Herkese merhaba kızlar,
dün yoruldum belim ağrıya ağrıya uyudum,uykumda nasıl bir şekilde ses çıkarmışsam artık ah vah mı ettim inledim mi birşey mi dedim bilmiyorum eşimi de korkuyla uyandırmışım,uykuda dönerken çok ağrım oluyor kızlar,geçer mi bunlar?birkaç gün sonra işe dönünce şeker düşmesinden değil bu kez uykusuzluktan fenalaşıcam galiba..
Benim ilk hedefim 33 hafta:)33 ü geçsin ne zaman isterse gelsinler..su neden fazla olurmuşki?neyle ilgiliymiş
Canım benim bildiğim gebelik şekeri fazla olursa veya şeker/karbonhidrat tüketimi fazla olursa su miktarı artıyor ve erken doğumu tetikliyor.benim bu ara sık sık şekerim düştüğü için dr.um tatlı ye diyor ben de yemeye başladım normalde yemezdim,bi yandan da korkuyorum ya suları artarsa diye..
günaydın kızlar,
haftabaşında kasıklarımda ağrım var, hatta solda daha fazla demiştim. sizlerde büyüme ağrıları olur falan demiştiniz. rahatlamıştım ben de... korkmuyordum.. dün annemlere gittik, abimler de oradaydı. abimin eşi karnın aşağıda mı ne falan dedi, zaten ağrılarım da geçmedi, hatta bazen ağrı mı sancı mı anlamıyorum da... ama sanki akşama doğru artıyor. bu aralar pek gazlıyım ona bağlamak istiyorum ben aslında

ama yine de korktum kızlar yaaa, hakikaten aşağıda mı acaba benim karnım... ben bebişlerin tekmelerini göbek deliği etrafnda hissediyorum genelde. siz bu haftalarınızı hatırlıyor musunuz? ne yapsam doktorumu arasam mı acaba? o da o kadar rahat adamki, eminim sadece "rahat ol hepsi normal, daha da artar ağrıların" der durur
bir de sanki arada alttan yani sanki affedersiniz o bölgede sızı oluyor, baskı oluyor gibi geliyor...tabi iyice kendimi dinlemeye de başladım da onlan mı bilemeyeceğim... :44:
Alt tarafına diken batıyo gibi oluyo dimi:)bende yaşıyorum canım.ayrıca benim karnımda aşağıda:)hamile kaldığımdan beri hiç yukarı çıkmadı...hatta biraz önce sağlık ocağından geldim heöşireye sordum karnım aşağıda dimi diye.ewet ama erkeklerde genelde aşağıda duruyo dedi.seninkiler kızmı erkekmi hatırlamıyorum ama korkma diye yazdım:)
alt tarafa baskı olayını ben de yaşıyorum,hatta bazen tekmeler oraya geliyormuş gibi oluyor,dışarı mı çıkmaya çalışıyorlar acaba birşey mi oluyor diye korkuyorum ben de.dr normal demişti buna da,büyüdükçe aşağı baskıları artıyor haliyle.yalnız kızlar şu karnın aşağıda yukarda olma durumunu nasıl anlıyorsunuz,standardı ne bunun,bazen bana da çok aşağıda gibi geliyor,bazen de sanki yukardalarmış gibi.
sağol tatlım yaaa

benim biri kız biri erkek ve galiba erkek daha aşağıda, ondan olabilir belki de..
ağrı da dediğin gibi sanıyorum, yani pek iyi tarif edemiyorum ama

devamlı olmuyor, ara ara oluyor... o da bu hafta başladı zaten. kimbilir daha neler olacak, alışmak lazım sanırım. sadece ne zaman panik yapmam gerektiğini bilsem iyi olacak
son cümlene aynen katılıyorum,ben de panik yapmam gereken/gerekmeyen durumları ayırt edememekten korkuyorum.
Merhaba Eylül,
İyiyim teşekkür ederim. Uzun süredir sadece okumaya vakit bulabiliyorum. Ben hala çalışıyorum, bu aralarda yoğun bir dönemdeyiz. Malum yıl sonu geliyor. Hayırlısı ile 31 Aralığı görürsem izne ayrılacağım
Tüm sağlık sorunu yaşayan arkadaşlar; Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Bebek hazırlıkları tam gaz devam ediyor herkeste

Ben kapı süsü ve bebek şekeri arıyorum, şöyle değişik, özel olan. Ama bulamadım. İkizler için pek birşey yok gibi, ya da ben mi göremedim:26: Önerisi olan var mı?????
Merhaba,iyi olmana sevindim.
Allah yardımcın olsun,bu haftada hala çalışıyorsun,ben 31 aralığa geldiğimde daha yeni 30a girmiş olucam ve izin hakkım başlayacak,sen demek birkaç hafta daha çalışacaksın,dr.un ne diyor bu duruma? Ben de izin aktarmak istediğimden aslında eğer kaldırabilirsem çalışayım diyorum ama dr izin verir mi bu kez ondan emin değilim,olmadık bir yerde sancılanmaktan-doğum yapmaktan ,hastaneye gecikmekten veya yavrularımı tehlikeye atmaktan korkuyorum.ama izni aktarmaya da çok ihtiyacım var,bana biraz cesaret verdin sağol:)İnşaallah sen de zorlanmaz ve dediğin tarihi görür,iznini alırsın.
Kapı süsü çok arama fırsatım olmadı açıkçası ama ben de bulamadım ikizler için güzel birşey,bazı siteler var ya da hesaplar,hani el emeği özel üretim yapanlar,onlara yaptırabilirsin.Ben harf alıp kapıya muzur/komik/cici şeyler yazsam diyorum şimdilik.bir de isimlerini yine ya kapıya ya yataklarına yapıştırayım diyorum.daha çok eksiğim olduğundan bu mevzuları ben sona bıraktım,alan arkadaşlar yazarsa bize de fikir olur.geçenlerde flufem kapı süsü fotosu koymuştu,malzeme alıp yapacakmış,vaktin ve yeteneğin varsa sen de deneyebilirsin.
Bu arada sende şeker çıkmıştı? ne durumda şimdi? Benim şekerim normal çıktı,100ün biraz üstüydü tam hatırlayamadım,ama birkaç haftadır sık sık şekerim düşüyor,sanırım bebişlerin enerji ihtiyacı arttığından oluyor,dr da sık sık ye hatta tatlı yemeye başla şeker düşerse bebekler için iyi olmaz dedi,e fazla tüketirsem bilmeden,bu da suyu arttırır.ne yapacağımı şaşırdım açıkçası,fenalaşmamak için yiyorum şimdilik,inşaallah bir sıkıntıya sebep olmaz.