selam kızlar;
baya geriden okudum hamişler baya artmış.ne güzel
bende kreşe verdim bu hafta 3.haftası ve çok güzel alıştı baya değişimler var
konuşması arttı kendi başına oyun oynamıyordu ve şuan oyunlar kuruyor
okulda çok uyumluymuş evde olmasa da kendi başına uyku oyun vs gibi herşeye katılıyomuş
alışmaz çok zor bir çocuk diyodum olmaz diyodum ama şuan çok severek gidiyo maşallah.
herşeyi çabuk kapma sürecinde iyi oldu bu yaşta vermem dersten ziyade oyunlar karalamalar
yapıyo ingilizce sayı saymayı bile öğrenmiş :) seneye daha çok ders odaklı olucağı için bu sene tam zamanı oldu.
yemek yemesi evde çok zor doğru düzgün yemez yemek vermesem acıktım demez o yönde çok üzülüyorum.
kahavltıyı biraz daha fazla seviyor yemek seçiyo çok fazla hep babannesinin pimpirkliğindn oldu
vermedi çok çeşit boğazı çok kapalı yemekle hiç arası yok.çok şımarıktı nazlanmalar ağlayarak bişey istemeleri
ve şuan onlar bile düzelmeye başladı abi oldun diyoduk hep ve oda diyor birşey olsa uzun süre okul hayatı olıcak diyenlere katılmıyorum ders değil şuan oyun daha çok doğru yanlışı öğrenme arkadaş eidnme ve paylaşım yönünde çok
iyi bir yaş okul tam gün ders vermeler falan mesela anaokulunda bile ders veriyolar şuan öyle bi derdi yok
daha çok dediğim gibi oyun var park da tiyatro hayvanat bahçesi gibi. ben çok memnunum erken diye düşünenlere
de şiddetle öneririm çok rahat edersiniz. bu arada tuvaletine alıştı:):) 2 ay kadar oldu.
@efsunkarr sanada hayırlı olsun canım rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.evde olsam çalışmaya ara
verme durumum olsa bende çoktan istemiştim

@melek0909 sanada çok üzüldüm cnm hayırlsı buymuş diyelim inşallah tez zamanda yine olur..
evet topiğimiz çok tatlıydı yoğunluktan fırsatım yoktu inşallah bundan sonra gelirim.gelmeyen giden çok var ama