Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrr merhaba
Kına için abiye arıyorum nerelere bakayıımm fikir verir misinizz?
Bir de kınada hediyelik verecekmisiniiz? :44:
bizim düğün mekanımız ve nikah saatimiz belli olduğu için davetiyelerimizi cağlaoğluna gidip seçtik. istanbuldaki bütün gelin adaylarına da oraya gitmeleri şiddetle tavsiye ederim. Davetiyelerimiz şimdi hazır nişanlımın evinde üzerlerine isimlerin yazılmasını bekliyolar bi işimiz daha aradan çıkmış oldu
iyi aksmlr kızlar![]()
eveeettt evimizide tuttuk sonundaaa =)
ben nişanlımla nedense herşeye çok çabuk karar weriyoruz...
gelinliğimi alırkensadece bakcaz diye yola çıktık girdiğim 4. gelinlikçide hemen aldım...
ew de aynen böle oldu sadece bakcaz dedik baktığımız 2. ewi beğendik....
yanlış yolda mıyuım acabaaa
çooook tez canlıyız sanırım![]()
iyi akşamlar canım hazırlıklar nasıl gidiyo
suan duruyor herşey cnm yaa hiç bişey yapmıyoruz evi hala ayarlıyamadık
bu ara nedense bende durdum bi kafam yoruldu artık galiba dinlenmeye aldım kendimi daha erken ya ayarlarsınız biz önümüzdeki ay bakmaya başlıcaz eve
biz de aynıyız inan :44: ben de hep aynısını dedim cok mu hızlı karar veriyoruz diye de bakalım şimdilik bi pişmanlığım yok.. ben 2. girdiğim gelinlikçiden almıştım gelinliği.. .ev de baktığımız 2. ewdi.. mobilyalar için cok gezmiştik onları da beğeniyorum... şimdi eksik listem: perde halı ve aydınlatma![]()
erkende yaz geliyor herkes ev arıck ve bizim orda hiç yok istediğimiz gibi bir ev inşallah buluruz bir yer bakalm cnm ev olmadanda hiç bişey baamıyoruz aceleye gelck diyede sorun ediyorum
bulursunuz canım inşallah gelmez aceleye merak etme sen şimdiden olsun istiyosunda ondan sana öyle geliyo içini ferah tut zaten çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle oda hallolur
öle çogu gitti azı kaldı ben buraya girdiğim zman evleneceğimi hissediyorum öle ki işten güçten pe alımada gelmiyor heycan yok 3 ay kalmıs ama bana sanki 1 yıl vramış gibi geliyor telaş yokya birde ondn zaten dogun günümde geçti evlenme teklifide uçtu gittti etmick heralde dogum günümdn unitliydim ama olmadı![]()
:)) canım düğüne üç ay kalmış sen evlilik teklifi diyosun artık çok geç bence bende buraya girdiğimde hissediyorum evlencemi galiba son günler olcak o heyecanlar şuan bende aynıyım çünkü
merhaba kızlar ben de haziran gelinlerindenim3 ay kaldı düğüne ama hiçbir şey hazır değil bizde. ev tutulacak. eşyalarımız alınacak. istanbul'dayız. ev arıyoruz birkaç haftadır. istediğimiz yerlerde ev yok olanlar aşırı pahalı :/ bir de ben bu çeyiz alımı eşya bakma falan bunlardan zerre zevk almıyorum. çok sıkıcı geliyor bana bu işler. hazır kurulu ev olsa ne güzel olurdu
![]()
önce ev tutulsunda esyaları nasıl hevesle alıosun bak gör o zaman :) yorucu biraz ama çok tatlı telaş bunlar ha bide benı en cok yoranda şu nıkah işlemleri o en önemli ve en zor iş bence![]()