merhaba arkadaşlar...
benimde 17 şubatta transferim oldu.2 tane yavrucuğum kondu karnıma.
yavrularım annelerini bırakmadılarsa, rabbim nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşallah...
1 mart test tarihim...heyecanla bekliyoruz...:18::18::18:
Arkadaşlar ben geeldiim inşallah Kasım Annesi olma yolunda sağlıkla ilerleriz
Bir hafta önce idrar testinde öğrendim ama doktora geç gittim Ben ekim diye hesaplarımda yanlışlık yaptım Bugün doktor muayenesinde doğum 01 Kasım olarak gözükmekte...
Bir oğlum var 3 yaşında İstanbulda yaşıyorum 39 yaşındayım ve hostesim ...
Bilgilerim şimdilik bunlar başka kimler Kasım Annesi inşallah bir bakalım
Hepimize hayırlı olsun diliyorum
inşallaaaah hemeeen gelll hamilelerin duası kabul olurmuş çabuk gelsinsağlıklı gelsin bebişin inşallahhhhh
yaa bilmiyorum. benim 3 yaşında bi kızım var.onda adetime 2 varken kanda baktırmıştım. hamile değilsin demişti doktor. adetim 2-3 gün gecikince idrarda baktım silik bi çizgi çıktı. sonra kanda bi daha baktırdım o zaman pozitif çıkmıştı. o yüzden beklesem mi diyorum.ama sabredemem gibi geliyo
tebrik ederim. sağlıkla kucagına aldığın günleri de görürüz inşallah. allah isteyen herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu. şimdi 2 tane mi hamişimiz var???
Hayırlı olsun canım :)))))
Tarihdaşım)))))))
Süper ....
oyyy maşallahsanada hayırlı olsun tatlımo iki hamiş biz oluyoruz öyleyse benim sat 21 ocaktı :) bugün hcg yapıldı 820 çıktı yanlış hatırlamıyosam,, ve minnnnnacık bi kese gördük bakalım ilk hangimizin bebişi gelicek
oyyy maşallah
ben gecen hafta idrarda silikle başladım 3 gün sonra tam çizgi çıkti.. kanda baktirdik 670 idi.. aslında daha geç gidecektim hem kese hem kalp atışı birarada olsun diye ama eşim gecerken bi ugrayalim dedi 😆
Kesemizi görduk.. oglumda kalp atisini 8. haftada ogrenmistim.. sonra iki gebelik daha gecirdim birinde kalp atisini hic duymadim digerinide haziran ayinda 4 aylik karnimda kalbi durdu dogurttular...
Ama bu sefeeer insallah gumbur gumbur kardes gelicek umarim
2 hafta sonra kalp atisina gidiceez sabredebilirsem
Hayırlı olsun sana da canimcim al topigi yap çizelgeyi açılsın Kasım Anneleriii
umarım herşey yolunda gider
benimde geçen mayısta 7 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin,aldılar.. kasımda kimyasal gebelik geçirdim,,çok kötüydü
daha ilk bebişim olacak,çok mutluyum pek tabi ama yinede ilk deneyimlerim yüzünden pimpirikliyim biraz.. ben pazartesi gidicem,keseyi yoklayacağız bakalımsanada hayırlı olsun tatlım dilerim sorunsuz bi şekilde geçer gebeliğimiz
hem dogum tarihlerimiz ayni hemde gecmisimiz benzer bizim hadi hayırlısı
o zamannn hep güzel düşünelim güzellikleri çağıralım
Hicbir sorun cikmadan Ekim sonu kasım başı Allah'ın izniyle kucaklarımıza alacağız inşallah
Gunaydin kizlar. Yeni ve guzel haberle dolu bi gun olur insallah :)
umarım herşey yolunda gider
saol tatlım :) benim bat 24 şubattı,,22 şubatta hcg baktırdım 159 du, ki idrarda gebelik testide yapmıştım belirgindi 2.çizgim. kan testi yaptırsan kesinlikle emin olursun artık
yaa bilmiyorum. benim 3 yaşında bi kızım var.onda adetime 2 varken kanda baktırmıştım. hamile değilsin demişti doktor. adetim 2-3 gün gecikince idrarda baktım silik bi çizgi çıktı. sonra kanda bi daha baktırdım o zaman pozitif çıkmıştı. o yüzden beklesem mi diyorum.ama sabredemem gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?