2014 Kasım Anneleri

Ay hadi inşallah bekliyoruuuzzzzzzz seniiiiiiiiiiiiii

Oohhh super super. Kalabaliklasiyo burasi ne guzel. Insallah hayirlisiyla bende gelirim araniza. Bu arada cok tebrik ederim. Gobis resimlerrinizide goruruz insallah

geç döllenme olduğu için geç öğrenmişsin öncesinde.. sabretme zaten,, bak ben 2 gün önce yaptırdımmm

Hayırlı olsun canım :)))))
Tarihdaşım )))))))
Süper ....

sanada hayırlı olsun tatlım o iki hamiş biz oluyoruz öyleyse benim sat 21 ocaktı :) bugün hcg yapıldı 820 çıktı yanlış hatırlamıyosam,, ve minnnnnacık bi kese gördük bakalım ilk hangimizin bebişi gelicek

Vaaaayyyyy Kasım anneleri de başlamış:)))) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar:))))

oyyy maşallah
ben gecen hafta idrarda silikle başladım 3 gün sonra tam çizgi çıkti.. kanda baktirdik 670 idi.. aslında daha geç gidecektim hem kese hem kalp atışı birarada olsun diye ama eşim gecerken bi ugrayalim dedi 😆
Kesemizi görduk.. oglumda kalp atisini 8. haftada ogrenmistim.. sonra iki gebelik daha gecirdim birinde kalp atisini hic duymadim digerinide haziran ayinda 4 aylik karnimda kalbi durdu dogurttular...
Ama bu sefeeer insallah gumbur gumbur kardes gelicek umarim
2 hafta sonra kalp atisina gidiceez sabredebilirsem
Hayırlı olsun sana da canimcim al topigi yap çizelgeyi açılsın Kasım Anneleriii

Supersiniz valla.darisi isteywn herkesin basina. Sizi takip ediyor olucam.haftaya carsamba persembe de ben sonucumu soylerim artik. Hayirlisi... ha bu araada hangi illerde oturuyorsunuz kizlar? Ben bursa

benimde geçen mayısta 7 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin,aldılar.. kasımda kimyasal gebelik geçirdim,,çok kötüydü
daha ilk bebişim olacak,çok mutluyum pek tabi ama yinede ilk deneyimlerim yüzünden pimpirikliyim biraz.. ben pazartesi gidicem,keseyi yoklayacağız bakalım sanada hayırlı olsun tatlım dilerim sorunsuz bi şekilde geçer gebeliğimiz

hem dogum tarihlerimiz ayni hemde gecmisimiz benzer bizim hadi hayırlısı
o zamannn hep güzel düşünelim güzellikleri çağıralım
Hicbir sorun cikmadan Ekim sonu kasım başı Allah'ın izniyle kucaklarımıza alacağız inşallah

uzun zamandır kendimi hiiiç böyle iyi hissetmemiştim tatlım oyyy dilerim bebişlerimiz sorunsuz gelir seninde dediğin gibi
onca kötü anıdan sonra yeniden doğacağım bebişimleee

Merhaba Kasım anneleri. :)) dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarına alırsınız bebeklerinizi. Kasım annelerinin açılmasıyla biz Ekim anneleride büyüdüğümüzü hissetmiş olduk. Henüz sanıyorum ki 3 kişisiniz merak etmeyin yakında dolup taşacak burası. Hatta sayfalar okadar ilerleyecek ki, yetişemeyeceksiniz bile hızına. Merak ettiğiniz birsey olursa ben buralardamısın bana sorabilirsiniz. Öpüyorum hepiniziii

saol tatlım :) benim bat 24 şubattı,,22 şubatta hcg baktırdım 159 du, ki idrarda gebelik testide yapmıştım belirgindi 2.çizgim. kan testi yaptırsan kesinlikle emin olursun artık

sat 27 şubat arkadaşlar. yani cuma. 25inde idrar yaptım. silik milik hiçbir şey yok. benim oğlumda da geç çıkmıştı. yarın kan yaptırıcam. hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…