herkese merhaba kasım anneleri
koşturmacadan böyle bir sayfamız olduğunu tamamen unutmuşum birden aklıma geldi ve mutlulukla açıp okudum son sayfaları. bebiş bekleyenlere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ayrıca atlas a çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda.
bizden haberlere gelince oğlumun 8 kasım da 3 yaşı bitiyor. Maalesef uyku düzenimiz hala yok gece cok gec uyuyor. kitap okuyup tüm ışıkları kapatıyoruz. çok direniyor sürekli bişeyler istiyor. 11 12 yi buluyor uykuya geçmesi. sabah belirsiz bazen 8 bazen 10da kalkıyor. gündüz de haftasonu dışarı çıkarsak arabada uyuyor onun harıcınde uyumuyor günün 12 saati en az ayakta ve nasıl dayanıyor bilmiyorum. bi akşam 10 da uyudu sabah 5 te uyandı uyutamadım tekrar

ayrıca hala bezliyiz sanırım sadece biz kaldık. tuvalete götürünce yapıyor ama gece kalkıp iki kere falan su içiyor vermezsem çok ağlıyor. sabah kuru kalkamıyor hala. günde en az 3 kere kaka yapıyor. uykusuzluk tahammülümü azaltıyor zaten kız1m da bu sene 1. sınıfa başladı onun ödevleri vs bir de tuvalet mevzusu olunca ikisine birden sinirlenmeden nasıl yetişeceğim bilemiyorum

çocuğu yıpratmaktan korkuyorum erteliyorum sürekli sanırım ben de hazır değilim.
Alperen de çok sinirli inat bir çocuk. önünde abla olduğu için onun yaptığı herşeyi yapmaya çalışıyor yapamayınca hırçınlaşıyor. kızıma aldığımız herşeyden onun da var boya, kalem, defter vs ama ısrarla ablasınınkileri alıp zarar veriyor. ısırma olayı var maalesef ablasını kaç kere ısırdı

hiçbir şekilde vazgeçiremiyorum. günde 4 saat görüşüyorlar onun da 2 saati kavga halinde :)
konuşmasında sıkıntı yok herşeyi net ifade edebiliyor. yemek çok seçiyor ama yediklerini güzel yiyor. gündüz bakıcı ablaya yedirtiyormuş. akşamları kendi yiyor. boyu 101 cm kilosu 15 ama çok zayıf duruyor.