzünden pek bişey bakamıyorum :( dün ordaydık ew bakalım çarşıya çıkalım dedim amanisan ayında bakarız diolar yaaa eşyalar perdeler halılar temizliği nolcak o zaman yandım ben çok korkuyorum yaaaa :((

Öncelikle kolay gelsin canım :3: Bizde evde tadilat yaptırıcaz anca nisan gibi biter ve mobilya eşya perdelerde nisan da bakılır sanıyorum ev temizliği de öyle. Hiç endişelenme temizlik mobilya vs için bir ay yeterli bence. Yani hazirana yetiştirirsin. Ben Mayıs'a çok iş kalmasın istiyorum son ay iyice panik olurum diye :) Ama mayısa kadar herşey tamamlanırsa mayıs da da davetliler falan halledilir sorun olmaz. Bazen bende senin gibi ya yetişmezse eksik bişey kalırsa diye panik oluyorum :1: ama bu şekilde yetişir diye düşünüyorum. :46:

Öncelikle kolay gelsin canım :3: Bizde evde tadilat yaptırıcaz anca nisan gibi biter ve mobilya eşya perdelerde nisan da bakılır sanıyorum ev temizliği de öyle. Hiç endişelenme temizlik mobilya vs için bir ay yeterli bence. Yani hazirana yetiştirirsin. Ben Mayıs'a çok iş kalmasın istiyorum son ay iyice panik olurum diye :) Ama mayısa kadar herşey tamamlanırsa mayıs da da davetliler falan halledilir sorun olmaz. Bazen bende senin gibi ya yetişmezse eksik bişey kalırsa diye panik oluyorum :1: ama bu şekilde yetişir diye düşünüyorum. :46:

ben kaynanamlara martta ew bakalım ay sonu tutalım nisanda da eşyalara bakalımki mayısta da gelsinler o kadar çok iş wardı dawetiyeler de dağıtılacak ws en zor iş zaten çok kalabalık be dağınık illerde ilçelerde :( daha çarşıya bile çıkamadık bu haftasonu bakalım diyorum ama bakalım nolcak ben acayip panik yapıyorum :(

CNm kusura bakma özel mesaj atamadım o yüzden burdan yazdım senin nikah başvurusu için Büyükşehir belediyesine mi başvurdun CNm onunla ilgili bişey soracaktım Antalya için

yok canım hangi belediyeye bağlıysanız ona başvurcaksınız biz kepeze bağlıyız kepez belediyesine başvurduk

Benim nişanlımda kepez belediyesine bağlı ama nikah olacak yer muratpaşa ya bağlı bize muratpaşa Belediye'sinden Büyükşehir belediyesine başvurun dediler ay kafam karıştı ya

Benim nişanlımda kepez belediyesine bağlı ama nikah olacak yer muratpaşa ya bağlı bize muratpaşa Belediye'sinden Büyükşehir belediyesine başvurun dediler ay kafam karıştı ya

canım nikahın olca yerle bi ilgisi yokki ikinizden birinin bağlı olduğu belediyeye başvuru yapabiliyosunuz biz nişanlımla aynı belediyeye bağlıyız gittik kepeze hatta ogün bizden başka bir çift daha vardı ikinizden birinin bu belediyeye bağlı olması yeter dedi memur onlarda başka belediyelere bağlıymış çünkü sorun çıkmıyo yani eğer düğününüzün olduğu yerde nikahınız kıyılcaksa harçlar falan hepsi dahil 150 tl kepez belediyesinde bence siz kepez belediyesine bi gidin

kızlar arkadaşım çok cici gelin damat kadehleri, takı kurdelaları vb yapıyor. O kadar şekerler ki, bakmanızı tavsiye ederim, yeni başladı tanıtım amaçlı çok da uygun ürünleri..facebookda "ÖZEL günlerin UFAK ayrıntıları" adlı sayfasında yayınlıyor..en azından bakıp bi fikir alırsınız, şimdiden herkese mutluluklar :)

ben kaynanamlara martta ew bakalım ay sonu tutalım nisanda da eşyalara bakalımki mayısta da gelsinler o kadar çok iş wardı dawetiyeler de dağıtılacak ws en zor iş zaten çok kalabalık be dağınık illerde ilçelerde :( daha çarşıya bile çıkamadık bu haftasonu bakalım diyorum ama bakalım nolcak ben acayip panik yapıyorum :(

Evet doğru martta ev baksanız nisanda tutup eşyalara baksanız yerleşmesi çeyiz serilmesi derken mayıs da da davetliler son işlerle uğraşsanız daha iyi olur gibi sanki ama panik yapma nedense biz kızlar daha bir panik oluyoruz ve heyecanlanıyoruz damat adaylarına göre :1: İnşallah her işimiz rast gider canım. Bende sakin durmaya çalışıyorum ama bakma bir heyecan bir heyecan :)

Evet doğru martta ev baksanız nisanda tutup eşyalara baksanız yerleşmesi çeyiz serilmesi derken mayıs da da davetliler son işlerle uğraşsanız daha iyi olur gibi sanki ama panik yapma nedense biz kızlar daha bir panik oluyoruz ve heyecanlanıyoruz damat adaylarına göre :1: İnşallah her işimiz rast gider canım. Bende sakin durmaya çalışıyorum ama bakma bir heyecan bir heyecan :)

ewet damatlara göre daha heycanlıyız =) ben yetiştiremişcez galiba diorum o yetişecek panik yapma falan diyor ne kadar rahat...

Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşş .........

Duygular inanılmaz dengesiz bir hal aldı. Sevinç, üzüntü, heyecan, panik, özlem, aşk... Allahım düğüne kadar aklıma mukayyet ol.

Back
X