2014 Kasım Anneleri

Merhaba Herkese ben daha kan sonucumu almadım ama galiba bende kasım annesi olacağım.. İnşAllah tabiki..

Hamile olan herkesin Bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

canım eğer kendini iyihissediyorsan herşey yolunda demektir

Hoşgeldin aramıza hayırlı ugurlu olsun bebeğin insallah
evet burada 4/5/6 haftalik hamisler olarak birbirine tarih olarak yakınız ve daha gelecek bekledigimiz çook anne var insallah
Daha faydalı olur burası senin icin hep birlikte aynı heyecanı yaşarız hayırlısıyla......

yarın yap birini bence :) sonra pazar yap,sonra salı,sonra çarşamba... bence böyle yapmalısın

ya ben bisaçmalık yaptım dün yaptım.ama çıkmayacağını bile bile yaptım çünkü 7 gün var daha adetime. ama pazar sabahı da yapıcam bi tane. çıkmazsa pazartesi, salı ,çarşamba.....otomatiğe bağlıycam herhalde. bu sabahtan beri kasıklarımda mı yumurtalıklarımda mı bilmiyorum adetsancısıgibi tatlı tatlı bi ağrı var. göğüslerim mhassaslaştı. çamaşırı çıkarınca baya sızlıyolar. ya adet belirtisi ya bebiş. bakıcaz ikisi de çok benziyo zaten birbirine...

İlk bebeğimde kalp atışını gördüğümde bende çok tuhaf olmuştum.. Ama bebeğimi kaybettiğimde çok ağladım gerçekten çok berbat çok kötü bi duyguydu

:)) aslında hissediyoruz zaten bebiş olduğunda.. İllaki bişeyler farklılaşıyo bedenimizde. Benim göğüs ağrım normalden çok erken başlamıştı. Sonra kasık ağrım erken oldu,,ama bu ay kendim test yapmadım. Ki her ay yapıyodum 3 bilemedin 5 tane ağrım ve lekelenmem olunca hastaneye gittim hemen

Hoşgeldin :) kan testi yaptırsan?? Geçmiş olsun bu arada :/

Gözün aydın, hoşgeldin aramıza

Merhaba Herkese ben daha kan sonucumu almadım ama galiba bende kasım annesi olacağım.. İnşAllah tabiki..

Hamile olan herkesin Bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

Teşekkür ederizzz, hoşgeldin.. Güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…