Kızlar ben yatğımı yatş mjesty aldım inanılmaz rahat nişanlım dün ilk defa uyudu çok beğendi
Tv Ünitesi'ni Yatak odamı evgör mobilyadan aldık pembe renk:)
Koltukları ı gebze saranevden aldık 3bin tuttu
Orta sehpa istikbalden 430tl
Gelinliğe limit koymamıştık, içime sinsin yeterki dediğimiz halde Pendik'te 1250 tl ye satın aldık, çiçeği duvarı tacı içinde harika bi prenses model bayılıyorum gelinliğime:)
Beyaz eşyaları tek bi yerden almak hep indirimleri kovaladık
Tv ve buzdolabı ve çmşır mak samsung
Bulaşık makinesi gurundig (bimeks)
Ankastre set ıcf (Hepsiburada.com)
Gelin başım için pemdoryadaki Bayram bal ile konuştuk
Benim dış çekim nikahtan önce olacağı için provayı dış çekime denk getirdik ve
Provadaki başım makyajım nikahdaki gelin başım ve makyajım (kryolan veya mac) 400 tl ye anlaştık 2kez saçım makyajım yapılacak
Dışçekimler içinde 1300tl pendik zümrütle anlaştık, 500 poz çekilcek istanbulun 4yerinde 50 pozluk 5boy albüm hazırlicaklr
Birdeeeeeee bu hazırlıklar içinde epilasyondan başladım geçen ay
Tüm vücut 1000 tl, pendik estetikmedde, alexandır mak, çok memnunum keşke daha önce başlasaydım diyorum
Son olarak 450 kişilik nikah salonunda belediyede nikah yapıp sonrasında 60-70 kişi Beyoğlu'na eğlenmeye gideceğiz sabaha kadar Ortaköy Kuruçeşme bebek... Düğün salonunda düğün yapmak istemedik, 4binden başlıyor düğünler, havuz başı yada kır düğünleri kokteyl 15binden yemekli 20binden başlıyor... Oyüzden nikah sonrası eğlence daha uygun ve eğlenceli geldi bize
Kızlar aklıma şimdi geldi;( ben kına gecesi yapmak istemiyorum, hiç sevmiyorum
Oldum olası haz etmedim kına gecelerinden
Türküler mumlar bindallılar ağlamalar başının etrafında dönerler... yazarken bile bunaldım
Kına gecesi yapımcım diyorum herkese, tepki alıyorum, yapmasam olmazmı? Kına gecesi olmak zorunda ı

? Sevmiyorum