Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaar neredesiiiniiizz yahuuu
saç modellerine karar verdiniiiz mi
İmam nikahı kıyılcakmış bugüün :)
Mehir isticek misin :) heyecan nasıl cnm :)
Mehir için rakam diye turturdular ben hakkımı helal ediyorum dedim ama sonra edersin şimdi parayı söyle dediler utandım biraz sıralama yanlış olmuş diye ama zaten miktar söylemezdim kendi kendilerine karar verdiler 80 gr diye illa yazılcakmış
Tövbeler edildi dualar okundu gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi garip çok garip bi histi ama etkisi geçti![]()
kızlaaaaar neredesiiiniiizz yahuuu
saç modellerine karar verdiniiiz mi
[SUP][/SUP]
aynıyız cnm, ben karar verdim, küçük çiçekli dalgalı topuz olcak :) senin?
Mehir için rakam diye turturdular ben hakkımı helal ediyorum dedim ama sonra edersin şimdi parayı söyle dediler utandım biraz sıralama yanlış olmuş diye ama zaten miktar söylemezdim kendi kendilerine karar verdiler 80 gr diye illa yazılcakmış
Tövbeler edildi dualar okundu gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi garip çok garip bi histi ama etkisi geçti![]()
aynen benim de :))))
kızlaaaaar günaydıııınnnnnnn
son bekar günüüüümm bugün yarın evleniyorumm cok garip bi duygu yaaaaaaaaaaa![]()
Canım benim her şey gönlünce olsun bugün kınam yarın düğün var hava yağmurlu inş açıcak öğleden sonra