2014 ikiz anneleri

ahh yerim ben onları yaa kız olsun erkek olsun bizim olsun :)) canım benimde iyi gidiyor şükür en son bir kanamam olmuştu doktora gitmiştim doktor ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor kaybedebilirsin demişti ondan sonra şükür kanamam fln olmadı kontrolüm cuma günü bakalım inşallah ikiside iyidir annelerini üzmez benim kuzularım :))bulantı ve uyku halim var bol bol bulantıdan dolayı pek bişi yiyemiyorum o biraz canımı sıkıyor(

Canım bana ekleyebilirsin 13 er tane. daha da okuycam inşallah.

Canım kusura bakma ne zamandır giremedim, takip de edemedim çok geçmiş olsun. biz çok pimpirik yapıyoruz. benim de kasık ağrılarım oldu haftasonu, çok canım sıkıldı ama hareket varsa endişe yok demişti benim doktor. sen de hareket varsa endişe etme. bak doktorlar da rahim büyümesi demiş, takma kafana. ne kdar stres yaparsak o kadar sıkıntılarımız artcak.

Canım tuzu kes eğer tuzlu yiyosan. ben hamileliği öğrenir öğrenmez kestim, çok şükür hiç şişmedi bi yerlerim. belki şişer ileride ama en azından şimdilik iyi.

Canım ya bu nidilat ne? hepimiz başlasak mı acaba artık? şu erken doğumdan korktuğum kadar hiç bişeyden kokrmuyorum herhalde şu ara...ben de 2 haftada bir gidiyorum doktoruma. bu hafta yani 27+1 de kontrolümüz var bizim. demek suyu 4 lt içmek gerekiyomuş, benimki 2 yi ancak bulur. üzüldüm şimdi, arttırayım hemen. ama o zaman da tuvaletten çıkamıyorum ki ya... inşallah şu günleri hepimiz atlatırız da kuzuları sağlıkla kucağımıza alırız.

Ya öyle deme, ben üzülüyorum ya. bak şükret, emin ellerdesin ve bebişlerin 30 haftalık olmuşlar. bu bile şükretmeye ve dayanmaya değer. benim doktorum 27 den sonra inşallah kendilerini kurtarırlar demişti, ne mutlu ki sen şimdi 30. haftadasın. darısı başımıza inşallah. yine çok dua et, sıkma canını, üzme kendini. az kaldı, kavuşcaksın eşine, evine hem de kuzularla...

Canım ikizlerde doğru sonuç vermediği söyleniyor. benim doktorum da yapmamıştı. sonra ayrıntılı ultrasona gittim, yaptırmadığıma hiç de pişman olmadım. yaptırma, boşuna strese girme, canın sıkılmasın.

Benim de canım çok oluyodu. birini hissediyodum, diğerinden tık yoktu. korkuyodum hep ama doktor birinin arkaya daha yakın durduğunu söyledi. ben de kokrmuyorum artık :) sen de korkma.

O son gezmeler hiç bitmiyo:)ufak tefek geziliyo hep:)yorma kendini ağır hareket et.iyiyiz allaha şükür canım.bugün sabah biraz kasık sancısıyla uyandım ama şükür başka sorun yok.dayancaz artık napalım.

cnm serviks boyun kac şuan

Yok canım ikiz olunca tarihte belli olmuyo:)canları ne zaman isterse.

Öyleyse şimdiden Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. İkiz annesi olamak ayrıcalık diye düşünenlerdenim. Doğumunuzdan sonra bebişler biraz büyüyünce 40 günlük falan fotoğraf çekimi harika oluyor.Tavsiye ederim...

Canım tuzu kes eğer tuzlu yiyosan. ben hamileliği öğrenir öğrenmez kestim, çok şükür hiç şişmedi bi yerlerim. belki şişer ileride ama en azından şimdilik iyi.

canım aşırı bir tuz tüketimim yok. ben bütün gün oturmaktan olduğunu düşünüyorum. sabah 8de evden çıkıp akşam 7de gelmek kolay değil. artık irileştim ve o göbek kasıklarıma bacaklarıma baskı yapıyor sonuçta. şişlik daha çok ayak bileklerimde. vücudumun genelinde bir ödem yok. ama tabi yine de tuza dikkat etmek önemli çok haklısın.

kızlar bu arada beni aile hekimliğinden aradılar, ben gitmemiştim gebelik kaydı için. ama onlar öğrenmiş bir sürü soru sordu, aşı olacakmısın dedi, doktorum istemiyor dedim. ben ara ara telefon açarım dedi, ben de oluuur dedim ikiz hamileyim ve çalışıyorum diyince kadın izin ya da istirahat almadınız mı dedi, o da farkında zorluğunun

benimde ayaklarım ve bacaklarım şişti hep yatıyorum ben ona bağlıyorum şişşliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…