2014 Haziran Gelinleri

biz daha nikah işlemlerine başlamadık bile yahu. sanki başkası evlenecek (: haftaiçleri dolu oluyoruz hep seçimlerin ertesi günü pazartesi o işleri de halledicez. nasıl bi zorluğu var anlatsana canım ya hazırlıklı olayım. şu sağlık testleri falan nerde yaptırılıyor?

aaman hiç sorma canım. ben istanbuldayım nişanlım sakaryada nikahta orda olcak. bugün gittim nikah dairesine evlenme izin belgesi almam gerekiyomuş ikamet ettiğim yeer dışında nikahım olacağı için. kağıt verdiler sağlık ocağına gittim oda hastaneye yönlendirdi akciğer filmi ve kan tahlili için. daha sonra tekrar aile hekimine gidip sonuçları onaylatıcam. daha sonrada ikametgah nüfus fotokopıleri 5 adet resim ve nüfus kagıt örneği bunları tamamladıktan sonra sakaryaya nişanlımla birlikte nikah dairesine gidip başwurccaz işte canım ya üzerimde öyle yükki bi bitse hayırlısıylaa:14 siz aynı şehirdeyseniz nişanlınla 1 gün içersinde özel bi hastanede halledebilirsiniz canım :54::

aaman hiç sorma canım. ben istanbuldayım nişanlım sakaryada nikahta orda olcak. bugün gittim nikah dairesine evlenme izin belgesi almam gerekiyomuş ikamet ettiğim yeer dışında nikahım olacağı için. kağıt verdiler sağlık ocağına gittim oda hastaneye yönlendirdi akciğer filmi ve kan tahlili için. daha sonra tekrar aile hekimine gidip sonuçları onaylatıcam. daha sonrada ikametgah nüfus fotokopıleri 5 adet resim ve nüfus kagıt örneği bunları tamamladıktan sonra sakaryaya nişanlımla birlikte nikah dairesine gidip başwurccaz işte canım ya üzerimde öyle yükki bi bitse hayırlısıylaa:14 siz aynı şehirdeyseniz nişanlınla 1 gün içersinde özel bi hastanede halledebilirsiniz canım :54::

durumlarımız nerdeyse aynıymış :D ben istanbuldayım nişanlım da istanbulda ama yalovalı. düğün de yalova da olacak. o izin belgesini biliyorum sormuştuk daha önce. çok sıkıcı bu prosedürel işler :/ gelinlik provaları başlayacak nisan başında falan. iş bitmiyor hiç canım hiiç hem de (:

durumlarımız nerdeyse aynıymış :D ben istanbuldayım nişanlım da istanbulda ama yalovalı. düğün de yalova da olacak. o izin belgesini biliyorum sormuştuk daha önce. çok sıkıcı bu prosedürel işler :/ gelinlik provaları başlayacak nisan başında falan. iş bitmiyor hiç canım hiiç hem de (:

bende nisan başında gelinlik dikimine baslancak o yuzden bir an evvel nikah işlemlerini halledelim diyoruz zaten mayıstada ceyizler gidicek panık olmayada basladım inceden off dediğin gibi ne zor işler be canım ne çektik bee:1: allah kolaylık versin hepimize canım :16:

hadiya sevindim yaa bende birtek ben böle hissediyorum sanıyorum akrabalarım diyor heycn varmı varmı yok diyince ruhsuzmusun kızım sen diyorlr :D:1:

:)) ruhsuzluktan değil hayatım o o kadar koşuşturmaca şu alıncak bu alıncak o eksik bu tamam derken ne heyecana nede başka bişeye vakit kalmıyo bide son günler görsünler bizi bakalım kesin benim içimden canavar çıkcak öyle hissediyorum:)

:)) ruhsuzluktan değil hayatım o o kadar koşuşturmaca şu alıncak bu alıncak o eksik bu tamam derken ne heyecana nede başka bişeye vakit kalmıyo bide son günler görsünler bizi bakalım kesin benim içimden canavar çıkcak öyle hissediyorum:)

bende ondn korkuyorum insanları kırmaktan ben gerginlikten tartısırım gerildikce millete saldırırım yaa

panik yapcak bi durum yok canım herseyi planlı bi şekilde yaptıktan sonra halloluyo hersey yawaş yawaş:34:

Ne diyeyim Yelda. İçinde bulunduğum durumu nasıl anlatayım. Nişanlımın uzakta olması tüm enerjimi alıyor. Tek başıma yapacak güç bulamıyorum kendimde. İş yoğunluğum ve hastalıklar da eklenice uzun bir süredir hiçbirşey yapmadığımı farkettim. Offf Offf

panik yapcak bi durum yok canım herseyi planlı bi şekilde yaptıktan sonra halloluyo hersey yawaş yawaş:34:

yok cnmya öle bi an oluyrki bişeyler kayboluyorr herşey hazır sanıyorsun ama değil bi aksilik oluyor illaki ablamın düğününde ablamın kuaförde türbanı kayboldu bulamadık gelinlikçiye gittik Allahtan açıktı bazı sorunlr çıktı bi sıkıntı oluyor ablamı arıyorlrdı bede olsa herlde sinirimdn oturur aglardım

Ne diyeyim Yelda. İçinde bulunduğum durumu nasıl anlatayım. Nişanlımın uzakta olması tüm enerjimi alıyor. Tek başıma yapacak güç bulamıyorum kendimde. İş yoğunluğum ve hastalıklar da eklenice uzun bir süredir hiçbirşey yapmadığımı farkettim. Offf Offf

poff kıyamam kuzum bende aynı durumdayım nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz bugün sağlık raporu işlerini hallettim nişanlın yokmu diye sordular hep onlara neyse :44: tek başıma burdan halletmeye calışıyorum herseyi dediiğin gibi gücüm kalmıo bazen bi an önce bitse şu günler

Tekrar merhaba kızlar :16:
Uzun zamandır yazamadım buraya malum hazırlıklar... Konuyu açmış kaçmış gibi oldum :26: Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum. Kiminiz gayet sakin :) kiminiz neredeyse tüm işlerini halletmiş. Ben durumlar söyle: uykusuz geceler devam ediyor. Ara ara herşey gözümde büyüyor ve bir şeylerin eksik kalmasından korkuyorum. Kına işini hallettik gibi 4 haziranda düğünden 2 gün önce salonda olacak. Ne giyeceğimi henüz bilemiyorum. Nişanlımın ailesi ev aldı ama içi yapılıyor, onun için henüz mobilya bakmadık. Gelinlik ilk prova oldu ama henüz ikinci için ses çıkmadı. Heyecan durumu azaldı ama artık bütün işler bitse ve evlensek diye düşünüyorum. sürekli evi dekoru kına kıyafetini iğneden ipliğe eksikleri düşünmekten yoruldum gibi. Kafa sürekli meşgul :33: Ama saylı gün çabuk geçermiş :) Nişanlısından ayrı şehirlerde olanlar için Allah dan kolaylıklar diliyorum.

Umarım hepimizin işleri çabucak yoluna girer. :24:

Günaydın kızlarrr =))

haftasonum baya yoğun geçti veee gün geçtikçe heyecan artıyor bendeee =))

haftasonu yatak odası ve salon takımımı da almış bulunmaktayız çok güzeller içime sine sine aldım wallaa =))

alyanslarımızı, damar saati, güğnlük kullanmak için ince bi kolye aldık ve nişanlımda bana ekxtradan güzel şık bi yüzük adlı =))

herşey yolunda kawga gürültü olmadan hallediyoruz çok şükğr =)

nisanın 15inde eşyalarda kurulacak nisan ayı sonuna kadar biter diye düşünüyorum =)))

aynı günmüşüz canım
benım ceyızım tamam mutfak esyalarım yatagım yorganım ortulerım fln çamasır makınamızı aldık nıkah ıslemlerımızı yaptık baska bısı yok :44: Ev kıralık olucagı ıcın once onu bulup ona gore esya bulmam lazım gelınlıkte bakıyorum ama sadece gozumle her yerde cok taslı modeller var bende sade bısı arıyorum istanbulda olanlar nerelere baktı gelınlık ıcın

merhaba kızlar benmde 14 haziranda düğünüm. Biz nikahı yaptık tayin için.bu ara mobilya baktık sürekli artık karar verme aşamasına geçtik bakalım.sonra beyaz eşya vs.bakacağız.daha halı,perde gelinlik duruyor.zaman hızlı ilerleyecek gibi sizce nasıl?allah yardımcımız olsun hepimizin

Selam kızlar nikahlarınızı yaptınız mı biz benim doğum günüm olan :1: 14 nisan a gün aldık şimdi forumda okuduğum ve arkadaşımın başına gelen düğünden 1 hafta önce ayrılma durumları olursa diye korkuyorum zaten son zamanlarda çok isteksizler kendi kendilerine bir bıkkınlık bi bitsede şu düğün modundalar (bu zamana kadar ev,büyük nişan,düğün salonu,mobilya istediğim herşeyi yaptılar ama hep bi söylenerek oysa istemeye geldiklerinde bol keseden sözler veriyorlardı ) ama şimdi ben nikahıda yapınca tümden sallamazlar hiç artık istediklerimi yapmazlar diye korkuyorum düğünüm için ben ve ailem canla başla emek verirken karşı taraf savsaklasın istemiyorum düşünmekten artık beynim ağrıyor daha 3.5 ay var ben stresten uyuyamıyorum ve bu tavırlar yüzünden hiç hevesim kalmadı artık benimde bunları düşündükçe de aileden de soğuyorum nişanlım çok iyi bir insan olmasaaa ondan biraz şüphe duysam hiç uyuşmadığım uyuşmayacagım bir aile :ssz:

Son düzenleme:
Selam kızlar nikahlarınızı yaptınız mı biz benim doğum günüm olan :1: 14 nisan a gün aldık şimdi forumda okuduğum ve arkadaşımın başına gelen düğünden 1 hafta önce ayrılma durumları olursa diye korkuyorum zaten son zamanlarda çok isteksizler kendi kendilerine bir bıkkınlık bi bitsede şu düğün modundalar (bu zamana kadar ev,büyük nişan,düğün salonu,mobilya istediğim herşeyi yaptılar ama hep bi söylenerek oysa istemeye geldiklerinde bol keseden sözler veriyorlardı ) ama şimdi ben nikahıda yapınca tümden sallamazlar hiç artık istediklerimi yapmazlar diye korkuyorum düğünüm için ben ve ailem canla başla emek verirken karşı taraf savsaklasın istemiyorum düşünmekten artık beynim ağrıyor daha 3.5 ay var ben stresten uyuyamıyorum ve bu tavırlar yüzünden hiç hevesim kalmadı artık benimde bunları düşündükçe de aileden de soğuyorum nişanlım çok iyi bir insan olmasaaa ondan biraz şüphe duysam hiç uyuşmadığım uyuşmayacagım bir aile :ssz:

aynı şey bizde de mevcut ama aileye bakma nişanlın iyise gözardı edebiliyorsun anlattıklarını nişan arifesinde ben yaşadım ama şimdi hiç birşeye karışamıyorlar nişan alışverişine bile aileleri dahil etmedik :17: yoksa şimdiye ayrılmış olurduk herhalde :) tabi maddi olarak bağımsız olduğumuz için nişanlımla kredi çekip mobilya düğün masraflarını karşılıyoruz diğer üzerimize düşenleri hallettik zaten çok şükür nişanlım çok iyi herşeyi konuaşabiliyorum sıkıntımı söylüyorum bazen ayarım kaçıo ona haksızlık yaptığım için pişman oluyorum sonuçta onun suçu değil umarım en az stresle atlatırsınız :46:

Canımm valla sen hazırsın ya :) Ben gelinliğimi diktiriyorum bu hafta ilk provam olucak :) Düğün salonu, kına salonu tutuldu. Eşya ara ara bakıyoruz ama kiraya çıkacağımız için ev tutmadan almak istemiyoruz çeyiz hazırlıklarıyla oyalanıyorum ama ne çok eksik varmış :) Allah yardımcımız olsun hepimizin :) Kına için nasıl abiye aldın canım ?

Canım yeni görebildim mesajını :)
Kına için kırmızı bi abiye aldım, yere kadar uzun hafif balık model. Straplez, tek bacakta derin yırtmaç detayı var :17:
Bindallıyı da gelinliği diktireceğim yerden ayarlayacağım. Yarın ilk provam var :52:

Back
X