- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #15.081
Merhaba iyi bayramlar. Bence ela eylül daha güzel. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.Herkese iyi bayramlarr :) fikrinize ihtiyacımız var arkadaşlar. İki kızım olacak allah nasip ederse.Ela&Bade mi yoksa Ela&Eylül mü sizce? Yada başka fikri olan ? :)
Herkese iyi bayramlarr :) fikrinize ihtiyacımız var arkadaşlar. İki kızım olacak allah nasip ederse.Ela&Bade mi yoksa Ela&Eylül mü sizce? Yada başka fikri olan ? :)
başladık canım..
annemler zaten kıyafetlerin çoğunu almışlardı..
kıyafet almıycaz ilk 3-4 ay için..
ateş ölçer, telsiz, 2 biberon,2 emzik aldım..
bayramdan sonra da banyo bakım malzemelerini havlularını falan alıcaz inşallah..
eylüle doğru da park yatak ve mobilyalarını..
bakalım inşallah gücümüz yeter...
biz park yatak alıcaz hem yerimiz dar hemde iki tanesi uyguna geliyo...onun dışında mobilya olarak dolap ve etejar alıcaz..
ayyyy maşallahhhh kuzularına kiloları çok iyi
darısı başımıza sağlıkla inşallah...
Canım ben 34.haftamda doğum yaptım sütum geldi durdurmaya çalıştılar ama olmadı bebeklerim 2145 ve 2135 gr dogdular 2 gün kuvezde kaldilar solunum problemi yasamadilar şükür ama sarılık oldular ve 1 hafta kaldılar hastanede şimdi 3.5 aylık oldular çok şükür gelişimleri iyi gaz sancimiz dışında bir sıkıntımız yok darısı sizlere ins
Canım ben kraftin 70 e 120 park yatagini aldım önce 1 tane aldık bu zamana kadar birlikte yaptılar ama artık birbirlerini uyandiriyorlar bu nedenle ikincisini de aldık ben çok memnunum istediğin odaya tasiyabiliyorsun
Canım sakın kötü şeyler düşünme ben o hatayı hamileligim boyunca çok yaptım hareket etmiyor diye kendimi acilde çok buldum ilk anlamlı hareketlerini 22. Haftada hissettim 19 ve 20. Haftada hafif hareketler segirmeler oluyordu onlar karnında hareket ediyordur ama çok küçük oldukları için sen hissetmiyorsun Dr bana bu konuda hep kizmistir rahat ol stresinde yansır onlara
Canım ben 34.haftamda doğum yaptım sütum geldi durdurmaya çalıştılar ama olmadı bebeklerim 2145 ve 2135 gr dogdular 2 gün kuvezde kaldilar solunum problemi yasamadilar şükür ama sarılık oldular ve 1 hafta kaldılar hastanede şimdi 3.5 aylık oldular çok şükür gelişimleri iyi gaz sancimiz dışında bir sıkıntımız yok darısı sizlere ins
Canım ben kraftin 70 e 120 park yatagini aldım önce 1 tane aldık bu zamana kadar birlikte yaptılar ama artık birbirlerini uyandiriyorlar bu nedenle ikincisini de aldık ben çok memnunum istediğin odaya tasiyabiliyorsun
Canım sakın kötü şeyler düşünme ben o hatayı hamileligim boyunca çok yaptım hareket etmiyor diye kendimi acilde çok buldum ilk anlamlı hareketlerini 22. Haftada hissettim 19 ve 20. Haftada hafif hareketler segirmeler oluyordu onlar karnında hareket ediyordur ama çok küçük oldukları için sen hissetmiyorsun Dr bana bu konuda hep kizmistir rahat ol stresinde yansır onlara
Herkese iyi bayramlarr :) fikrinize ihtiyacımız var arkadaşlar. İki kızım olacak allah nasip ederse.Ela&Bade mi yoksa Ela&Eylül mü sizce? Yada başka fikri olan ? :)
Ne güzel canım tamamlamissiniz alışverişi. Biberon ve emzikte hangi markayı tercih ettin? Ben kesinlikle büyüyen beşik alırım diyordum da. Netten baya araştırdım, çoğu sonradan park yatak almış. Sonradan almaktansa bastan alayım, bebisler büyüyünce de oda takımı alırız.
Canım iş güç fazla giremiyorum kızlarım olacak 18 hafta olduk ikiside sağlıklı ama bende bu 3 gündür geçmeyen baş ağrısı var neden oluyor ki acaba bebeklerin hareketlerini de daha hissetmedim anlayacağın hepsi ust uste geliyorAkasya kaç hafta oldun cinsiyetler belli mi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım iş güç fazla giremiyorum kızlarım olacak 18 hafta olduk ikiside sağlıklı ama bende bu 3 gündür geçmeyen baş ağrısı var neden oluyor ki acaba bebeklerin hareketlerini de daha hissetmedim anlayacağın hepsi ust uste geliyor
Senin nasıl gidiyor
Canım iş güç fazla giremiyorum kızlarım olacak 18 hafta olduk ikiside sağlıklı ama bende bu 3 gündür geçmeyen baş ağrısı var neden oluyor ki acaba bebeklerin hareketlerini de daha hissetmedim anlayacağın hepsi ust uste geliyor
Senin nasıl gidiyor
kızlar merhaba ben tam 24 haftalık ikiz hamileyim yaklaşık 1.5 haftadır göğüs kafesimin tam alt kısmında kaburgalarım ağırıyor ve nefes alırken zorlaştırıyor...netten araştırdım hamileleğin ilerleyen zamanlarında rahmin göğüs kafesini sıkıstırmasından dolayı olabiliyormuş bu durum sizlere sorum acaba bunu yaşayan varmı aranızda...ben doktoruma danıştım...mide yanmalarımda çoktu bunlardan kaynaklı olabileceğini söyledi...midem için ilaç verdi geçmezse dahiliye doktoruna gitmemi önerdi...ama ben bir dahaki kontrole kadar gitmek istemiyorum....öksürük yok ama soğuk algınlığı gibi bir ağrı...yaşayan varsa lütfen yazsın...
Ayni agri bende de var ozellikle sola yattigim zaman agriyor ve nefes alamadigimi hissediyorum. Oturunca yada ayaga kalkinca biraz hafifliyor. Normal oldugunu dusunuyorum ama yinede bir doktora sormak lazim.kızlar merhaba ben tam 24 haftalık ikiz hamileyim yaklaşık 1.5 haftadır göğüs kafesimin tam alt kısmında kaburgalarım ağırıyor ve nefes alırken zorlaştırıyor...netten araştırdım hamileleğin ilerleyen zamanlarında rahmin göğüs kafesini sıkıstırmasından dolayı olabiliyormuş bu durum sizlere sorum acaba bunu yaşayan varmı aranızda...ben doktoruma danıştım...mide yanmalarımda çoktu bunlardan kaynaklı olabileceğini söyledi...midem için ilaç verdi geçmezse dahiliye doktoruna gitmemi önerdi...ama ben bir dahaki kontrole kadar gitmek istemiyorum....öksürük yok ama soğuk algınlığı gibi bir ağrı...yaşayan varsa lütfen yazsın...
Aslında sebepsiz yere kuvoze koymak yasak çanım ama ikiz annelerinin evhamlarindan yararlanıp alıkoyuyorlar maalesef senin yerimde olsam bebeklerimi alırdım..cunku seni emmesi sütun için cok onemli..hayırlısı diyelim..Evet canım özel hastane.sebebi yok.solunumları iyi.kadın doğum Dr um karşı çıktı bebekler çok sağlıklı dedi ama çocuk dr U çıkamazlar dedi. Çok istiyorsanız sorumluluğu alın çıkarın dedi.biz de cesaret edemedik zaten Perşembe çıkarlar dedi.
Emziremedim bile.hadi dedik küvezdeler ama neden emziremiyorum?ne kadar süt aldıklarını bilemeyiz dediler
Zaten sütüm gelmedi bugün az az geliyor.biz de razı olduk.Üniv.hast. Leri de eve gönderiyormuş bu durumdaki bebekleri .
Allah korusun onları
Canım karıştırılmıyor benim de iki kızım car cok farklılar..Allah kısmet ederse çift yumurta ikizi kızlarım olacak tecrübe sahibi annelere sormak istiyorum ilk doğduklarında karıştırma oluyor mu sonuçta bebek oldukları için benzeyeceklerdir nasıl oluyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorulmak ne kelime valla bol bol uyuyun..ben ahşap besik aldım simdilik aynı beşikte yatiyolar 3 ayı geçtik yeni..Kiloları artmiyosa ve risk teşkil edeceks en güzeli drun uygun gördüğü zsman alinmasi zaten. Rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin canim. Nasil bebeklerin? Cok yoruyor mu seni? Bi de yatak konusunda siz neyi tercih ettiniz canım. Öpüyorum :)
Cok normal canım ben doğumdan sonra bile çektim 2 ay kırılması bile muhtemel dedi doktor ins seninki benim gibi olmaz..kızlar merhaba ben tam 24 haftalık ikiz hamileyim yaklaşık 1.5 haftadır göğüs kafesimin tam alt kısmında kaburgalarım ağırıyor ve nefes alırken zorlaştırıyor...netten araştırdım hamileleğin ilerleyen zamanlarında rahmin göğüs kafesini sıkıstırmasından dolayı olabiliyormuş bu durum sizlere sorum acaba bunu yaşayan varmı aranızda...ben doktoruma danıştım...mide yanmalarımda çoktu bunlardan kaynaklı olabileceğini söyledi...midem için ilaç verdi geçmezse dahiliye doktoruna gitmemi önerdi...ama ben bir dahaki kontrole kadar gitmek istemiyorum....öksürük yok ama soğuk algınlığı gibi bir ağrı...yaşayan varsa lütfen yazsın...
kızlar merhaba ben tam 24 haftalık ikiz hamileyim yaklaşık 1.5 haftadır göğüs kafesimin tam alt kısmında kaburgalarım ağırıyor ve nefes alırken zorlaştırıyor...netten araştırdım hamileleğin ilerleyen zamanlarında rahmin göğüs kafesini sıkıstırmasından dolayı olabiliyormuş bu durum sizlere sorum acaba bunu yaşayan varmı aranızda...ben doktoruma danıştım...mide yanmalarımda çoktu bunlardan kaynaklı olabileceğini söyledi...midem için ilaç verdi geçmezse dahiliye doktoruna gitmemi önerdi...ama ben bir dahaki kontrole kadar gitmek istemiyorum....öksürük yok ama soğuk algınlığı gibi bir ağrı...yaşayan varsa lütfen yazsın...
]
Aslında sebepsiz yere kuvoze koymak yasak çanım ama ikiz annelerinin evhamlarindan yararlanıp alıkoyuyorlar maalesef senin yerimde olsam bebeklerimi alırdım..cunku seni emmesi sütun için cok onemli..hayırlısı diyelim..
Canım karıştırılmıyor benim de iki kızım car cok farklılar..
Yorulmak ne kelime valla bol bol uyuyun..ben ahşap besik aldım simdilik aynı beşikte yatiyolar 3 ayı geçtik yeni..
Cok normal canım ben doğumdan sonra bile çektim 2 ay kırılması bile muhtemel dedi doktor ins seninki benim gibi olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?