- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #2.821
hayırlı olsun canım.gülegüle kullan...off ya evimin küçük olmasına çok üzülüyorum.istediğim gibi bir oda yapamıcam ilk 7 ay..sağlık olsun
bende çileği çok beğendim,özllikle safari serisinigüle güle kullansın minişler.
bana biraz pahalı geldi ama,baktığım diğer mobilyaların çilekten pek farkı yoktu
oleyyyy.öpüyorum canım seniama ben senin haftana geldiğimde halim ne olur bakalım?
selam canım.o kişiye göre değişir ama bana sorarsan doğum öncesi de sonrasıda sıkıntılı olabilir...kpss ve bebek(hatta 2 bebek)cidden zorçok yorulursun.
bu arada meslek nedir?
merhaba.canım ben 20-21. haftada sanki mutasyon yaşadım.şiştim bir anda
benimde 17. haftada sağ kasığımda vardı o ağrı,yürüyemiyordum bile.kas spazmı yaşamış,geçti zamanla.
ayse_23;geçmiş olsun canım...hımmm kasılma öyle oluyomuş demek.o zaman benim dr nedenn beni böyle korkuttu ki?
ama serumdan sonra göbeğim sertleşmedi bir dahaçok şükür
Göbeğime cvp yazan kızlar:)hepiniz sağolun yarın doktoruma sorayım göbek düşüklüğünü.
Aldınmı canım güzel günlerde kullansınlar inşallah..ne biliyim canım ya bana diğerlerinden pek farklı gibi gelmedi.bide biz sadece şifonyer alcaz oda değil,beğendiğim birisine 800 lira dediler.ondan vazgeçtim birazda...iki bebeğe küçük olurdu bide o şifonyer.istediğim ölçülerde yaptrcam artık:)
Selam kızlar
Ben agustosta doğum yaptım ikizlerimi kucagıma aldım cok sukur 36+4 te
Hamileliği guzel gecırmenıxı tavsıye ederım bu gunlerı arıycaksınız ama cook tatlı baska bır surece gırceksınız
Kendınıze dıkkat edın eve kapanmayın gezın yavas yavas dolaşın
Kendınızın dru olun arastırın cıger geliştirici iğneleri ihmal etmeyın dr a hatırlayın sonucta tek gebelık degıl rahmın de bı potansıyelı var kım ne zaman dogurur bılınmez önllemınızı alın
Cook guzel ve zor gunler sızı beklıyoo ınsallah
Sevgılerımle
İyiki varsınız canım tkadaşlarımCanim senin ekledigin fotoda uzerindeki bol oldugu icin tam anlasilmiyo asagidami yukaridami.bende resim koyucam simdi benim göbeği kolsuma sordum yeni dogum yapti oda,son 2 ay da yukaridaydi karnim geri jalan zaman hep kasiklarimdaydi hep alt tarafa baski yapiyordu dedi.sen yinede icin rahat etmesi icin sorarsin dr una.
aldık canım çıktı sıradan, evet şifonyerleri biraz küçük ama diğer markalrınkılerde aynı ebatlardaydı.yaptırma istemedik dediğim gibi çilekten memnun kalanlar var çevremde hem ürünlerinin antibakterıyel oluşu boya kalıtesi falan.tabı tercih meselesi canm .senin söylediğinde mantıklı:)ben oyuzden dolaplarını buyuk istedim ve büyüyen beşik aldım ondada zaten 3er tane çekmecesi var,işimi görür canım.ama bütün bebek odaları çok güzellll.miniklerimiz sağlıkla uyusunlar büyüsünler inşallah:)))))
saol canım .odan yoksa ne yapabılırsın kı...sığdırıcak kadar alıcaksın mecburen.hem yaza kadar bizimkiler eskicek sen yenı alıcaksın:))zaten kuzularımız yanımızda olsunda ne farkeder dımı? :)))))))İyiki varsınız canım tkadaşlarım
Güle güle kullansınlar tatlım oda yapamadığım için bende çok üzülüyorum çok heveslemiştimama oda yok işte fazla.yaza kadar idare etcez
21+5 günlük resmimiz
Maşşallahhseninde sadece göbeğin var zayıfsın:)
maşallah canım buyutmuşsun bebişlerini:)))resminin altındaki doğum çizelgesi var onu nasıl yapıyosun canım ya bır turlu beceremedimayrıca aynı tşörtten bende de var:)))))9
ay maşallah benim göbeğim bu kadar yok
bu arada çalışan anneler izne ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz
ya benim sol kasığım acıyor acaba neden ki rahmim de de ağrı oluyopr bu ağrılar normal mi
evet canım büyüsünler hepimizin bebişleri.lilypie sitesinden yapıyorum.google cevirici olduğu için türkçe ceviriyo kolay oluyo eğer istersen son adet tarihini beklenen doğum tarihi fln yaz ben yapayım.tsört evet canım çoğu kişide görüyorum bende napalım bize fazla secenek sunmuyorlar pişti oluyoruz heryerde
kasıkların ağrısı kimi günler tek taraflı ağrılar normal canım.rahim genişlemesi ağrı yaparmış bunları olmadan önce dr beni uyarmıştı.hiçbişeyde tedirgin olma şiddetli dayanılmıcak sancın yoksa karıın kasılması bulantı ateş kanama bunlar acil dr luk durumlar.geri kalar hafif ağrı sancı bebeişlerin büyüme çabaları.izin olayı içn yorum yapamıyorum ben her daim izinliyim (ev hanımıyım)
inşaallah çalışan arkadaşlar cevap verir
kendimi çalışırken hiç iyi hissetmiyorum hem moralimi bozup ağlatıyorlar hem de stres altındayım sürekli o yüzden sordum
bu arada amniyosentez yaptıracaktım vazgeçtim arkadaşlar çünkü hiçbir riskimiz yokmuş radyoloji uzmanına da gittim o da dedi ben önermiyorum ve yaptırırsan bu senin tercihin 200 de 1 bile olsa düşük riski varmış
artık bende alışveriş yapmaya başlasam mı çok mu erken:)
ben ankarada eyüp ekiciye gittim ve çok da memnun kaldım
fiyatı ikiz gebelik 500 tl (radyoloji uzmanı)
hemen hemen 1 saate yakın sürdü
)PIIINAR begenirmisin bilmem ben yaptım senin alttaki doğum tarihine göre.begenmediğin yerini söyle değiştiririz
profilim yazan yere girip,hakkımda bölümüne girince cizelge yazan yerde kalem işaretine tıklayınca bir bölüm çıkar oraya bu yazıyı aynen kopyala yapıştır http://lbdf.lilypie.com/Vxoap3.png kaydet dediğinde msjların altında bu çıkar her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?