- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #5.841
Jelybonsdf yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyorum :) İstanbul Tekirdağ ve Edirnede hizmet veriyorum. Mail adresinizi yazarsanız daha detaylı görüşebiliriz. :)
Doktora ben cinsiyet diye gittim sormadancikmisim...telfonla aradim oda dediki goremedim dedi cok baktim ama bakinca gorunmuyosa kizdir dedi birine kiz diyelim dedi dgerinin cinsiyetinide obur geliste belli olur dedii....
Sen napiyosunn nasil gidiyooo hamilelikk
Bismillahirrahmanirrahim....
İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak
Aksu81-------- 35 -------------- 35 Okudu
Sedef---------- 42 -------------- 42 Okudu
Seybil........
Pınar..
Sdtive..........
Aylin..............
Mrsbeyaz------ 15 -------------- 15 Okudu
Kengo..........
Flufem-------- 65 -------------- 65 Okudu
Fpmk........
Zuzu...........
Cansu--------- 20 ------------- 10 Okudu
Eylül...........
Asbelove..
Alexandria.....
Melis......
Ankara12....
Esalales...
Ayşe23....
Gül3..........
Yeni listemiz hayırlı olsun kızlaarAllah kabul etsin...
canım sıkkın yine
dün öğlen kanama oldu yine...alışamıyorum.hemen dra gittim ve yine aynı şeyler.hiç bişey yok.herşey yolunda.2 hastane de 3 dr aynı şeyi söyledi ama ben ikna olamıyorum,çok üzülüyorum
plasenta da artık yukarı çıkmış,enfeksiyonda bitmiş.
siz olsanız ne yapardınız?güvensem mi druma yoksa mersin e tüp doktoruma mı gitsem?
Bugün bendede kasık ağrısı var kızlar,sanırım haftalar ilerledikçe bebekler büyüdükçe böyle şikayetler normal.cuma kontrol var doktora soracam bu sancılar normalmi
Günaydın herkese
dün eve bir gittim, ayak bileklerim davul olmuşben şişmeye başladım kızlar yaaa... ellerimde de var farkediyorum, sanırım bu kaçınılmaz bir durum..kış da geliyor bu bot çizme işlerini ne yapacağım acaba. sabah giydiğim ayakkabılar sıktı...
Sor canım sor. benim de çok ağrıdı bu hafta sonu. ben de cumartesi gitcem, ben de sorarım.
saolun kızlar...takılmamak mümkün değil.çok üzücü.allah kimseye yaşatmasın.
tüp drumla konuştum biraz önce.druna güven korkma dedi.nidilata başlamamı söyledi günde 2 tane..ama kasılmam yok dedim.başladıktan sonra zaten ilaca başlamanın anlamı yok dedi.bol bol su iç(en az 4 lt),dua et dinlen dedi:))
beni çok özlediysen gel ama bence dinlen daha iyi dedi.biraz içimi rahatlattı saolsun.
aksucum perinatoloğa da gittim canım.herşey yolunda demişti.plasentaya bağladı kanamaları.28.haftada tekrar gitmeyi düşünüyorum.rabbim sağlıkla bu sıkıntılı günleri atlatmayı nasip etsin ve dualarımızı kabul etsin inşallah.kuzularım ona emanet
canım ben hep yattığım halde zorlanıyorum.allah yardımcın olsun,cidden zor.
bol bol su içiyormusun?ben daha hiç şişmediim.
Evimi ve eşimi çok özledim kızlar...
Aglamaktan gözlerim şişti rabbim sağlıkla bebislerle beraber eve donmeyi nasip etsin aksu canım 15 felak 15 nas 15 ayetel kürsü okudum rabbim kabul etsin hepimize şifa versin.
vardı 10 yıldır var bazen geçti stres zamanlarında nüksetti ve ilaca başladım.bnm tsh yüksek çıkıo ilaçla düşürüyorum.gebe kalmadan önce düzene soktuk ve elhamdülillah ii gidio şimdilik.senin nasıl?bide 2 litest önermedi bnm doktor.kızlarda yaptırmamanın daha ii olduğunu söyledi.inş sonuçların iidr
kızlar benim bebişlerden biri sol altta, diğeri sağ üstte. solda olan oğlumsağda olan kızım ben genelde oğlanın hareketlerini hissediyorum. hep sanki soldaki bebek tekme atıyor. sizde de oluyor mu böyle birini hissedememe durumu?
Nerelrdesin kaç gündür yoksun:)
Ya sorma kuzum ya son gezme haftasonumu kullandım :))) ama bi daha tövbe, yataktan kalkamadım pazar günü. bizim artık limit belli, bi günde bi mağaza. başka yok. o yüzden giremedim, önce gezmekten, sonra da ölü gibi yatmaktan :))) sen nasılsın? bebişler nasıl?
Hadi ya çok heveslenmiştimankarada olcak benim doğumum
İkiz bebek tecrübesi çook yaşamak isterim. Tarih bellimi uygunsam eğer atalayıp gelebilirim :)
Flufem canim gecmis olsun bende hep yatiyorum ve artik zorlanmaya basladim bugun dra gittik kizimin başı çok aşağıda bol istirahat dedi serviks boyu yine düşmüş Allah yardımcımız olsuncanim sen clexan 0.6 kullaniyordun diye hatirliyorum bunu druna soyledinmi benim kanama olduğunda dr hemen kesiyodhu kanama bittikten sonra tekrar basliyordum.
Yok canım ikiz olunca tarihte belli olmuyo:)canları ne zaman isterse.
Canım tuzu kes eğer tuzlu yiyosan. ben hamileliği öğrenir öğrenmez kestim, çok şükür hiç şişmedi bi yerlerim. belki şişer ileride ama en azından şimdilik iyi.
canım aşırı bir tuz tüketimim yok. ben bütün gün oturmaktan olduğunu düşünüyorum. sabah 8de evden çıkıp akşam 7de gelmek kolay değil. artık irileştim ve o göbek kasıklarıma bacaklarıma baskı yapıyor sonuçta. şişlik daha çok ayak bileklerimde. vücudumun genelinde bir ödem yok. ama tabi yine de tuza dikkat etmek önemli çok haklısın.
kızlar bu arada beni aile hekimliğinden aradılar, ben gitmemiştim gebelik kaydı için. ama onlar öğrenmişbir sürü soru sordu, aşı olacakmısın dedi, doktorum istemiyor dedim. ben ara ara telefon açarım dedi, ben de oluuur dedim ikiz hamileyim ve çalışıyorum diyince kadın izin ya da istirahat almadınız mı dedi, o da farkında zorluğunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?